horoszkóp

Ha jó helyre született, sokat dughat

2008.03.25. 20:50
A brit tudósok legendás felfedezéseit is állva hagyó, igazán hiánypótló elmélettel állt elő egy latino weboldal: végre megtudhatjuk, min múlik az intenzív szexuális élet. A titok az, hová születünk - ha pedig nem a megfelelő helyre, akkor kikkel érdemes kezdeni. Az úgynevezett Nemzetközi Baszékonysági Együttható szerint a déli nemzetek tagjaira hajtsunk.

A brit tudósok sehol nincsenek, a Guanabee.com - egy a híreket latino aspektusból kommentáló oldal - megadta a tudományosan megalapozott választ arra, min múlhat, hogy míg ön egy kezén meg tudja számolni élete eddigi numeráit, mások minden nap mással bújnak ágyba. Egyszerűen a megfelelő helyre kell születni. Vagy ha már itt elrontottuk, legalább a megfelelő nemzetből próbáljunk partnert választani.

A website munkatársai tudományos alapossággal állították fel azoknak az országoknak a toplistáját, amelyek lakosaival a legnagyobb az esély a szexre, és minden ország esetében meg is indokolják, melyek lakosaik előnyös tulajdonságai. Hogy az eredmény még annál is tudományosabb legyen, kidolgozták a hajlandósági-kívánatosság mérőszámot is: az International Fuckability Hierarchy Index (kb. Nemzetközi Baszékonysági Együttható, továbbiakban csak IFHC) képlete az adott ország Baszékonysági Besorolása (Country Fuckability Index) és az Ön életkorának különbségéből számítható. Ez már majdnem olyan pazar, mint az egyes országok párkapcsolati horoszkópjai.

Az oldal nem túl meglepő következtetése szerint a latino nemzetekkel a legnagyobb az esély egy jó dugásra, de - igazán rendes módon - azért a világ többi részének is adnak esélyt. A mennyiség mellett a minőségre ugyan nem térnek ki, erre azonban itt van a - híreket nem latino aspektusból kommentáló - Velvet saját felmérése. És még csak nem is mond ellent a kettő egymásnak.

A IFHC toplistájának első helyén három ország osztozik, a maximális száz pontból nyolcvanat elérve: Olaszország, Spanyolország és Argentína.

A külvilág szerint

Az olaszok a jó boruk és a híres művészetük mellett a Guanabee szerint egyértelműen a remek cipőik miatt annyira kívánatosak. Emellett az is bejövős nekik, hogy az olaszok önfeláldozóak az ágyban, erős vallásosságuk miatt pedig folyamatosan bűnösnek érzik magukat. Sajnálják viszont, hogy ez csak rövid ideig tart.

Az argetinokat az teszi naggyá, amiket a sztereotípiák az országhoz kapcsolnak: Diego Maradona, Jorge Luis Borges és a tangó. Ezek mellett a Guanabee munkatársai kiemelik még Andrew Lloyd Webber Don't Cry for Me Argentina című számát, amit egyébként a Broadway-t valaha megjárt legbuzisabb számnak tartanak, de a jelek szerint pozitív toposzként mégis működik.

Ettől jók a spanyolok

A dél-amerikai szempontokat előtérbe helyező Guanabee a spanyolokban az egykori gyarmatosítókat látja, akik elhozták az Újvilágba a rabszolgatartást és a nemibetegségeket, ruházkodásukat pedig a szerintük cikis Camper cipőkkel lendítették fel. Mégis kénytelenek nekik magas pontszámot adni, mivel az ország mégiscsak Európában - "a fehér ember földjén" - van, és mert ez a gyarmatosító-leigázó hozzáállásuk annyira dominánsan szexi. Jó pontként még azt is kénytelenek elszámolni a spanyoloknak, hogy ujjat mertek húzni a római katolikus egyházzal, amikor engedélyezték a melegek házasságát.

A teljes lista

80    Olaszország
80    Spanyolország
80    Argentína
75    Ausztrália
75    Hollandia
75    Brazília
70    Írország
70    Egyesült Királyság
70    Mexikó
65    Japán
60    Franciaország
55    India
50    Németország
50    Korea
50    Thaiföld
45    Kanada
40    Kína
40    Görögország
40    Oroszország
30    Szaúd-Arábia

A részleteket kedvelők itt megtalálják a Guanabee Dél-Amerikára vonatkozó indexét

Jól futottak még a brazilok a nagy seggük és a nagy farkuk miatt, az ausztrálok a szexi de érthetetlen akcentusuk miatt, a hollandok pedig, mert nagyon jó a lábuk a sok biciklizéstől és remek a humoruk.

Önök szerint

Mivel saját olvasóink is küldtek már számos sztorit a nemzetközi szexkalandjaikról, ezért nekünk is van egy kis adatbázisunk arról, melyik ország lakosai, milyen eredményt értek el a romantika-szenvedély-szex aranyháromszögben. Néhányat már meg is írtunk. Földrajzi helyzetünkből adódóan persze főleg az európai nemzetekkel kapcsolatban vannak kalandjaink, de még így is tudunk hozzátenni a Guanabe tényfeltárásához.

Az olaszok tényleg tudhatnak valamit, mert saját gyűjtésünkben is ők szerepelnek az első helyen, ráadásul a szexre kapták a legtöbb pontot. A németek is majdnem ugyanannyi pontot kaptak összesen, mint az olaszok, igaz itt a romantika volt a húzóágazat.

Harmadik helyre nálunk a norvégok futottak be, akiknek szintén a szexuális teljesítményük hagyta a legmélyebb nyomot olvasóinkban.

A külvilág szerint máshogy

Noha a Guanabee összeállítása jópofa, még az is lehet, hogy néha egybevág a valósággal, az oldal kommentelői sokszor másképp látták a tényeket, mint a lista készítői.

Egyesek az ausztrálok jó eredményén csodálkoznak, mert szerintük a legtöbb ausztrál egyáltalán nem néz ki olyan jól, mint amilyennek a sztereotípiák alapján kéne nekik, ráadásul büdösek is. Persze csak a hülyék általánosítnaka, haha.

Aztán mások azelőtt a tény előtt állnak értetlenül, hogy a listán Japán jobb helyezést ért el, mint Franciaország.

Végül olyanok is akadtak, akik hiányoltak néhány nemzetet, például a cseheket, akik a kommentelő szerint nagyon dögösek, ráadásul a csajok tudják, mit kell kezdeni egy kolbásszal.

És ön?

Egyetért a felsorolással? Nem ért vele egyet? Van valamilyen jó saját sztorija? Írja meg nekünk ide!