A héten New Yorkban esküvői divathét volt, és az eseménysorozat kínált annyi érdekességet, hogy össze tudtunk belőle állítani egy roppant látványos és érdekes heti trendet. Hat tervező kreációi közül mutatjuk a képösszeállításban az 5-5 leginkább figyelemre méltó modellt – nézze végig őket, aztán legalul mondja meg, melyik tetszett a legjobban!

Zac Posen – klasszikus

A Truly Zac Posen márka modelljeit elsősorban azoknak ajánljuk, akik a klasszikus menyasszonyi ruhákat szeretik. Tiszta fehérek, földig érő fátyollal, hatalmas szoknyával, a lehető legnőiesebb fazonokkal, gyönyörű anyagokból. De amíg maguk a ruhák elképesztően szépek, addig a prezentáció módjáért és a modellhölgyekért kevésbé rajongunk, dehát végülis úgyse ez a lényeg.

Alfred Angelo – színes

Alfred Angelo bemutatójának az alcíme az volt, hogy Disney Weddings, de a fenti ruhától eltekintve a többin őszintén szólva nem annyira tudjuk felfedezni a giccses rajzfilmekből ismert ízlésvilágot. Ami persze alapvetően egyáltalán nem baj, sokkal érdekesebb az, hogy Angelo milyen merészen kísérletezik a színekkel és az esküvőre egyáltalán nem megszokott fazonokkal is. Kattintson csak a képre, garantáltan meg fog lepődni.

Dennis Basso – farmerdzsekis

Bár újabban a templomi esküvők szabályait kevésbé veszik szigorúan, azért továbbra is él az a hagyomány, hogy ha az esküvői ruha fedetlenül hagyja a menyasszony vállát, akkor fel kell rá venni fölé valamit, merthogy a meztelenkedés nem a templomba való. Dennis Basso egy váratlan kiegészítővel oldotta meg ezt a funkciót: egy farmerdzseki van a menyasszony vállán. Még érdekesebb az egész attól, maguk a ruhák egyáltalán nem modernkedőek vagy különösebben merészek, így még nagyobb a kontraszt a farmerdzsekivel. Önnek tetszik? Bevállalná?

Mark Zunino – Merész

Szintén elég képlékenyek manapság a szabályok arra nézve, hogy mi számít még elfogadhatónak egy esküvőn, és mi az, ami már túl szexi. Mark Zunino szerint például akár egy olyan felsőrész is belefér, amin keresztül egész jól látszik a menyasszony melle, sőt, ő miniszoknyákat is tervezett esküvőre, meg van egy egészen különleges, hosszú fazon is a képösszeállításban. Ha ön a merész tervezőket szereti, alább valószínűleg Mark Zuninóra fog szavazni.

Theia – romantikus

A Theia nevű márka a romantikus stílus kedvelőinek lesz a kedvence. Ezek a menyasszonyok nem is úgy néznek ki, mintha férjhez készülnének menni, hanem úgy, mintha egy mesejátékot kívánnának előadni, bár ha ez a divatbemutató egy mesejáték lenne, akkor minden bizonnyal ez lenne a világ legszebb jelmezeivel rendelkező mesejátéka. Meglepő lehet mindenesetre, hogy pont a Theia bemutatóján tűnt fel egy modell csuklótetoválással, ami nekünk kicsit kilógott a XIX. századot idéző bemutatóból, de lehet, hogy önnek pont ettől lesz szimpatikus a dolog.

Lela Rose – Extravagáns

Melyik lett az ön kedvenc márkája?

Ami a Lela Rose-bemutatót extravagánssá teszi, az ez a különleges fátyol, amit a fejre kötött fehér szalag tart a helyén. A szokatlan fejdíszhez Lela Rose klasszikus vonalú menyasszonyi ruhákat is ajánl, de van náluk nadrágos menyasszony is, ami ugye idővel szintén egyre elfogadottabbá válik manapság.

Ha még nem tette volna meg, kérjük, most lapozza végig a fotóösszeállítást, aztán válassza ki a kedvencét és szavazzon rá itt a bal oldali dobozban!