A hétvégén érkezett a hír, hogy a 37 éves Scott Disick egy 19 éves lánnyal romantikázik, Amelia Gray Hamlinnel, akinek híres szülei aggódnak, hogy vajon mi lesz ebből a viszonyból. A hír kapcsán Lakatos Márkkal beszéltünk, és a stylist-műsorvezető azt meséli, neki is volt része ilyen kapcsolatban, és természetesen nem könnyű, de ez nem jelenti azt, hogy nem lenne értelme belevágni.

Botránynak számít még 2020-ban egy 37 éves férfi és egy 19 éves lány kapcsolata?

Most egy olyan időszakot élünk, amikor a közvélemény és a politikusok mindent botrányosnak titulálnak, ami a szürke átlagtól eltér. Furcsán meg fenntartással néznek mindent, ami nem az átlagos viselkedés.

Mik szerinted a legnagyobb nehézségek egy ilyen viszonynál?

Ez egy bevállalós kapcsolat mindig: a nagy átlagnak szüksége van arra, hogy korban, társadalmi osztályban, érdeklődésben és ilyesmikben hozzá passzoló párt keressen, mert valószínűleg ez adja meg a biztonságot. Engem alapvetően kevéssé érdekel az élet átlagos része, nincs sok közöm hozzá – azokat figyeltem mindig is, akik nem tesznek eleget a társadalmi elvárásoknak, az úgymond közízlésnek, hanem bevállalják azt, hogy ők mernek másképp élni, azaz például sokkal idősebb vagy fiatalabb párt választanak. Alapvetően szerintem hagyni kell, hogy az emberek azt csinálják, amit akarnak, főleg ilyen területen. Ha nem sikerül nekik, akkor legfeljebb megsínylik és szétmegy a kapcsolat.

Volt esetleg neked is ilyen kapcsolatod?

Nekem is volt már ilyenben tapasztalatom, igen, és el tudom mondani, hogy probléma volt, hogy totál más baráti és érdeklődési körrel rendelkeztünk. Tartott egy ideig a tűz, aztán a felszínre jöttek a problémák – de azért vagyunk emberek, hogy bevállaljunk váratlan helyzeteket és kihívásokat. Ráadásul a szerelemnek nem lehet parancsolni. Ha hiszünk abban, hogy szerelem létrejöhet két bármilyen ember között, akkor miért kellene, hogy a szerelemnek korbéli gátja legyen?!

Azokat figyeltem mindig is, akik nem tesznek eleget a társadalmi elvárásoknak

– mondja fent Lakatos Márk, és ehhez a mondathoz remek illusztráció az alábbi, friss posztja az Instagramon, amin Amanda Lepore-nak kíván boldog születésnapot.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Lakatos Márk: „tartott egy ideig a tűz, aztán a felszínre jöttek a problémák”

Mennyire nehezít meg egy kapcsolatot az átlagosnál nagyobb korkülönbség? Lakatos Márk a saját tapasztalatai alapján mondta el a véleményét.

1222 · Nov 22, 2020 06:26pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments