Az Imgur nevű képmegosztón szerzett nemzetközi hírnevet a The Brickyard nevű brit bár/kocsma, méghozzá azzal, hogy a következő feliratot tették ki a vécébe.

View post on imgur.com

Rosszul megy a tinderes randi? Nem úgy néz ki, mint a fotón, vagy egyébként riasztó a srác?

Ha randin vagy itt és nem megy jól a dolog, gyere a pulthoz és szólj Rachelle-nek vagy Jennifernek, és mi kimentünk és/vagy hívunk egy taxit.

Nekünk a biztonságod és a boldogságod a legfontosabb.

Ha bárki zavar vagy kellemetlen helyzetbe hoz, légyszíves szólj. Diszkréten odébbültetjük az illetőt, vagy ha szükséges, megkérjük, hogy távozzon.

Ez egy biztonságos szórakozóhely, azt szeretnénk, hogy jól érezd magad itt. Szólj, és mi majd elintézünk mindent.

Rosszul sikerült randiról sokféleképpen ki lehet menekülni, van erre többek között telefonos szolgáltatás is, sőt, az is egy opció, hogy az ember azt mondja a másiknak, hogy „szerintem te is érzed, hogy nem illünk össze, hagyjuk is most abba”. De azért jó tudni, hogy ha ezek valamiért nem jönnek be, akkor is van kinek szólni, ha az ember egy beülős helyen randizik. Nagyon sokan értékelték, hogy ez a bár ilyen figyelmet fordít arra, hogy a nők biztonságban legyenek náluk – elsősorban azok, akik első randi helyszínéül választják ezt a bizonyos helyet.

A felirat második fele azonban mintha már más szituációról szólna, arról, ha nem randiról van szó, csak valaki beszólogat vagy nem kopik le. Az üzenetet valószínűleg nem lehet elégszer mondani: ha valaki zavar vagy zaklat, akkor is szólni kell mondjuk a pultosnak vagy akárkinek, ha nincs semmilyen felirat kitéve az adott szórakozóhelyen. Remélhetőleg nem ez a kocsma az egyetlen a világon, ahol kiállnak egy nő mellett, ha szükség van rá.

De azért mindenképpen jó tudni (pl. egy ilyen tábláról), hogy az ember mindig számíthat a személyzetre, ha bajba kerül.