És még egy olyan kapcsolattípust tudunk ma mutatni, amiben az egyik fél fizet a másiknak, de az egészben semmi szex nincs. Egyáltalán nem újdonság már, hogy létezik összebújós-ölelkezős szolgáltatás, meg is írtuk egyszer régebben, de az alábbi videóban a két főszereplő meglehetősen érdekes felállásban nyomja a bizniszt. A hivatásos ölelő egy férfi, kliense pedig, aki fizet azért, hogy időnként összebújhasson vele szex nélkül, egy férjezett nő.

A hölgy bizonyos Saskia Fredericks, 41 éves, masszőzként és színésznőként dolgozik New Yorkban. Férje, Arthur Fredericks 45 éves, ő pedig rendőr, akit munkája Connecticut államba szólít, így férj és feleség havonta csak pár napra találkozhat egymással. Egy távkapcsolat nehézségekkel jár, és ezeket mindenki máshogy próbálja enyhíteni, hát Fredericksné például az ölelkezős szolgáltatással.

Konkrétan arról van szó, hogy a hivatásos ölelőt a szolgáltatás honlapján keresztül lehet megrendelni, a fiatalember kijön a lakásra, és óránként nyolcvan dollárért (kb. húszezer forintért) lehet vele ölelkezni. Szexről nincs szó, kiskifli-nagykifli van, meg ölbe hajtott fej, meg egymás karjaiba temetkezés.

Fredericksné egy hónapban általában kétszer hívja ki az ölelkezőmestert, azt mondja, azért, mert hiányzik neki a férje, hiányzik, hogy nem lehet senkihez hozzábújni esténként, és egy férfi karjaiban biztonságban érzi magát. Tekintve, hogy az asszony színészi ambíciókkal bír, az emberben felmerül, hogy vajon őszinték-e a könnyei, de a videón jól látszik, hogy elsírja magát, amikor végre a hosszú, magányban töltött napok/hetek után végre odabújhat valakihez.

Valószínűleg minden nő olyan megértő férjet kíván magának, mint Arthur Fredericks, mert a férfi a videón el is meséli, hogy megérti, hogy a feleségének hiányzik az érintés, ezért veszi igénybe ezt a szolgáltatást, és hogy ebben szerinte sincsen semmi rossz. Azt azért kicsit sajnáljuk, hogy azt nem kérdezték meg a férjtől, hogy neki nem hiányzik-e az érintés, és ha igen, akkor ő mit tesz, hogy a hiányérzetet csökkentse.

De persze simán lehet, hogy Connecticutban is van ilyen összebújós szolgáltatás, hiszen a New York-i vállalat főnöke azt mondja, dinamikusan növekszik náluk mind a kliensek, mind a hivatásos ölelők száma. A felvételen látható férfi azt mondja, szolgáltatásait férjezett és férjezetlen nők, fiatalabbak és idősebbek, sőt, férfiak is igénybe veszik, szóval van kereslet rendesen. És fotónk is van egy csomó, ha még nem tette volna, nézze meg őket most!