Az Instahíradó mai kiadásában olyan külföldi és hazai hírességek posztjait mutatjuk be, akiknek többsége strandról-vízpartról jelentkezett be. 

Összefoglalónkat Vajna Tímea bejegyzéseivel kezdjük, aki a poszt szerint éppen Montecitóban pihen. Az egykori filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna özvegye sorra kapta a dicséreteket. 

A merészségéről is elhíresült énekesnő, Rita Ora egy nyitott köntösben fotózkodott. 

Megyeri Csilla a Balaton kéklő vízéről jelentkezett be. Az influenszer egy levendula lila bikinibe bújt, amely szépen kiemelte dekoltázsát.

Az egykori valóságshow-szereplő, Baukó Éva szintén a Balatonnál készített magáról dekoltázsvillantó fotót.

Az Exatlon Hungary csinos riportere, Gelencsér Tímea Megyeri Csillához hasonlóan szintén a Balatonnál járt a hétvégén.

Dua Lipa ezúttal nem egy, hanem több dögös felvétellel lepte meg követőit az Instagram-oldalán. A fiatal énekesnőt, aki sosem a szégyellősségéről volt híres, videón is megörökítették, és az elmúlt napokban jóhéhány ehhez hasonló, dögös felvételt posztolt.

A Görögországban, Míkonosz szigetén pihenő Kárpáti Rebeka egy különleges szabású bikiniben pózolt. A színésznő-modell kirobbanó formának örvend, ezt követői a tudtára is adták.

Kocsis Korinna szintén Görögországból jelentkezett be.

A népszerű lemezlovas, Metzker Viktória teljesen levette lábáról rajongóit fürdőruhás fotójával. Volt olyan kommentelő, aki azt üzente a DJ-nek, hogy a szépsége egy istennőével vetekszik.

A 2016-os Miss Universe Hungary győztese, Bódizs Veronika több követője szerint lehengerlő látványt nyújt még úgy is, hogy bikinis testét egy áttetsző, horgolt strandruha takarja.

Bár Lola nem vízpartnál élvezte a jó időt, úgy gondoltuk, az ő hétvégi posztját is megmutatjuk. Az énekesnő választása egy színes szettre esett, melyet követői nagyon dicsértek. Mai Instahíradónkat Lola posztjával zárjuk, szép napot kívánunk!