Nézzünk be ma is kedves ismerőseinkhez, akik attraktív fényképekkel látják el az Instagramot nagyszámú követőik igényeit kielégítendő! Íme a hét utolsó Instahíradója!

Tóth Andival kezdjük, aki gyakran szokott az Instahíradóban szerepelni, de most május óta nem szemléztük őt. Többek között a következő két dolog történt vele azóta: egyrészt lett egy orrpiercingje, ami az alábbi posztban tűnt fel először.

Másrészt legutóbbi posztjával megbízást vállalt a Solthemp nevű cégnél: CBD-olajat reklámoz. Ezt a terméket marihuánából állítják elő, többek között már Gáspár Laci is reklámozta januárban, Tóth Andi az alábbi posztban azoknak ajánlja, akik pánikbetegek, szoronganak, illetve akik alvászavarban szenvednek, és nem használnak nekik az altatópodcastok.

Metzker Viktória és Mészáros Mercédesz azok közé tartoznak, akiket a leggyakrabban szemlézünk az Instahíradóban, dehát náluk mindig történik valami. Metzker Viktória például csütörtök este dolgozott, azaz DJ-zett Szegeden a Tits Gang nevű duó egyik feleként – úgyhogy pénteken délben még másnapos. Íme az ezt ábrázoló fotó.

Mészáros Mercédesz pedig oda készül, ahonnan Vajna Tímea most jött el: Kaliforniába. De egyelőre még Torontóban van, ott csinálták róla a következő fotót.

Az Éjjel-nappal Budapestből és a Love Islandből ismert Luna Joanna egy bikinis képpel tette hozzá a magáét a mai nap szépségéhez. Azt írja, egy ideje már Mallorcán van, a szállás 50 méterre fekszik a strandtól, úgyhogy a realityszereplő-influenszer máshol egyelőre nem is nagyon volt. Őszintén: ön nekivágna nagy túráknak, ha helyette ezt is csinálhatná egész nap...?

Baukó Évát szeretnénk még az ön figyelmébe ajánlani. A realityszereplő-tévés személyiség csütörtök este egy tetőteraszról nézte a naplementét Budapest felett egy igen anyagtakarékosan elkészített ruhában.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tóth Andi orrpiercinget csináltatott, Metzker Viktória megmutatta, milyen, amikor másnapos

Az Instahíradóban még: Baukó Éva nagyon miniben tetőteraszozott, Mészáros Mercédesz pedig Kaliforniába készül.

0 · Jun 18, 2021 03:01pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments