Hírösszefoglalónkban még: Gáspár Laci bocsánatkérést várt, az Edda dobosa megbánta tetteit. 

Molnár Gusztáv

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy véget ért Molnár Gusztáv és Fazekas Vivienn házassága. A színész még felesége támogatásával, júliusban vonult be elvonóra, ám a megbeszéltekkel ellentétben már 3 hónap múlva kijött onnan. Időközben felesége, Fazekas Vivien kezelte Molnár közösségi oldalait, ahol mint kiderült: a színész szexuális tartalmakról és találkozókról csetelt nőkkel. Fazekas végül pontot tett a házasságuk végére, így Molnár nemcsak szerető hitves, de anyagi támogatás nélkül is maradt. A Drága örökösök című sorozat sztárja ismét bevonult az elvonóra. Jelenlegi kapcsolatukról felesége nyilatkozott. 

Guszti bent van az elvonón. Minimális a kommunikáció, csak a legszükségesebbekről beszélünk, de tudom, hogy gyógyul és jó helyen van. Kézzel ír nekem leveleket és feladja postán. Ezek bocsánatkérő levelek, elismeri, hogy sok mindenben hibázott, és hogy az alkoholizmusa miatt ment tönkre a házasságunk. Sajnálja, hogy nem volt képes az elmúlt időszakban viszonozni a tőlem kapott szeretet. Tudja, hogy vége a kapcsolatunknak, és reméli, hogy majd egyszer barátként le tudunk ülni beszélgetni.

– nyilatkozta a Borsnak a válófélben lévő asszony.

Még nem szeretnék négyszemközt találkozni vele. Hétvégén például a testvére megy be hozzá az elvonóra, visz neki őszi ruhát és amire szüksége van, ebben a családot teljes mértekben támogatom. Bennem most sok a csalódottság, idő kell, hogy higgadtan tudjak beszélni vele. Ezért még egy darabig nem megyek be hozzá. Ezt most még nem bírná el a lelkem. Minden szép szó vagy tett után jött egy rossz. Védekező mechanizmus volt a részemről, hogy eldöntöttem: el kell engednem. De ez egy borzasztó nehéz folyamat, magára hagyni egy beteg embert.

– hangsúlyozta Fazekas. 

Azahriah

Máig nem ült el a por Azahriah szexbotránya után, amelyről újabb és újabb információk kerülnek napvilágra. A szolnoki palacsintafesztiválon rajongóját magáévá tevő énekes szinte azonnal bevallotta tetteit közösségi oldalán. Viselkedésével azonban nem csak megbotránkoztatta rajongóit, de meg is csalta kedvesét, Lunát.

A titokzatos lány azóta felfedte magát, és Lakatos Levente YouTube-műsorában elárulta, hogy került ilyen méltatlan helyzetbe. A történet azonban itt még nem ért véget:

Azahriah egyik koncertjén 10/2-esnek nevezte Laurát, amivel egy újabb lavina indult el.

Azóta a rajongólány is válaszolt: röviden azzal vágott vissza, hogy ő legalább hűséges típus, később azonban egyik Instagram-követője kérdésére bővebben is válaszolt – számolt be a Bors.

Én tudom mennyit érek, nem számít más véleménye, pláne egy kisfiúé, mert ki pontozza a nőket, az nem férfi.

– fogalmazott a lány.

Gáspár Laci

Hatalmas port kavart az interneten az a videó, amely a múlt héten került ki Gáspár Laciról. A Reddit nevű oldalon megosztott felvételen az látható, ahogy az X-Faktor mentora összetűzésbe keveredik valakivel.

A másfél perces videó Balatonfüreden készült az egyik szórakozóhely előtt. Lökdösődés, sértegetés, hangos szóváltás követte egymást, az énekes káromkodva védte meg magát. 

Most láthattátok, milyen vagyok, amikor a származásom miatt belém kötnek, bántanak, és a feleségemet is szájukra veszik.

– reagált Gáspár az Instagramon.

A bár munkatársai egészen más szemszögből látták az eseményeket: meglátásuk szerint a balhé akkor tört ki, amikor a pultos hajnal négy órakor harmadjára is megkérte Gáspárékat, hogy távozzanak. Ekkor az X-Faktor mentora felháborodott és kioktatta a személyzetet. Gáspár Lacit a felesége próbálta csitítani és rábírni, hogy menjenek, miközben állítólag a pultos rasszista kijelentései előtt a híresség is durván beszólt egy hölgynek.

Tisztán emlékszem mindenre. Semmit nem tettünk Nikivel. Ültünk a pultnál, és egyszerűen nem tűnt fel, hogy záróra van. Egyszer csak azt hallom a pultos fiú szájából: "Na, most már takarodjatok innen!" Majdnem bocsánatot kértem, hogy nem vettem észre magam, csak közben leesett, hogy is szóltak hozzám és mit engedett meg magának ez az ember. Ekkor mondtam, hogy vendég vagyok és ezt a viselkedést mégis hogy képzeli a pult másik oldalán?”

– állította Laci a Story magazin kérdésére. Az énekes inkább bocsánatkérést várt volna, ahelyett, hogy szócsatába kezd a hely tulajdonosa. 

Őszinte leszek, én vártam, hogy a tulaj felhív és elnézést kér a történtekért. Vártam, hogy azt mondja, elhatárolódik az alkalmazottja viselkedésétől. Hideg zuhanyként ért, hogy ehelyett nyilatkozgat és így védekezik. Életemben nem történt velem még ilyen, és bevallom, nagyon rosszul esik ez az egész

Hetényi Zoltán

Az Edda dobosa, Hetényi Zoltán tavaly májusban rohant neki a pesti, népligeti kézilabdacsarnok építési területét szegélyező kerítésnek. A kocsi totálkárosra tört, és a kordon is javításra szorult. A tényekhez hozzátartozik, hogy nem Hetényin múlt, hogy nem halt meg senki. A baleset után kiderült, hogy a dobos sört ivott a vezetés előtt. A jogosítványát akkor néhány nappal később elvették, és még mindig további hetekig nélkülöznie kell. 

Nem tudtam normálisan közlekedni. Vonaton és BKV-n utaztam, taxit hívtam, illetve a céges autónk egy sofőrje vitt el ide-oda. Kemény időszak áll mögöttem. 30 évig vezettem egyfolytában, majd keddről szerdára azt mondták, hogy többé nem tehetem. Ez azért elég nagy szívatás volt, igaz, magamnak köszönhettem. Belátom, hogy hibáztam, és tanultam belőle. A terheit még most is nyögöm, a kocsim után még 2,2 milliót ki kellett fizetnem a lízingcégnek. Most új autót kell majd vennem 

– mesélte a zenész a Borsnak.

Hetényi azóta sikeresen átment a jogosítványbevonás utáni KRESZ-vizsgán, így hamarosan újra volánhoz ülhet. 

(Borítókép: Azahriah. Fotó: Karip/Index)