Jenna Jameson a csirkék őrangyala

2007.08.24. 10:11
Az amerikai pornóikon csupa meglepetés: miután bebizonyította, hogy milyen jól ért a házimunkához, most állatszeretetéről tesz tanúbizonyságot. Az már csak hab a tortán, hogy mellimplantátumainak is búcsút mondott.

A 33 éves volt pornószínésznő, Jenna Jameson a PETA Kentucky Fried Chicken ellenes kampányához csatlakozott nemrégiben. Egy róla készült videón elmondja, hogy felháborítónak tartja azt, ahogy a KFC bánik a csirkékkel. "Nagyon fontos számomra, hogy támogassam a PETA-t ebben a kampányban" - mondja Jameson. A csirkékről készített videók teljesen megdöbbentették. Azt is elmondta, hogy reméli, egyre több ember nézi meg majd a felvételeket, akkor talán változnak majd a dolgok. Mélyen megrendítette a KFC-csirkék sorsa, szerinte "ennek nem szabadna megtörténnie." Ezek után elképzelni is szörnyű, milyen lelkiállapotba kerülne a pornószínésznő, ha egyszer végignézne egy esti világhíradót.

A PETA KFC-ellenes kampányában nem Jenna Jameson az első szőke szilikon-bombázó: korábban a Baywatch nagymellű életmentője, Pamela Anderson is csatlakozott hozzá, és ugyanilyen videóüzenetben bíztatott mindenkit, arra, hogy bojkottálják az étteremláncot.

C kosaras melltartóra váltott

Búcsú a fegyverektől

A meglepetések sora azonban Jameson állatvédő tevékenységével még nem ér véget. A D kosaras melltartókat viselő szőkeség mellkisebbítő műtéten esett át, ami nem feltétlenül előnytelen, mivel az utóbbi időben csontsovánnyá fogyott . Az expornószínésznő augusztus elsején egy Beverly Hills-i klinikán mondott búcsút a sokak által csodált mellimplantátumainak. A 3 órás műtét után Jameson visszanyerte eredeti mellméretét, ami rendkívüli boldogsággal töltötte el. Mikor a US Weekly arról kérdezte, miért vált meg domborulataitól, így válaszolt: "Az implantátumokkal kényelmetlenül éreztem magam. A strandon is feszengtem. Tudom, hogy furcsán hangzik, mert régen pornóztam, de legszívesebben zárt ruhákat vettem föl. Aztán úgy gondoltam, hogy miért ne lennék olyan, amilyen igazából vagyok?" Azt is elmondta, hogy "még azoknak is nagy megkönnyebbülés egy kisebbítő műtét, akik nagy mellel születtek. Úgy érzem, jobban ki tudom húzni magam, könnyebb futni is például, mert míg nagyobbak voltak a melleim, addig fognom kellett őket, amikor kocogtam. Úgy néztem ki, mintha fogdosnám magam."

Azt is elárulta, hogy a műtét után annyira boldog volt, hogy elsírta magát. Amikor hazaért, az első dolga az volt, hogy kikapcsolja a melltartóját - amit egy ilyen beavatkozás után egy ideig nem lett volna szabad - és megnézze a művet. "Amikor belenéztem a tükörbe, úgy éreztem, mintha a tizenhét éves Jenna Jamesont láttam volna" - írja a Hollywoodrag.