Újabb szereplők bukkantak fel Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök szexuális életében. A részletekre egy kokaint és lányokat egyaránt áruló férfi ügyének kivizsgálása kapcsán derült fény. Berlusconi korábban úgy nyilatkozott, sosem fizetett a szexért, ezeket a vádakat csak a baloldali pártok koholták. Most a férfi vallomásából kiderült, Berlusconi valóban nem, viszont a lányokat szállító férfi viszont azért fizetett a nőknek, hogy töltsék a politikussal az éjszakát.

Még mindig nem fogynak a 72 éves médiamogul-politikus, Silvio Berlusconi szexuális életét firtató hírek, amióta az olasz miniszterelnök felesége beadta a válókeresetet, és hírbe hozták egy 18 éves modellel. Sőt: épp úgy szaporodnak, mint azoknak a nőknek a száma, akik állítólag pénzért lefeküdtek Berlusconival. Bár eddig csak egy nő vallotta be, hogy nem a miniszter vonzereje, hanem anyagi juttatás vitte Berlusconi ágyába, most újabb nevek kerültek elő – írja a Daily Mail.

Berlusconi öt hónap alatt 30 nőt rendelt

Az ügy, amiben Silvio Berlusconi neve is felmerült, nem közvetlenül az olasz miniszterelnökre, helyette egy kokaindíler stricire irányul. A vallomást a 36 éves Gianpaolo Tarantini tette a kihallgatást végző nyomozónak – számolt be róla az ügyet lelkesen követő Corrierre della Sera. A férfi elmondta, több ízben szállított lányokat Silvio Berlusconinak, általában szexpartikra. Tarantini hozzátette, annyira be akart jutni Silvio Berlusconi köreibe, hogy arra is képes volt, hogy ő fizesse a politikus "fogyasztását". "Tudtam, mennyire szereti a nőket, ezért vittem hozzá lányokat, akiket a barátaimként mutattam be. Hallgattam arról, hogy fizettem a lányoknak, hogy vele legyenek" - vallotta be. A július 29-i meghallgatáson Tarantini arról beszélt, öt hónap alatt összesen 30 lányt szállított Berlusconinak.

Bár Berlusconi szerint ezek csak koholt vádak, megjelenésük óta egyetlen nőről, a 42 éves Patrizia D'Addaróról derült ki, hogy Tarantini fizetett neki a szexért, míg egy Maria Teresa De Nicolo nevű callgirl azt állította, 1000 euróért állt Berlusconi és vendégei rendelkezésére, bár azt nem erősítette meg, hogy ennyiért le is feküdt-e velük. Tarantini azonban szívesen szolgált részletekkel: a 36 éves férfi a vallomásában elmondta, az eddig felsoroltak mellett volt más is, akinek fizetett az aktusért. Igaz, pénz helyett kokainnal. „Ha volt lehetőség az efféle pénzkereseti lehetőségre, akkor élt vele. Kétszer vittem Vanessa Di Megliot Berlusconihoz azért, hogy szexeljenek. Egyszer 2008. szeptember ötödikén, legközelebb pedig október nyolcadikán”.

Színésznőt és modelleket hívott bulizni

Tarantini ezen túl még három további escortlányt szállított Berlusconinak, akik annak ellenére, hogy éjszakát az olasz miniszterelnök római rezidenciájában töltötték, nem biztos, hogy le is feküdtek vele. A 36 éves drog- és lánydíler egy olasz televíziós showgirlt is említett: Camilla Cordeiro Charónak szintén pénzt ajánlott, ha beáldozza magát a 72 éves olasz miniszterelnöknek.

A kereskedő olyan nőket is megnevezett, akik nem kerültek szexuális kapcsolatba a médiamogul-politikussal, de a partijain részt vettek. Berlusconi felnőtt bulijain többek között az olasz médiában híresnek számító Letizia Filippi, a Big Brotherből ismert Carolina Marconi, Michaela Pribisova és Linda Santagudia modellek, és Clarissa Camorini olasz színésznő jelent meg. Közülük eddig egyedül Camorini tagadta, hogy bármiféle kapcsolatban állna Berlusconival vagy Tarantinivel.

A Silvio Berlusconit övező botrány májusban pattant ki, miután neje, Veronica Lario bejelentette, beadja a válókeresetet. Az asszony arra hivatkozott, elege van belőle, hogy férje fiatalkorú lányokat ölelget. Lario ugyanis azután jelentette be válásukat, miután férje részt vett a 18 éves Noemi Letizia születésnapján, és egy 6000 eurós, gyémántokkal kirakott aranyláncot ajándékozott neki. A lány a napokban nyilatkozott először az ügyről, mint mondta, azért, hogy végre tisztázza a dolgokat, de ehhez képest végül csak annyit tudhattunk meg,hogy "senki nem tett semmi rosszat".