Bár még csak négy hete írunk 2022-t, az új év a hazai és külföldi sztárok körében is máris számos meghatározó változást hozott. 

Azt követően, hogy az Ázsia Expressz című utazós reality sztárja, Horváth Gréta bejelentette, férjével, Meggyes Dáviddal külön utakon folytatják, az is kiderült, hogy Kulcsár Edina és férje, Szabó András, azaz Csuti sem tudták megmenteni küzdelmes kapcsolatukat. De az Aquaman című film színésze, Jason Momoa is szakított szerelmével, Lisa Bonet-val, akivel csaknem 17 évig alkottak egy párt. Úgy néz ki, most minden a párkapcsolati drámákról és válságokról szól, a híresztelések szerint ráadásul Vilmos cambridge-i herceg és Katalin hercegné is a válás mellett dönthet idén.

Egy, a párhoz közel álló ismerős szerint legalábbis mégsem áll olyan biztos alapokon a cambridge-i hercegi pár kapcsolata, mint ahogy azt eddig hittük. Bár sokan tökéletesnek látják lángoló szerelemből köttetett frigyüket, ők is megéltek néhány hullámvölgyet. 

Úgy tudni, Vilmos herceg többször is másfelé kacsingatott.

A neve elhallgatását kérő forrás szerint az Egyesült Királyság majdani uralkodója egy Rose Hanbury nevű, Norfolkban élő arisztokrata hölggyel került igen közeli kapcsolatba. A herceg kérdéses nőügyeiről korábban sokat lehetett hallani.

A Globe Magazin cikkezett korábban arról, hogy a cambridge-i hercegné fejében az elmúlt években az is megfordult, hogy kiadja Vilmos útját, amiért az újra felvette a kapcsolatot Hanbury-vel. Katalin tajtékzott dühében, és nagyon megalázónak tartotta, amit férje tett, ám a 250 millió dolláros (79,4 milliárd forintos) válást nem merte megkockáztatni. Vilmos egyébként határozottan kijelentette, nem lépett félre. 

Katalin azonban állítólag megint hűtlenségen kapta férjét. 

Katalin újra emlékeztette Vilmost arra, hogy nem volna szabad tartania a kapcsolatot Rose-val. Sokáig abban a hitben élt, hogy nem beszélnek egymással, és most retteg attól, hogy Vilmos újra megcsalja. Bár mindenki szeretné, ha együtt maradnának – már csak három imádott gyermekük miatt is –, akár el is válhatnak

– állította a neve elhallgatását kérő ismerős, aki szerint a cambridge-i hercegi pár házasságára Vilmos herceg alkoholfogyasztása is hatással volt.

(Epic Stream, Nuus)