Hadd mutassam meg, miért követek meleg balett-táncosokat az Instagramon!

Hát természetesen azért, mert például ilyeneket posztolnak, mint ez az alábbi.

James B. Whiteside az American Ballet Theatre művésze, most a karantén alatt megírta az önéletrajzát is, amit el se kell olvasni ahhoz, hogy az ember tudja, hogy a táncos nemhogy egy hivatásos drag queennel él párkapcsolatban sok éve, ő maga is néha női(es) ruhákat ölt. Drag queen-alteregójának van külön Instája itt, de talán az alábbi képek látványosabbak. A fenti borítókép pedig 2018-as, az American Ballet Theatre estjén készült, Jennifer Garner színésznő egyik oldalán Whiteside ül, a másikon Whiteside szerelme, Daniel Donigan, akit a Drag Race-ből Milk néven ismert meg az, aki nézi a műsort.

Harper Watters ezzel szemben a Houston balett-társulatának szólótáncosa, aki elképesztő videókon szokta megmutatni a tehetségét. Feltéve persze, hogy ön elképed attól, hogy valaki szemlátomást ilyen totálisan kontrollálni tudja a testének a legutolsó porcikáját is, hogy az egész valóját a kifejezés szolgálatába tudja állítani. Én elég sok olyan videót láttam már, mint az alábbi, de én még mindig elképedek tőlük.

Harper Wattersnek nem meglepő módon tipikus táncosfizikuma van, és hogy mennyire szálkás az izomzata, az remekül mutatja a következő aktfotó.

És követem rajtuk kívül Florian Pohlt is Hamburg balett-társulatából. Őszintén szólva róla az alábbi poszt ellenére is az a benyomásom alakult ki, hogy nem meleg, őrá mindenesetre nem jellemző, hogy az Instáján a szexualitását előtérbe helyezné vagy különösebben merészen játszana a hagyományos nemi szerepek köré vont határokkal. De mindenesetre létezik a következő posztja.

Mutatok egy másik szuper fotót Florian Pohlról, amin nem visel túl sok ruhát, aztán már nincs más hátra más, csak a szokásos szavazócsík. Ön is szívesen nézegette a fenti képeket?

672
831