Újabb kiadással jelentkezik a Hírösszefoglaló, amelyből kiderül, milyen érdekességek történtek a hazai hírességekkel.

Nyerő Páros

Névtelen módon feltett kérdések szítottak feszültséget a Nyerő Páros című műsor tegnap esti adásában. Az RTL Klub népszerű sztárpárshowjában ez a játék minden évadban előkerül, és sosem marad szóváltás nélkül. Ezúttal a villába utolsóként – pontosabban Détár Enikő és párja, Kiss Péter váratlan távozását követően érkező – szerelmesek, Rácz Béci, azaz Young G és felesége, Mészáros Norina, valamint Lotfi Begi és párja, Réka között alakult ki konfliktus, miután kiderült, egyikük sem tartja őszintének a másikat – írja a Blikk.

Például egy reggeli konfliktushelyzet: ott voltunk a konyhában, és beszéltük, hogy "uh, tegnap jól beszólt az asszony neked" és fogtad, elfordultál, aztán semmit nem szóltál vissza...

 – kezdte a rapper, akinek szavai eléggé kiakasztották Lotfi Begi párját. A háromgyermekes anyuka el is sírta magát.

Szerinted rád nézek, elfordulok és nem válaszolok? Huh, de ideges vagyok! Miért nem jöttél oda és kérdeztél meg? Azért, mert sunnyogsz, és utána meg rám olvasod így, úgyhogy ezt fejezzük be, légyszíves!

– vágott vissza.

Dallos Bogi

Három évre visszaült az iskolapadba Dallos Bogi. Az énekesnő az Instagram-oldalán tudatta, hogy újra tanulni kezdett, és a jelek szerint nagyon motivált.

„Újra diák vagyok. Elindultam egy önismereti úton, és

a 3 éves tanulási folyamat végére érzelmi intelligencia fókuszú személyiségfejlesztő leszek.

Szavakba nem tudom önteni mennyire boldog vagyok, és hálás, hogy erre az útra léptem. Már az első két tanítási nap rendkívül tanulságos volt”

– írta az X-Faktor korábbi mentora.

Rékasi Károly

Hatvanéves lett Rékasi Károly, akinek családtagjai és barátai meglepetésbulival készültek. A színész e különleges évforduló alkalmából a Fókusznak beszélt arról, hogy bár jól van, úgy érzi: több terve is kudarca fulladt az utóbbi időben. 

„Piszkosul jól vagyok! Hiszek abban, hogy mindennek úgy kellett történnie, ahogyan történt. Ezekkel mind gazdagodtam. Bár nagyon sok minden nem sikerült az életemben, eljutottam odáig, hogy ezeket már nem bánom. Ezek valószínűleg okkal nem sikerültek. De nem szeretnék nyafogni, így ezeket most nem mondom el... (...)

Nem érzem az elmúlást, sokkal inkább az foglalkoztat, mit lehetne még csinálnom.

A gyerekeim mellett pedig itt van ez a csodálatos nő, aki a társam, akivel a mai napig szerelmesek vagyunk egymásba, és akire mindig számíthatok. Ez a fontos. (...) 

Nem érdekel, hogy hatvanéves vagyok, a fontos, hogy vágyaim legyenek. Bodrogi Gyulától csentem egy gondolatot... nemcsak ő nagyon szimpatikus, de a gondolat is. Azt mondta: addig akarok élni, amíg meg nem halok, de addig élni akarok! Mennyire pontos fogalmazás ez!”

– fogalmazott a színész.

Kulcsár Edina és G.w.M

Reménytelien nyilatkozott a jövöről Kulcsár Edina és szerelme, Varga Márk, azaz G.w.M, akik között az is felmerült, hogy egybekelnek, jóllehet csupán 9 hónappal ezelőtt vállalták fel, hogy egy párt alkotnak. Az egykori szépségkirálynő kapcsolata hirtelen lépett több szintet. Többször nyilatkozott már arról, hogy élete párját találta meg a rapper személyében, és nem is titkolta sokáig azt sem, hogy úton van első közös gyermekük. A modell-vállalkozónak a váratlan várandósság miatt a Dancing With The Stars című showműsorban való szereplésről is le kellett mondania, ám a jelek szerint cseppet sem kesereg. Sőt, boldogabbnak érzi magát, mint valaha.

Erről árulkodik a Tények Plusz friss riportja is, melyben szerelme, G.w.M kijelentette, hogy:

Lesz lagzi, aranyhintóval 

– szögezte le nevetve Tények Pluszban a rapper. Legalábbis ilyen lakodalmat képzel el maguknak a rapper, ha megkérné kedvese kezét.

Nádai Anikó 

Megviselték a szülés utáni hónapok Nádai Anikót. A műsorvezetőnő júliusban hozta világra második gyermekét, a kis Alexet, akit vőlegényével, Hajmásy Péterrel már nagyon vártak. A szülőszerepre belerázódni azonban nem volt könnyű; nem is alszanak sokat, ami nagyon megviseli Nádait, de párjával igyekeznek kialakítani egy rendszert. Erről a Házasodna a gazda háziasszonya tegnap a Reggeliben mesélt, ahol kiderült az is, hogy telt a kisfiuk születését követő első randijuk Hajmásyval. 

Már a levesnél majdnem beleborult a fejünk a fáradtságtól a tányérba. Nagyjából 45 perc alatt mindent megettünk, és rohantunk haza a gyerekhez, mert mindenkinek lelkiismeret-furdalása volt. Úgyhogy ezt még gyakorolnunk kell

– mondta Nádai.

(Borítókép: Mészáros Norina és Young G Béci, Kulcsár Edina és G.w.M. Fotó: RTL Klub, TV2)