Műmellek a világ legnagyobb erotikakiállításán

2008.01.11. 20:17
Az AVN Expo a világ legnagyobb erotikus rendezvénye, ahol a pornóipar magára bármit is adó szereplőinek kötelező a részvétel. A kiállítás lezárásaként kiosztják a pornó Oscar-díjának számító AVN Awardsot, melyre számos magyar pornós is esélyes.

Az AVN Expo a világ legnagyobb erotikus kiállítása, amit minden év januárjában, Las Vegasban rendez meg az Adult Video News Magazine (AVN). A négynapos esemény január 9-én egy szakmai nappal kezdődött, azaz ekkor kizárólag a pornóiparban dolgozó cégek nyerhettek belépést. Ennek ellenére az AVN Expo nem csak a pornósztárok és rajongóik családias összejövetele, hanem a szexipar termékeinek és újításainak bemutatására szolgáló fórum, amely mind a kereskedőket, mind a látogatókat igyekszik széleskörűen kiszolgálni. A körülbelül 30 ezer látogatót vonzó rendezvényen mindenki jelen van, akinek köze lehet a pornóiparhoz, legyen az filmforgalmazó, szexjátékgyártó vagy pornószínész. Hogy milyen a hangulat? A Fleshbot munkatársai ilyennek látták:

Az érdeklődők négyszáz kiállító standját tekinthetik meg, ami körülbelül a tízszerese annak a kínálatnak, amit a legnagyobb hasonló jellegű hazai rendezvényen, az Erotika Kiállításon láthattunk. A vásárolgatás és nézelődés mellett a rendezvényen különböző előadásokon is részt lehet venni. Megtudhatjuk például, hogyan elégítheti ki leginkább a szexipar a nők igényeit, hogy milyen hatással vannak a pornóiparra az új törvényi szabályozások vagy mit lehet tenni a kalózfelvételek terjesztése ellen. A rendezvényre kivonulnak a nemzetközi pornósztárok is, akik vigyorogva ácsorognak a vakuk előtt és előzékenyen osztogatják az autogramokat. Esetleg síkosítják a latex nacit, ahogy Adriana Lynn is.

A kiállítás utolsó napjának estéjén, azaz január 12-én kerül sor a 25. AVN Awards-ra, azaz a legnagyobb pornós díjátadó gálára, melynek idei háziasszonya az egyik leggazdagabb pornós, Tera Patrick lesz. Számos kategóriában osztanak ki díjakat a pornóipari dolgozóknak, és a jelöltek között nem egy magyar is szerepel. A legjobb külföldi színésznő címéért a többszörös gátszakadása ellenére is aktív Nikki Rider, a pályáját szűzen kezdő Boróka Balls és Nikky Blond is indul. A legjobb külföldi férfi szereplők között James Brossmant és Frank Majort, míg a rendezők között Kovit és Andrew Youngmant is megtaláljuk. De a jelöltek listájáról Lauro Giottót és Tera Bondot sem hagyhatjuk ki, ők a legjobb szexjelenet elnyeréséért küzdenek. Hogy nyernek-e a magyar pornósok, arról vasárnap este számolunk be.