horoszkóp

Minden második ismerőse dugott már nyilvánosan

2007.10.22. 20:53
A szexuális életünk aránylag rendben, alkalmi szex nem valószínű, hogy volt az idén, és szívesen dugunk még ha részeg is a partnerünk. Kérdőívünket elemeztük.

Kíváncsiak voltunk mennyire élnek biztonságos szexuális életet, ezért közzétettünk egy kérdőívet, önök pedig voltak olyan kedvesek és kitöltötték. Örültünk neki. Már tudják, hogy önök közül hányan húznak gumit, most elolvashatják mi a helyzet az alkalmi kalandokkal, alkohollal és a drogokkal.

Demográfiai adatok
Kérdőívünket több mint nyolcezren kitöltötték, de persze sokan kamuztak, így kénytelenek voltunk kidobni például a 8 és a 300 éves olvasóink adatait, azokét, akik a kérdőív elején még nők voltak, majd hirtelen férfivá változtak, meg azokét, akik bár férfiak elmennek a nőgyógyászhoz ha baj van. A hazugságvizsgálat után 7599 olvasónk válaszait elemeztük. A kérdőívet kitöltők átlagéletkora 29,7 év, legifjabb válaszadónk 14, a legidősebb 74 éves volt. Nem reprezentatív vizsgálatunkban a nemi megoszlás nem volt kiegyenlített: a férfiak 69, míg a nők 31 százalékban képviseltették magukat a mintában. Olvasóink 64 százalékának felsőfokú, 32 százalékának középfokú végzettsége van, a maradék 3 százalékot az általános iskolát és a szakmunkást végzők teszik ki. Az átlag Velvet olvasók majd negyede egyedülálló, közel fele kapcsolatban él, 28 százaléka pedig házas. Három százalékuk biszexuális, két százalékuk pedig meleg.

Egész jó a szex

Olvasóink szexuális életüket egész jóra, öt fokú skálán átlagosan 3,43 pontra értékelik. Az ítélet közel azonos előző vizsgalati eredményükhöz, akkor 3,56 lett az összpontszám. A szexuális elégedettség nem függ a védekezés módjától, sem az alkalmi partnerek számától. A családi állapottól viszont logikusan igen: az egyedülállóknak csak 2,6-os átlag jutott.

A melegeknek van a legtöbb alkalmi kalandjuk

Olvasóink többsége erkölcsösen él, legalábbis ami az utóbbi egy évet illeti, ugyanis 65 százalékuknak nem volt alkalmi szexuális kapcsolata. Akinek viszont volt, az nem aprózza el. Huszonkét százalékuknak több mint három alkalmi szexpartnere volt, ebből 3,2 százaléknak több mint tíz személlyel. Ez a nagy étvágy leginkább a pasikra jellemző. Az összes férfi válaszadónk 3,5, míg a nők 1,2 százaléka tartozik ebbe a csoportba. A tíz feletti alkalmi partnerszám a szexuális orientációval is szorosan összefügg. A heterók 2,2, a biszexuálisok 9, a melegeknek viszont a 18,5 százaléka keresi aktívan az egyéjszakás kalandokat. Ők is nagyrészt pasik.

Az alkalmi kalandokhoz kapcsolódik a prostik szolgáltatásainak igénybevétele. Bár most nem kérdeztünk rá erre a lehetőségre, korábbi felmérésünkből kiderült, hogy férfiolvasóink 17 százaléka feküdt már le hivatásossal, a nők pedig alig néhány százalékban próbálták ki pénzért a szexet.

Lehet, hogy nem dugunk fűvel-fával, de a nyilvános helyeket nem vetjük meg. Meglepően tapasztaltuk ugyanis, hogy olvasóink 58 százaléka dugott már nyilvános helyen. A férfiak 59, míg a nők 55 százaléka vállalkozott a mutatványra.

Az alkoholtól még nem kapunk el bárkit

Ahogy a nyilvános szexre, az alkoholfogyasztásra is inkább igent mondunk. Önök 80 százalékban fogyasztanak szeszt. Ilyenkor az alkalmi kalandok is könnyebben jönnek. Gondolhatnánk. Pedig nem. Olvasóink 45 százaléka vallotta be, hogy ittasan bocsátkozott már alkalmi kalandba, de csak 1,5 százalékukkal esik meg rendszeresen. Három százalék azért nem keres ilyenkor ad hoc szexpartnert, mert részegen nem tud dugni. Olvasóink 8 százalékával már megtörtént, hogy egy átmulatott éjszaka után nem emlékeztek védekeztek-e alkalmi partnerükkel, vagy sem. A férfiak 3 százalékkal mutatkoztak feledékenyebbnek.

Bár úgy tűnik, nem szeretünk részegen alkalmi kalandba bocsátkozni, csak 17 százalékunknak van kifogása az ellen, hogy ittas partnerrel bújjon ágyba. Bár minden harmadik ember csak a párjával tenné meg, minden negyedik pedig csupán akkor, ha maga is részeg. A nők a férfiaknál kevésbé megengedőbbek, 22 százalékuk kizártnak tartja, hogy valaha részeg partnerrel dugjon, míg a férfiak csak 14 százaléka utasítuja el ezt a lehetőséget. Magyarul egy részeg nő könnyebben fog magánk pasit, mint egy részeg férfi. Jó lesz észben tartani ha csajozni indul az éjszakába.

Az alkoholt tehát korlátozottan használjuk vágyfokozónak, és nincs ez máshogy a többi szerrel sem. Olvasóink csak 26 százaléka próbálkozott már a szex felpörgetésére szolgáló szerekkel, ők is leginkább (14 %) a természetes anyagokra, fűszerekre, ételekre, illatokra esküsznek. Potencianövelő gyógyszereket olvasóink 3,6, gyógykészítményeket 1,3 százaléka próbált már. A második legnépszerűbbek a drogok lettek, ezt a kérdőívet kitöltők 10 százaléka használta már dugásra. Hogy ez mennyire jön be az kétséges . Különben is Monique Covet már megmondta , hogy nem szabad.