horoszkóp

Judy Neróék maguknak adták át a Pornó Oszkárokat

2008.04.14. 16:01
Kiosztották 2007 Pornó Oszkárjait a Syma Csarnokban rendezett Erotika Parádén. A legjobb színésznő Tera Bond lett, a legjobb leszbikus színésznő pedig Judy Nero, aki nem leszbikus. Kevés néző és díjazott volt jelen, aki ott volt, azt sem érdekelte az esemény.

Az Erotika Parádé Kiállítás és Vásár zárónapján osztották ki a magyar Pornó Oszkárokat a Syma Csarnokban. Az eseményen vasárnap még az előző két napnál is kevesebben voltak, a látogatók száma szombaton érte el nem túl magas csúcsát. A két műsorvezető Judy Nero és Rácz Linda spontán bonyolították le az átadót, mindig ott helyben beszélték meg, hogy melyik legyen a következő szobrocska amit átadnak, így a kategóriák sorrendjében semmiféle logika nem volt.

A díjazottak közül csak nagyon kevesen voltak jelen, és ők sem tűntek túlságosan meglepettnek, az egész olyan volt, mintha nem is érdekelt volna senkit a dolog. Látva a díjazottak reakcióját, egyértelmű, hogy szinte semmilyen jelentősége sincs a kitüntetésnek. Az esemény inkább hasonlított valami viccre, mint egy komoly, vagy akár kevésbé komoly díjátadóra. Erre csak rátett egy lapáttal, amikor Judy Nero műsorvezető társának adta át a legjobb profi sztriptíz női előadójának járó díjat, majd Rácz Linda hirdette ki, hogy Judy Nero lett 2007-ben a legjobb leszbikus pornószínésznő.

Klikk

A leszbikus színésznő nem leszbikus

A szombati pornószíndarab rendezőnője nem átallott hozzátenni, hogy attól még, hogy ebben a kategóriában jelölték, még nem jelenti azt, hogy ő leszbikus. A nyertesek között volt Lora Croft, aki a legjobb szexjelentért kapta meg az elismerést, Black Diamondot életmű díjjal jutalmazták meg és Kyra Black pedig, aki Judy Nero darabjában is szerepet kapott, az év felfedezettje lett. A nem rég Sebeők Jánossal szado-mazo videoklipben szereplő Tera Bond lett 2007 legjobb pornószínésznője, a Független Segg Napja pedig az év legjobb pornójának bizonyult. További eredmények itt olvashatóak.

A Pornó Oszkár Díjkiosztó talán nagyobb érdeklődést vonzott volna, ha nem egy háromnapos esemény legfáradtabb, utolsó napján tartják meg, de a producer Tomor András szerint ez külföldi példa alapján van így, ahol szintén mindig egy többnapos fesztivál zárónapján osztják a díjakat.