A rosszul sikerült randik, főleg első témája egy örökzöld, a Randiblog olvasói is meséltek már rengeteg elképesztő sztorit. A héten a Redditen került a kiemelt threadek közé egy olyan lista, ahol emberek életük legrosszabb első randijait írták meg – pontosabban férfiak írtak csak, hiszen ez az AskMen csoport, ahol ezúttal az volt a kérdés, hogy

Milyen volt a legrosszabb randi, amin valaha voltál, vagy amit valaha láttál?

Hát nézzük az 5 legdurvábbat azok közül, amik a Reddit felhasználóitól a legtöbb pontot (szavazatot) kapták!

1. Díler

A legnépszerűbb sztoriban egy srác egy olyan lányról ír, akivel egy bárba beszélték meg a randit. A lány végig feszültnek tűnt, a telefonját csekkolta, viszont egyértelműen törzsvendég volt a helyen. Egyszer kiment vécére, és amikor 10 perc után sem tért vissza, akkor a pultos odament a sráchoz azzal, hogy randin van-e ezzel a lánnyal, mert ő onnan ismeri, hogy tőle szokott kokaint venni:

Nem fog visszajönni, de ha mégis, akkor is jobban jársz, ha a lehető legnagyobb ívben kerülöd.

A pultos tanácsát megfogadva szerencsétlen srác rögtön tovább is állt.

2. A kedves mama

A második helyezett srác beszámolója olyan rövid, hogy az egészet szó szerint idézzük:

Elhívtam egy egyetemista lányt vacsorázni és színházba, és ő magával hozta az édesanyját. Nagyon kínos volt.

3. Néhány kisebb probléma

A harmadik helyezett srác egy vakrandin volt egy olyan lánnyal, akit roppant vonzónak talált. Sajnos azonban volt vele néhány kisebb probléma, amiket a fiatalember a következők szerint listázott:

  1. A lánynak dühkitörései szoktak lenni;
  2. Éppen próbára volt bocsátva testi sértés miatt;
  3. Az expasija börtönben van;
  4. És két és fél órányi távolságra lakott.

Hát ezek után nem csoda, hogy nem volt második randi.

4. Baba

A következő srác több sztorit is megosztott egyetlen posztban, az egyikben például egy olyan lánnyal randizott, aki az első találka előtt kikötötte, hogy a srácnak előbb muszáj levágnia a haját. A randin aztán megkérdezte, hogy a srác mennyit keres, és a válasz után a légyottnak rögtön vége is lett.

De ennél durvább az a sztori, amikor ugyanez a srác egy olyan lánnyal randizott, aki azzal indította a beszélgetést, hogy elmesélte, hogy volt egy kisbabája, aki meghalt. Az est ebben a szellemben folytatódott, rengeteg alkohollal – a lány egyértelműen direkt itatta a srácot, miközben maga is rengeteget fogyasztott. Végül néhány egyértelmű gesztus után felvitte magához a fiatalembert és szex lett a dologból, de a lány eközben is folyton azt emlegette, hogy neki volt egy kisbabája, aki meghalt. A csúcsponton a lány azt a kiabálta, hogy „élvezz belém!”, és miután erre nem került sor, a srácot másnap órákig olyan üzenetekkel bombázta, hogy mindenképpen teherbe akar esni, és hogy a srác mekkora szararc, hogy nem akar gyereket.

5. Jöhet a csók

És jöjjön a sztori, amelyikre a cím utal. Ez a srác egy elég tipikus-átlagos rosszrandit kínlódott végig egy lánnyal, akiről élőben derült ki, hogy valószínűleg nem saját fotót töltött fel a társkeresőre, annyival vékonyabbnak nézett ki a profilképén, és aki vacsora közben a legdrágább dolgokat rendelte, viszont egyszavas válaszokat adott mindenre. Az étterem után mozizás volt a program, amit a lány végigcsámcsogott, majd a film végén megkérte a srácot, hogy vigye haza autóval. Amikor erre sor került, és megálltak a lány házánál, a lány ezt mondta a fiúnak:

Nem lenne gond, ha most megpróbálnál megcsókolni!

Amire a srác kénytelen volt azt válaszolni:

Inkább nem, de azért jó éjszakát!

Majd elhajtott és megfogadta, hogy sose fog egy kávézásnál nagyobb feneket keríteni egy első randinak.

Ön is Tudna mesélni?

Önnek is volt már része hasonlóan borzasztó randiban? Ha van kedve, küldje be nekünk saját történetét e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért ide kattintson!