Régóta lelkes olvasója vagyok a Randiblognak! Zakariás leveléhez szeretnék hozzászólni” – Brigitta álnevű beküldőnktől kaptuk ezt a 18+-os beszámolót, és aki olvasta szeptemberben Zakariás dilemmáját, az bizonyára sejti már, hogy mi lesz a téma. Hiába, a párkapcsolatoknak mindig fontos része a szexualitás, de bizonyos pároknál fontosabb, mint másoknál.

Hát Brigittának esze ágában sincs ezt a területet a háttérbe szorítani, de akármilyen jó is a szexuális élete a párjával, hasonló problémával szembesült most, mint Zakariás, csak a felállás pont fordított. Olvassa végig a levelet, aztán ha van kedve válaszolni (szerintünk lesz!), kérjük írja meg gondolatait és tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Én magam egy nagyon szabad szellemű, szexuális beállítottságú nő vagyok. 6 éve vagyunk együtt a párommal. Rendkívül jónak mondott párkapcsolatban. Bár idő kellett hozzá, hogy összeszokjunk ennyire.

Elejének csak annyit, hogy sose voltam az a szőke hercegre váró lány. Az az érzelmileg túlfűtött, csak szerelemből fekszek le valakivel típus. Mindig is nagy hangsúlyt fektettem saját szexualitásom megélésére. Mindig is úgy képzeltem, terveztem, hogy mielőtt beállok a tökéletes kis stepfordi feleségnek, előtt ki élem magam, értsd: nem fogok hozzámenni ahhoz, akivel először feküdtem le. Volt jó pár kalandom. Fantasztikus szexkapcsolatok. Fantasztikusnak hitt kapcsolatok, eszméletlen rossz szexszel…

Tehát mikor megismerkedtem a párommal, már igencsak kiéltem szinte minden szexuális vágyamat. Párom viszont teljen az ellentétem. Ő mindig is romantikus típus volt. Mindig csak hosszú kapcsolatai voltak. Ő az a pasi, aki mindig ad. Aki addig nem megy el, míg el nem juttatta a nőt a csúcsra.

Hogy is fogalmazzak? Szex terén meg kellett őt reformálnom.

Az első akadály, amibe belefutottunk, az a szopás volt. (Imádok szopni. Számomra ez a szex szerves része. Iszonyatosan fel tudok tőle izgulni.) Megkaptam az alábbi mondatot: „nem kell csinálnod. Ha nem teszed, akkor is tudom, hogy szeretsz”?! Nem is értettem… Az első időkben volt, hogy konkrétan leállított! (Bár ez megérne egy másik levelet.)

A másik a hozzáállás. Az ő elképzelése szerint a szex úgy áll föl, hogy jó hosszú előjáték, aztán jön a gyengéd erotikába bújtatott szeretkezés…

Na nekem ez nem kell. Ami nekem kell, az az igazi szoftpornós dugás! Jó persze, izgasson föl, csakhogy én már a szopástól olyan nedves vagyok, hogy csak na! Szóval akkor minek még ide az időhúzás?!

A harmadik a mennyiség: számtalan vitánk volt abból, hogy szerinte nekem semmi más nem fontos a párkapcsolatban, csak a szex. Ez nem így van. De nekem sokkal fontosabb egy kiadós dugás, mint az összebújós filmnézés a kanapén. És ha nem jó a szex, akkor már az egész kapcsolatot megette a fene…

A lényeg, hogy évek alatt összecsiszolódtunk. Szexuális életünk az egekben szárnyal. Szerintem idővel rájött arra, hogy a lelke mélyén ő is ilyen szexre vágyik mint én.

Azonban még így is maradt egy tabu. Az anális szex. Nekem igényem van rá. Olyan orgazmust élek át így, mint sehogy máshogy. Csakhogy a párom előtt belefutottam két pasiba is, aki konkrétan visszautasított ilyen téren… Egyszerűen nem is értetettem, hisz nem minden férfi erre vágyik, hogy egy nő önként ajánlja fel ezt?! Az egész baráti körömben rejtélyszámba ment ez a dolog…

Így hát már meg sem mertem említeni ezt az én konzervatív – bár már fejlődést mutató – pasimnak… Kettő évembe telt míg azt mondtam, hogy na jó.. ez így nem mehet tovább. Az egyik születésnapomra konkrétan azt kértem, hogy dugjon seggbe! Teljesült a szülinapi kívánságom!

Nem kellett volna félnem, mert ugyanúgy rá van kattanva a témára, mint én.

És akkor maradt még egy titkom: prosztatamasszázs. Évek óta rá vagyok kattanva ezekre a pornókra. Szinte azt mondhatom, hogy már csak ezekre a filmekre keresek rá.

Az anális sikeremen felbuzdulva egyszer felhoztam, hogy mi lenne, ha kipróbálnánk. Teljes elutasítás volt. „Ő nem buzi, biztos hogy nem, most felejtsem el, stb.”

Elengedtem ezt a témát, úgy gondoltam, hogy akkor maradnak nekem ezek a pornók…

Ám egy hónapja kértem, maszturbáljon előttem. (Semmi új nem volt ebben, hisz szoktam ezt kérni tőle.) Teljesen felizgatott a látvány, már elkezdtem odasöndörödni mellé, és ekkor elkezdte magának csinálni a prosztatamasszázst! Annyira erotikus látvány volt!

Átadta nekem a terepet. Majd olyan 3 perc alatt iszonyú nagy orgazmust élt át. Naivan azt hittem, hogy ledőlt egy fal, hogy most akkor ezt is beleépítjük szexuális repertoárunkba, ám nagyot tévedtem…

Azóta sokszor bepróbálkoztam, de soha nem engedte. Próbáltam róla beszélni, hogy mi a baj. Hisz jó volt neki. Arra is gondoltam futólag, hogy valamit rosszul csináltam, de hát akkor nem ment volna el ilyen gyorsan?!

Nem hajlandó még beszélni sem róla, ha felhozom, eltereli a témát…

Kérlek, adjatok ötleteket, hogy szerintetek miért tiltakozik, és arra, hogy hogyan érhetném el, hogy úgy álljon a dologhoz mint Zakariás!

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.