Megint itt egy újabb olvasói levél a Randiblog Inbox posztsorozatban, ezúttal Ladiszla álnevű olvasónktól, aki igazából nem is egy, hanem két levelet küldött nekünk egymás után ugyanabban a témában, ezeket olvashatja alább egybeszerkesztve. Ladiszla egy 27 éves női olvasónk, aki egy 40 éves férfival él kapcsolatban.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Az alábbi írás egy olyan problémáról szól, ami felmerült már nálunk párszor az évek során, azonban általában férfiolvasóink panaszkodnak arra nejükkel-nőjükkel kapcsolatosan, ami most Ladiszlának okoz gondot a párjával: a kapcsolatból szép lassan szinte teljesen kikopott a szex, és ami maradt, az sem okoz már különösebb élvezetet. Rengeteg kérdés van ebben a posztban, és Ladiszlával együtt mi is várjuk, hogy hátha mondjuk önnek lesz egy-két válasza vagy tapasztalata ezzel a roppant nehéz kérdéskörrel kapcsolatosan. Ha így van, ha ön szívesen folytatná a gondolatmenetet, ha szintén szívesen megosztana valamit, kérjük, írjon nekünk e-mailt a szokásos, alább megtalálható címünkre!

Írjon nekünk, kattintson ide, íme a címünk:
randi@mail.velvet.hu

A szex a lelke mindennek, tartja a mondás. Na mármost mi a szex lényege, ha nem az orgazmus? Jó, jó persze, az összebújás, meg a másiknak jó legyen. De mi van saját magunkkal? Másfél éve vagyunk együtt a párommal. 13 évvel idősebb nálam. Meglepő, de nem okoz gondot a nagy korkülönbség, eléggé egy hullámhosszon vagyunk. Eddig a szex is jól ment, azonban fél éve ennek a száma lecsökkent havi 2-re, a heti 4-ből... Éhes nő vagyok. Szeretem, amikor örömet szereznek nekem is. Számomra a szexben a kölcsönösség alapdolog. Mindkettőnknek jó legyen közben is, és persze a végén is.

Tegnap esti eset, rámtört, hogy kívánom (itt már vagy 2 hónapja ő nem kezdeményezett, mindig csak én), nem nyúlt hozzám, feküdt mint egy darab fa. Csókolgattam mindenhol, kényeztettem a számmal és a kezemmel is a hímtagot... Ő még mindig semmi. Belehuppantam, 2 perc, elment.

Lemocorgott magáról, majd mint aki jól végezte dolgát, oldalra fordult, hogy alszik. És én? Velem mi lesz? Velem semmi, ha nem mentem el, majd legközelebb, volt a válasz a kérdésemre... Hát lehet gondolkodni, mennyire éreztem magam kívánatos nőnek megint. Felhoztam neki, hogy nekem ez így nem jó. Másik válasza, ezzel ő most mit csináljon?! Minden nő nehezen és sokára megy el. És akkor nem arra kellene törekedni, hogy én is elmenjek? – kérdeztem. Ő fáradt. Ne este 10-kor akarjak szexelni, ő fáradt. Reggel még fáradt, délután neki dolga van, nincs kedve, este már fáradt.

Első kérdésem a férfiakhoz szól: miért? Miért esik nehezetekre a párotokat kényeztetni? Amikor tényleg megteszek mindent, hogy neki is pompás legyen, ő viszont leszarja, hogy nekem milyen. Miért vagytok vagy lesztek ilyenek?

Második kérdésem a nők felé: ilyen esetben mit tegyek? Csaljam meg, hogy legyen jó szexélményem, mert már unom a vibrátort és a magamhoz nyúlást? Vagy hiába lakunk együtt és építgetjük közös életünket a macskánkkal, tervezzük a házfelújítást meg stb., hagyjam el és keressek valaki mást? Kérlek segítsetek, mitévő legyek ilyen helyzetben? Más is van ilyen cipőben?

A legtöbbször arról olvasni, hogy a férfi lépett félre, megcsalta barátnőjét, feleségét, mert kihűlt a szex. Mint ahogyan Kartal is írta nejéről. Mi a helyzet fordított esetben? Elég nagy a libidóm... 27 éves vagyok, igyekszem a súlyom ellenére is csinosan öltözködni, bár van rajtam plusz kiló, mégsem vagyok kövér, biztonságos, jól fizető állásom van.

A párom 40 éves, soknak tűnik a 13 év korkülönbség, eddig mégsem éreztem meg sehol. Másfél éve vagyunk egy pár, ráadásul kollégák is vagyunk. Egy a munkahelyünk, de nem találkozunk egész nap, tehát nem tudunk egymás agyára menni egyáltalán. Reggel együtt kelünk, együtt indulunk. Tehát én is minden reggel 5-kor kelek, és délután 5-re érek haza. Én irodai munkát végzek, a párom sem a legleterhelőbb munkát végzi.

Az első időkben mindennap, naponta többször is szeretkeztünk, volt, hogy hétvégén még többször, most mégis oda jutottunk, hogy kb. kéthetente van szex közöttünk. Simán elbírnám naponta, vagy legalább háromnaponta. Nekem ez kevés, mindemellett, ha szexre kerül a sor, fekszik mint egy darab fa, és mint említettem, nem érdekli, hogy nekem volt-e orgazmusom, vagy élveztem-e az a két percet, amit rajta lovagolhattam... A szexuális életünkön kívül ellenben egészen jól működik a kapcsolatunk, de számomra nagyon fontos lenne a szex. Olyanok vagyunk, mint a lakótársak macskával.

Szóval kedves férfiak, akik 40-es éveikben járnak, és fiatal nőt akarnak maguk mellé, miért nem kívánják a szexet? Nem minden pasi álma egy ilyen nő? Aki fürdés közben, főzés közben, autókázás közben, TV-zés közben, lefekvéskor, az ágyban, a zuhanyzóban, az asztalon, bárhol és bármikor kívánja önöket? Nálunk ez úgy történik, mindegy, hogy hol és mikor kívánom meg a párom, valami kifogása mindig van, hogy most éppen miért ne. Ha mégis beadja a derekát, nekem nem jár semmi.

Úgyhogy akiknél kopik a szex, uraim, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a párjuk is élvezze a szexet?

Avagy tényleg velem van a baj, hogy ekkora a libidóm, és sokat várok el a páromtól? Ilyen helyzetben mitévő lehet az ember? Segítsetek nekem.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!