Ismeri ön azt a nőtípust, amelyiknek az a mániája, hogy mindent meg kell osztani a közösségi média valamelyik csatornáján? Ki kell tenni Facebookra? Le kell fotózni és posztolni kell Instagramra? A kajától kezdve a ruhán keresztül a rosszkedvig, bulizásig és nyaralásig? Ugye, hogy ön is ismer ilyet?

Na önnél is jobban ismeri ezt a nőtípust az a férfi, aki egy ilyen nővel él párkapcsolatban. Az alábbi egy vicces videó arról, hogy milyen úgy együtt élni valakivel, hogy az illető folyamatosan dokumentálja az életét a nyilvánosság számára.

A történelem első ilyen vitája egyébként valószínűleg Madonna és Warren Beatty között zajlott, amikor a popkirálynő 1990-es dokumentumfilmjét forgatta saját magáról. Akkori barátja fel volt háborodva, hogy mekkora marhaság filmezni azt, hogy megvizsgálják a gégéjét.

Ami akkor még csak gigasztárok között merült fel, az ma már a hétköznapi életben is valós probléma: van, aki csak a kirakat kedvéért él a párkapcsolatában, más gyakorlatilag szelfibotnak használja a partnerét.

Szomorú és vicces a téma egyszerre, az alábbi videó szintén.