Mi történik egy házasságban, ha a férj és feleség még egyáltalán nem idősek, de a férj minden igyekezete ellenére szép lassan kikopik a szex egy kapcsolatból? Erről szól az alábbi levél, a beküldőjének az igazi nevét természetesen akkor se árulnánk el, ha tudnánk – szerepeljen ő nálunk a Gusztáv név alatt.

Szóval Gusztáv tömören és velősen összefoglalta a levelében házasságának történetét, miközben abba a vitába kapcsolódik bele, ami Ödön levele kapcsán lángolt fel itt a Randiblogban az utóbbi hónapokban: mit lehet tenni, ha a nő nem kívánja a szexet egy kapcsolatban? Bár jött már egy csomó jó tanács (pl. segítsen a férfi a házimunkában), Gusztáv nem tűnik túl derűlátónak. Ön mit mondana neki? Önnek is vannak hasonló tapasztalatai? Kérjük, szóljon hozzá ön is, írja meg, mit gondol a Randiblog e-mailcímére!

Én 20 évi házasság után, 45 éves férfiként írhatom azt, hogy nincs konkrét igazság, és nincs áttörő megoldás sem. A hosszú házasság titka, hogy el kell fogadni: vannak dolgok, amik nem változnak. Nálunk ez a kezdeményezés-dolog ilyen. Ha kezdeményezek, akkor van szeretkezés, ha nem, akkor nincs. Volt, hogy vártam egy hónapot, addig nem volt semmi. Olyan, hogy spontán „rámugrik” vagy elkezd csókokkal felébreszteni, esetleg szájjal nyaktól lefelé izgat, az nincs. Szeretkezés közben sem aktív. Nagyon szereti gyorsan hátulról és kész. Őt az izgatja, ha én kívánom. Átlagban havi-kéthavi szeretkezéseink vannak, de voltak már éves szünetek a gyerekek születésekor. Ezekben a szünetekben soha nem kezdeményezett. Három gyermekünk van.

Egy volt barátommal akart dugni, ezt a szemembe mondta és elment, és a barátom mesélte, hogy teljesen nyersen rámászott. Tehát van benne úgymond „bugi”, de én valamiért ezt nem hoztam ki belőle. Félreértés ne essék, otthon segítek, takarító jár hozzánk, hozom a pénzt, a gyerekekkel sokat játszom, foglalkozom, a házban mindent megjavítok, nincsenek barátaim, akikkel eljárok sörözni, nem híztam el, amennyi időm van, tornázom, így a volt versenysportolói alakom egy csinos átlagot azért hoz.

Facebookon keresztül lett egy külföldi szeretője. Én swingerklubba járok, ott vannak azért szerencsére olyan hölgyek, akik alig várják az érkezésem... Ebből most óriási patália van otthon, szerintem válunk.

Én úgy gondolom, ezeket a dolgokat a legelején kell megbeszélni, mert ha az ember hagyja, akkor azt a másik beleegyezésnek, egy jól együtt működő dolognak fogja tekinteni.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Kommentálná? A Facebookon tegye!