Saját vizeletét kivételes "energiaitalnak" tudja be, ezért minden reggel megiszik belőle egy jó nagy pohárral a Versace egykori modellje, Troy Casey. Az egészségmániájáról is elhíresült arizonai férfi urináját időnként a bőrébe is beledörzsöli, mintha testápoló lenne. Úgy véli, ezért örvend kirobbanó formának 55 évesen.

A korábbi modell azt mondja, kiváló fizikumát és irigylésre méltó hasizmát a vizeletivásnak köszönheti, saját bevallása szerint ez kulcsfontosságú tényező az egészsége megőrzésében. Ő maga már több mint 17 éve tartja ezt a nem mindennapi szokást.

Casey a vizeletterápiára akkor talált rá, amikor egy időben féktelenül bulizott, és megoldást keresett az állandó puffadásra.

A vizeletterápia egy ősi gyakorlat, csak nem beszélnek róla túl sokat. A vizeletünk tele van aminosavakkal, őssejtekkel és antitestekkel. Én minden reggel megiszom a saját vizeletemet. Ez aztán a regeneráló ital! A régebbi vizeletet tartom a fiatalság forrásának, emiatt olyan lapos és izmos a hasam. Bár 55 éves vagyok, sokan úgy vélik, fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Fiatalabbnak is érzem magam. Imádom, hogy majd kicsattanok az egészségtől

– állítja a modellből lett életmód-tanácsadó, aki úgy véli, az embereknek inkább a sok gyorsételtől és a gyógyszerektől kellene tartaniuk, nem a saját vizeletük megivásától. Képeit látva sakkmeccset lehetne rendezni a hasán. 

De nem mindig volt ennyire egészségmániás.

Amikor a húszas éveimben járva modellkedni kezdtem, nem kíméltem magam. Milánóban, New Yorkban és Londonban buliztam. Ennek következtében mindig nagyon fel voltam puffadva, ami a modellügynökségeknek nem tetszett. Emiatt sokszor az utolsó pillanatban kérték, inkább ne menjek el a fotózásokra. A munkámra is hatással volt, emiatt váltottam életmódot. Teljesen rákattantam az egészséges életmódra, ez hamar meg is látszott rajtam. Tetszett, amit a tükörben láttam. 2004-ben ittam először a vizeletemből, már az első néhány korty felvillanyozott

– mondta Casey, aki befőttesüvegeben tárolja vizeletét, melyet két hétig erjeszt. Úgy véli, ennek köszönheti kockahasát. Tapasztalatairól könyvet is írt – írja a Daily Mail című brit napilap beszámolója nyomán a Promotions.

Mutatunk róla egy régi felvételt is:

Madonna is megissza

A 63 éves popdíva a Daily Mail cikke szerint a koncertjei után mindig jeges fürdőt vesz, hogy testét regenerálja. Ezt követően hasonló okokból szokta meginni a saját vizeletét, általában egy csészényit fogyaszt el.

Tudta?

Az Egészségtér cikke szerint a vizelet külsőleg és belsőleg történő használata nagyon sokféle betegségre gyógyír lehet. Például az egyszerű megfázásra, torokgyulladásra, gyomor- és bélbetegségre, vesebetegségre, daganatos megbetegedésre bőrproblémára, eltűnnek a forradások, a műtét utáni hegek gyorsabban gyógyulnak. A cikk szerint az orvosi gyakorlatban 175 ismert betegségre alkalmazzák a vizeletet, Kínában pedig állítólag már 3 millió ember fogyasztja rendszeresen vizeletét,

416
276