Nem mindennapi ajándékkal kedveskedett szerelmének, Jennifer Lopeznek Valentin-nap alkalmából Ben Affleck. Az Oscar-díjas színész nem bízta a véletlenre: személyre szabott, kreatív meglepetéssel készült, amelynek nagy sikere lett. 

Affleck, aki pár nappal a szerelmesek ünnepe előtt lepte meg Lopezt, egy sablonos  ajándék helyett valami olyannal rukkolt elő, amelyet az énekes-színésznő minden bizonnyal sosem felejt el. A Holtodiglan című film szereplője JLo tavaly decemberben megjelent, On my Way című videóklipjébe szúrt be régebbi, 2002 és 2004 között készült felvételeket. A közel négy perces videó így elég szívhez szóló és nosztalgikus hangulatú lett. 

Miközben a videót néztem, elgondolkodtam azon, milyen utat jár be az igaz szerelem; ez az út váratlan fordulatokkal teli, és ha a szerelem igaz, akkor örökké is tarthat. Teljesen ellágyult tőle a szívem

vallotta be az énekes-színésznő a hírlevelében. Lopez azt is elárulta, hogy ezt a különleges és személyes ajándékot legszívesebben csak a legközelebbi barátainak, szeretteinek mutatta volna meg.

JLo nemrég azt is elárulta, ő mivel készül kedvesének. Ám terveikről csak sejtelmesen beszélt.

Lehet, hogy megnézzük a Super Bowl-t. Vannak még terveink arra az estére, de az nem publikus, hogy mik! Biztosan meglepjük egymást valamivel, nagyon romantikusak vagyunk 

– magyarázta a Vegyél el című film sztárja.

Mint ismert, Ben Affleck 2002 novemberében kérte meg Jennifer Lopez kezét, ám az esküvőből nem lett semmi, 2004 januárjában elváltak útjaik. Tavaly tavasszal találtak vissza egymáshoz. Kapcsolatuk erősebb, mint valaha.

(People)