Az orgazmus színlelése nem jófejség, és ha ezt sűrűn csinálja a nő, egyre távolabb kerül a boldog, kiegyensúlyozott szexuális élettől. Azzal a kérdéssel nem szabad megalázni semelyik férfit sem, hogy "ennyi volt?", ami nagyjából egyet jelent azzal, hogy ennyit tudsz? ÉS azt a hibát is sok nő elköveti, hogy a gyönyör helyett azzal foglalkozik, hogy behúzva tartsa a hasát szex közben.

A tíz legnagyobb hiba, amit a férfiak elkövethetnek az ágyban cikk folytatásaként összeszedtük, mik azok a baklövések, amiket a nők követhetnek el. Természetesen általánosítani nem szerencsés a kérdésben, mert minden ember más, és minden embernek más az ízlése. Egy dologban azonban közös a cél: mindkét fél jól akarja magát érezni. Ehhez pedig az szükséges, hogy azokat az alapvető baklövéseket elkerüljék, amikkel megkeseríthetik az együtt töltött pásztorórákat. 

Az orgazmus színlelése

Hogy ez csak a nők hibája, vagy a férfiaknak van ehhez köze, csak a brit tudósok tudják megválaszolni. A női orgazmus összetett, amíg a férfiaknak biztos, és könnyű az orgazmus megélése, a nőknél ez jóval bonyolultabb. Hogy mennyire, azt a Tao szexmasszázs órákon megismertük. Az orgazmus színlelésével az a gond, hogy hazugságra épül, és a partner sosem fogja megtanulni, mivel tehet a nő kedvére. Vannak nők, akiknek nem megy az orgazmus könnyen, a javaslat az, hogy ne játsszák meg magukat, csak azért, hogy megfeleljenek a férfi elvárásainak. Az lenne a legjobb, ha megpróbálnák élvezni mindazt, ami történik, és segítsék a férfit azzal, hogy megismertetik a női test működését. (Mivel a nők nagyon nagy hányada maszturbál, így ha máshogy nem megy, próbálkozzanak a közös maszturbálással.)

Ugyanazt a trükköt bevetni, amit az expasi imádott

Az olvasói levelekből kiderült, többen azt sérelmezik, hogy a nők bevetnek valami olyan trükköt, amit az expasijukkal csináltak, és az akkor bevált. Mivel nem minden férfi ugyanolyan, így meglehet, hogy az új férfi nem szereti, ha például a lábujjait harapdálják. A trükköket hátra kell hagyni, és arra kell hagyatkozni, hogy mit kíván a másik: figyelni kell a testbeszédére, például arra, mi az, amitől libabőrös lesz, mi az, amitől felizgul. 

Azt feltételezni, hogy a férfi 0-24-ben szexgép

Azt feltételezni, hogy a férfi minimum 24 órán keresztül merev farokkal képes szexelni, ostobaság, még a tantrahívő férfiaknak is fájdalmas lenne így eltölteni 24 órát. Teljesen egyedi, és azért egy kicsit partnerfüggő is, meddig bírják a pasik, van, aki akár 5-6 órán át is vissza tudja tartani a magömlést. Nyilván azok, akik korai magömléssel szenvednek, kiesnek ebből a menüpontból. 

A túl agresszív orális szex

Az, hogy mi van a pornófilmekben, csak egy dolog, de nem kell azonnal agresszívan, gyorsan és erősen nekiesni a férfi farkának. Az sem jó, ha a nő fél órán át nem csinál mást, mint a makk tetejét nyalogatja, a kettő között meg kell találni az aranyközéputat, amiben a pasiknak segíteniük kell. Persze az is lehet, hogy pont olyan pasival találkozik valaki, aki elvárja az agresszív orált, ezt lehet érezni, és rávezetéssel – ahogy ellenkező esetben a nyalásnál is – felfedezni a másik testét. Ki kell térnünk a fogazásra, vannak férfiak, akik kifejezetten szeretik, ha a nő a fogaival finoman izgatja a makk tetejét, de mielőtt még ezt a trükköt próbálgatná, inkább ismerje meg a másik vágyait, ingerküszöbét. 

Önmagát hibáztatja, ha a férfinak nincs merevedése

A tejbe áztatott kifli állapot lehet a szerelemtől, túlzott izgalomtól, a stressztől, bármitől, de ha tartósan fennáll a probléma, szakemberhez kell fordulni. Korábban már megírtuk, hogy ha a férfinak nem áll fel, nyalással és ujjazással kárpótolhatja a nőt. Ha lehet, ne akarja célratörően felállítani azt, bármi áron. A legjobb, ha természetesen kezeli a helyzetet, és felajánl egy nem szexuális cselekvést, vagy olyan szexuális cselekvésbe kezd, amihez nincs szükség a férfi farkára: például maszturbáljon a férfi szeme láttára.

Meglepni őt dominának öltözve, dominaként

Lakkcsizmában, ostorral a kézben várni a férfit még egy házasságban is ijesztően hathat. Ha semmilyen előjele nincs annak, hogy a férfi gerjedne az ilyesmire, lehetőleg hagyja hátra a dominaszettet. Ha egy férfiben ott szunnyad a szubmisszív hajlam, utalni fog rá, például smsben írja meg szexting közben, hogy büntetést vár valamiért, amiért rossz volt, vagy úrnőnek szólítja a nőt, úgymond tréfából. Az ilyesfajta tréfák mögött többnyire kíváncsiság van, őszinte beszélgetésekkel könnyen kideríthető, mitől indul be a férfi. Ha a beszélgetéssel gondban van, vagy nem egyértelmű a szituáció, akkor nézzenek meg ilyen témájú mainstream filmet, például A titkárnőt vagy a 9 és fél hetet, és a film közben beszéljenek a keményebb játékokról. 

Azzal foglalkozni szex közben, hogy jól nézzen ki

A narancsbőr legjobb ellenszere a gyertyafény, ami sok mindent elrejt, de amit kell, azt kiemeli. A szex lényege, hogy mindenki élvezze, és jól érezzék közben magukat. Semmiképp nem élvezetes a szex akkor, ha a nő azon feszeng, hogy behúzza a hasát lovagló pózban, ha folyamatosan azon izgul, mennyire lógnak a mellei, és hogy nem túl nagy-e hátsója. A férfit nem fogják már érdekelni ilyen részletek, amikor a vetkőztetésre sor kerül. Sok férfit az sem érdekel, ha a nő pushup melltartóval tuningolja fel a melleit. 

Inaktivitás

Igazán bizarr élményt ad az a nő, aki csak fekszik, mint egy darab döglött hal az ágyban, és semmit, de az égvilágon semmit nem csinál. Ez egy kicsit nekrofil hangulatot ad a szexnek, és őszintén szólva az ilyen hajlamokkal bíró pasik egész máshol keresgélik a beteljesedést, nem egy hálószobában. Már csak azért sem jó a teljesen inaktív nő, mert mozdulatlanul sohasem fogja tudni megmutatni a partnerének, mit élvez a teste. A férfi sem gondolatolvasó. Az sosem jó, ha csak azért csinálja bárki is a szexet, mert túl akar azon esni, akkor inkább hagyja az egészet. Orálszex közben is, ha a férfi feje a lába között van, akkor sóhajokkal, simogatással jelezze, mi az, ami jólesik, és ami annyira nem izgató, arra ne reagáljon. Csak elkezdeni nehéz ezt, aztán mindenkinek élvezetes lesz.

Soha ne tegye fel a kérdést: Ennyi volt?

Akárcsak a nők, a férfiak is meg tudnak sértődni, ha a nő beszólogat, sérteget, megalázó megjegyezéseket tesz, azt a kérdést soha, de soha ne tegye fel: ennyi volt? Férfit férfi mivoltában megalázni pontosan annyira nem jófejség, mint a nőt nőségében megalázni. Az sem jó, és az is tiszteletlenségnek számít, ha a nő kvázi tárgynak tekinti a férfit, és csak arra megy, hogy használja a férfi farkát. Egyrészt az ilyen szexek nem adnak több élményt, mint amit egy maszturbálás, csak épp van hozzá egy meleg test is, nemcsak a kéz. Másrészt ezzel nagyon lealacsonyítja önmagát is, mindenkinek jár az az öröm, amit a kölcsönös tiszteleten, szereteten alapuló szex adhat. És az is lehet, hogy élete nagy lehetőségét puskázza el a viselkedésével. 

Nem megkérdezni, hogy mire vágyik, mit akar a férfi

A nők is elkövetik azt a hibát, amit a férfiak akkor, ha nem kérdezik meg, mire vágyik a férfi az ágyban, mi esne neki jól. Ha ez szóban nem megy, akkor simogatásokkal, csókokkal próbálkozzon, általában az "ez tetszik?" kérdéssel könnyen át lehet lendülni ezen a részen. A figyelmességgel közelebb kerülhet a célhoz, és még az is kiderülhet, hogy amit addig a hiányosságának gondolt, valójában csak azon múlt, hogy nem kérdezte meg, mire vágyik a másik. 

+1 olvasóink véleménye: Kutyapózban ne mozogjon a nő

Szó szerint idézzük Kornél nevű olvasónkat, aki több másik olvasóval együtt a kutyapózban elkövetett bakit tartja a legfontosabbnak. "Rettenetes kinokat él át egy férfi akkoris, mikor már már csak néhány lökésre van az orgazmustól, de a jópartner kutyapózban BELEMOZOG a mi mozgásunkba és kezdhetünk ujra koncentrálni elölröl...Kedves Nők, kérünk titeket, hogy NE. Kettőböl egy csípő mozog, aranyszabály" – írta az olvasónk, amit a szerkesztőségünk női és férfi tagjai sem tudtak igazán értelmezni. Mivel mások is sérelmezték a kutyapózban a nő mozgását, így ez az utolsó "baki" nem maradhatott ki a listáról. 

Ha véleménye van a listát olvasva, esetleg kihagytunk olyan hibákat, amiket fontosnak tartana megosztani a nőkkel, írjon a velvetszex@index.inda.hu e-mail címre.