Szédítő rekordot döntött a felnőttfilmes ipar egyik ismert alakja, Jasmin St. Claire, aki bevállalta, hogy 24 óra leforgása alatt összesen háromszáz férfival fekszik le. A pornószínésznőből lett profi birkózó nem tagadja, eléggé félt az intim együttlétek előtt, de nem hátrált meg.

A ringben mostanra megszokta, hogy meg kell küzdenie az ellenfeleivel, az extrém pornómutatvány során azonban nem minden partnere volt vele fair. St. Claire azt mondja, a forgatás előtt meghúzta a határt, ám nem mindegyik partnere tartotta tiszteletben kéréseit. Három férfival például – állítása szerint – annyira elszaladt a ló, hogy kidobták őket a forgatásról. 

A nem mindennapi mutatványra még pályája elején vállalkozott. Azzal kívánt hírnevet szerezni magának, mint a nő, aki a legtöbb férfival feküdt le 24 órán belül. A Daily Star című lap szerint ezt sikerült is elérnie. Bár a rekordszámú aktusokat követően „illusztris” karriert futott be a pornóiparban, St. Claire néhány éve mégis úgy döntött, hogy felhagy a forgatásokkal. 

Az ominózus nappal kapcsolatban azt mondta:

Őszintén szólva, ez nem is volt annyira élvezetes. Pár srácot el is küldtek. Egyik pasinak sem hagytam esélyt arra, hogy szóba elegyedjenek velem; de volt, aki odasétált hozzám, megmarkolta a mellem és megcsókolt, mire én elzavartam, mondván, nem egy randin van éppen. Olyan erősen rámarkolt, hogy azt éreztem, szétrobban a mellkasom, nagyon megijedtem

– mesélte egy rádióműsorban az egykori pornószínésznő, hozzátéve: azok a férfiak, akik a forgatáson részt vettek, igazából meg sem érinthették volna, csak maga az aktus volt megengedett. 

Egy másik férfit azért dobtak ki a forgatásról, mert rossz dolgokat nyilatkozott rólam, miután nem akartam intim kapcsolatba kerülni vele. Túrta az orrát és meg is ette, undorító volt, ezért nem akartam megérinteni sem

– mesélte St. Claire, aki a mutatvány előtt azt is leszögezte, hogy csak néhány férfit fog megcsókolni a szexjelenetek során, mert szerinte az ilyesmi túl intim egy pornófilmhez.

(Borítókép: Jasmine St. Claire. Fotó: Amanda Edwards/Getty Images)