Egy fiatal bristoli nő, Savannah Sullivan azt mondja, azért nincs szerencséje a szerelemben, mert nagy és narancsbőrös combjait nem találják vonzónak a férfiak.

A 22 éves sminkest korábban sokat gúnyolták kinézete miatt. Pontosabban azt mondták neki: göcsörtös bőre leginkább a túróhoz hasonlít. Sullivan az ilyen sértő megjegyzések miatt nem dúskált az önbizalomban, ám elmondása szerint akkor kezdte megtanulni elfogadni magát, amikor az első bikinis képeit közzétette a közösségi oldalán.

Néha fent, néha lent... Vannak napok, amikor tetszik, amit a tükörben látok, imádom a méreteimet, a vádlimat és a fenekemet. Aztán vannak olyan napok, mikor legszívesebben minden tükröt elraknék, hogy soha többé ne kelljen látnom, hogyan nézek ki. Ez egy igazi érzelmi hullámvasút

– magyarázta a The Sun riportjában Sullivan.

Hozzátette: véleménye szerint nem is az elhízás, hanem egy kóros állapot, a lipödéma miatt néznek ki így a lábai, de a férfiak nagyon előítéletesek vele.

Többen visszautasítottak már emiatt, de a testemre tett megjegyzéseket mindig is eltűrtem. Sokszor mondják, hogy túl kövér vagyok hozzájuk, talán le kellene fogynom. Vagy hogy a lábaim túl vastagok, és hogy ilyen lánnyal, mint én, soha nem tudnának randizni. Mindig ezt hozzák fel kifogásként, ha le akarnak rázni. Nagyon rosszul tud esni

– vallotta be Sullivan, aki ma már nem riad vissza attól, hogy bikiniben pózoljon.