10 év egy ember életében is egy jelentős idő, az interneten viszont egy kész örökkévalóság. Semmi nem ugyanaz ma, mint ami 2008-ban volt, még a Randiblog sem teljesen: 2008. szeptember 29-én ugyanis Kő kóla? címmel indult el a Velvet Randiblogja ezzel a poszttal. A Kő kóla? címet nem sokkal később elhagytuk, de a többi változatlan maradt. Ebben a blogban minden van, ami randizással, társkereséssel vagy párkapcsolatokkal kapcsolatos, a nagyvilágból, a Velvet szerzőitől és amire a legbüszkébbek vagyunk: a Velvet olvasóitól.

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki valaha írt a Randiblog Inbox rovatnak, ami a legmerészebb álmainkban elképzelteknél is színesebb, érdekesebb, viccesebb, elgondolkodtatóbb, megdöbbentőbb és szórakoztatóbb posztsorozatot eredményezett az elmúlt 10 évben. Reméljük, legalább még 10 évig folytatódik a Randiblog Inbox – az biztos, hogy amíg önök írnak, addig mi itt leszünk, hogy egy olyan teret biztosítsunk, ahol névtelenül lehet mesélni, kitárulkozni vagy éppen állást foglalni a magánéletet érintő legbizalmasabb, de egyben legfontosabb kérdésekben.

Hogy a Randiblog tizedik születésnapját megünnepeljük, összeszedtük a 2008. szeptember 29. óta megjelent mintegy 2200 poszt közül a 10 kedvencünket alább egy listába. Van, amelyik vicces, van, amelyik fontos, van, amelyik egy szép emlék, és van, amelyikről mi se értjük, hogy miért emlékeztünk rá ennyire elevenen ennyi év távlatából. A Randiblog természetesen napról napra frissül új anyagokkal továbbra is, hiszen a huszadik évfordulóig innentől kezdve meg se állhatunk, de most, ha van pár perce, nosztalgiázzon velünk egy kicsit a következő 10 kuriózummal!

2008-ból...

...az a poszt, ami először tartalmazott e-mailben érkezett olvasói történetet. Ki gondolta volna, hogy ezt több, mint ezer másik fogja követni a következő 10 évben?

2009-ből...

...az a poszt, amiben Jennifer Aniston szerelmesversét közöltük saját fordításban.

2010-ből...

...egy nemmeglepő kutatási eredmény.

2011-ből...

...egy úgynevezett tipikus hülyehír.

2012-ből...

...a Randiblog 10 évének legolvasottabb és leglájkoltabb posztja, amellyel kapcsolatban még 2018-ban is több válaszlevelet kaptunk.

2013-ból...

...az a poszt, amihez a Sziget fesztiválon megkértünk fesztiválozó párokat, hogy rajzolják le nekünk magukat.

2014-ből...

...egy kvíz, ahol magyar celebpárok tagjai közötti korkülönbséget kell eltalálni.

2015-ből...

...egy olyan női olvasónk levele, aki rámutatott az ablakmosás és a kielégüléshez szükséges férfiak száma közötti viszonyra.

2016-ból...

...egy Star Wars-esküvő Budapestről.

2017-ből...

...pedig a Randiblog Inbox 10 évének legrejtélyesebb levele.

Na és most már nyitjuk a pezsgőt!