Újabb kiadással jelentkezik az Instahíradó, ezúttal olyan hazai hírességeket mutatunk, akik strandról-vízpartról jelentkeztek be. Nyár van, kánikula van, mikor van ennek a kontentnek szezonja, ha nem most?!

Balogh Elenivel kezdjük, aki arról ismert, hogy ő lett a 2019-es Miss Balaton. A szépségkirálynő azonban ezúttal nem a Balcsinál strandolt, hanem a Lupa Beachen. Az apropó (a kánikula mellett) az volt, hogy Balogh Eleni éppen túl van egy záróvizsgán, így barátnőjével együtt kivettek egy napot a lazulásra.

Szintén a Lupa Beachen volt Megyeri Csilla műsorvezető. Ő az alábbi posztot osztotta meg innen.

Amint azt korábban már figyeltük, Nádai Anikó és szerelme, Hajmásy Péter Siófokon üdültek együtt pár napig. A műsorvezetőnő most egy olyan képet posztolt, amin a pár egy jakuzziban bújik össze. Hozzá kell tenni, hogy jelenleg a tó vize is olyan meleg, mintha fűtve lenne, 27 fokos, de mondjuk tényleg nem pezseg úgy, mint egy jakuzzi.

Hevesi Kriszta ugyancsak nyaralni van, de a szexuálpszichológus-médiaszemélyiség az alábbi képen nem fürdőzik, még csak a lábujjával teszteli a vízhőmérsékletet.

Az Éjjel-nappal Budapestből ismert Kovács Dórának születésnapja van. Az RTL Klubtól a Fókusz forgatott vele éppen ebből az alkalomból, amikor az alábbi kép készült, a helyszín Dunavarsány.

Kiszel Tünde, akit sokan arról ismernek, hogy ő Hunyadi Donatella édesanyja, az első alkalmat örökítette meg, amikor idén először elment strandolni: ő a MOM strandján volt.

És végül dr. Dobó Ágnes szépségkirálynő-médiaszemélyiség az írja, a hasa történetét szeretné megosztani az alábbi, szintén fürdőruhás képsorozattal.

Szóval vékony vagyok, igen, jó a genetikám, igen, „szerencsés” is vagyok, meg miegymás, amiket szoktak mondani, de azért higgyétek el, engem, és a bőrömet is megviselte először a 23 kg hízás az első várandósságom alatt, majd az újbóli +17 kg a második várandósságom alatt. A hasamon a bőr megnyúlt, a köldököm felett szétszakadt több helyen, és idén tavaszra már közel egy centi mély lehetett kb a „gyűrődés”, az egykori köldököm pedig fekete mélységbe fordult... [...] Bár szégyenlős sem vagyok, és szeretem magam, a testemet, de ez a látvány nem tetszett kicsit sem, és én nem akartam, hogy így maradjon. A sport+jó(l) étkezés kombó pedig itt már nem segített. A gépek igen.

Természetesen ezt egy reklám követi: Dobó Ágnes a Hertelendy Aesthetica nevű rendelőben kapott rádiófrekvenciás kezelést, alább az látható, hogy mi lett az eredmény, bele kell lapozni, hogy az ember lássa, hogy a kezelés előtt mi volt a helyzet.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: Miss Balaton a Lupán strandolt, Nádai Anikóék jakuzziban bújtak össze

Dobó Ági pedig azt mutatta meg, hogyan lett két szülés után feszes hasa rádiófrekvenciás kezeléstől.

0 · Jun 25, 2021 02:32pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments