Tóth Gabi maga készítette a forrónadrágját, és azt neccharisnyával egészítette ki. Ezt a szettjét nevezzük a Heti trend versenyünkbe, ahol most az a kérdés, melyik zenészcelebnek a legjobb az imidzse. OJ Sámson és Papp Szabolcs show-ja is figyelemreméltó, öltözékükről pedig döntsenek önök.

Melyik zenész néz ki a legjobban?

A múlt héten a nyár celebmenyasszonyát kerestük. Idén a legtöbb celeb a Bazilikában mondta ki az igent. A titkos szertartásban profi Czippán Anettre, a londínernek látszó férjet választó Schmuck Krisztinára, a Tommyboy-ba szerelmes Mecseki Anettre, az orvos-informatikus férjet választó Magony Szilviára és a Rippel-klánba házasodott Simó Vivienre szavazhattak a Heti trend mezőnyében. Önök szerint Czippán Anett, a TV2 műsorvezetője volt a legszebb menyasszony. Ezen a héten nem annyira az esztétikumra szeretnénk koncentrálni, mint inkább egy énekes imidzsére. A mezőnyünk szereplőit a Sziget Fesztiválon, a Jack Daniel's koktélkeverő celebeseményén gyűjtöttük össze. Döntsék el, melyik énekes imidzse a legjobb.

Tóth Gabi

Az "vagány rockeremo" imidzsét közvetítő énekesnő minden nyilvános szereplésére nagy gondot fordít. A Sziget 2. napján a Jack Daniel's koktélkeverő eseményére például maga készítette a nadrágját, vagyis vágta le egy hosszabb nadrág szárát, és alakította forrónadrággá. A neccharisnyája csak hátul volt egy ponton kiszakadva, a csizmáját turkálóban vette, a pólóját megrövidítette, mint arról egy interjújában beszámolt. Tóth Gabi szeret meglepetéseket okozni, de a valódi meglepetés az lett volna, ha világoskék, apró virágos kánikularuhában és arany saruban jelent volna meg, a hajában egy sárga csattal. Arra tényleg senki nem számított volna, de tulajdonképpen így is nagy volt a katarzis.

Terecskei Rita

A Zanzibár énkesnője az öltözködés területén következetes, másban nemigen látni nyáron, mint zsebesnadrágban, és fekete pólóban. A hajpántra tűzött napszemüveg is állandó kellékként jelenik meg nála. A Zanzibár egyébként idén jubilált, és ez a jeles évforduló könyvírásra késztette a zenekar tagjait. Egy interjújában Terecskei elmondta, a csapat legérdekesebb történeteit írták meg, és azok annyira érdekesek, hogy még a bulvársajtónak sem adták ki. Terecskei nem tartozik a klasszikus magyar bulvászereplők közé, nem annyira a szürreális nyilatkozataival és magánéleti harcaival szokott a hírekben szerepelni, mint inkább azzal, ha ismét örökbefogad egy kutyát.

Ördög Tibor Csipa

A Jack Daniel's koktélkeverő celebeseményének a végefelé, amikor már minden italt kiöntöttek Tóth Gabiék, csendben megjelent Csipa is, a Hooligans frontembere. Öltözéke egyértelmű, ezért inkább hitvallását idézzük most, amelyet a Velvetnek a 2007-es Fonogram gála után mondott el, és azóta is szívesen idézzük fel. “Rock and roll, sör, pia, csajok, satöbbi. Az emberek nem gondolkodni jönnek egy koncertünkre. Nincs olyan érzésük utána, hogy hú de jó hazamegyek, fejbe rúgom az asszonyt, utána meg kiugrok a tizedikről. Mi szórakoztatni akarunk. Kikapcsolni. Szarunk a világra.” Csipa a zenekari karrierépítésben pedig következetes, mint elmondta, nem siet, van idejük sikereket elérni.

OJ Sámson

A csütörtök sztárja volt OJ Sámson, aki saját elmondása szerint éppen aznap ünnepelte 43. születésnapját. Először a Nagyszínpad melletti Szeparéban tűnt fel sárga kapucnis pólóban, majd onnan az Axe Hot Fever Haciendára tartott, mert tudomást szerzett a médiaeseményről, amelynek során Hujber Ferenc színészt és Herczeg Zoltán divattervezőt glammodellek fürdették meg. A rapper és pókerközvetítő úgy gondolta, neki is ott a helye, de nem Voksán Virágot, vagy Horváth Évát választotta fürdetőnőjének, hanem egy hostesst, akit Jennifer Lopezhoz hasonlított. Képünk OJ Sámsonról abban a köztes állapotban készült, amikor már megkapta a reklámbermudát, de sajátjától még nem szabadult meg. Ezután lépett csak a zuhanyzóba.

Papp Szabolcs

A Supernem énekese nagyszerű one man show-val kápráztatta el a koktélkeverésre összegyűlt újságírókat, és közben ügyelt arra, hogy az általa készített ital emlékezetes legyen, fogyasztója borzongjon bele. Az esemény után focizni indult a kertben a pöttyös labdával. Papp Szabolcsról egy ismerősünk ezt kérdezte: ő az a fiú, aki mindig úgy beszél, mintha másnapos lenne? Igen, lehet, hogy ő az, de nem vennénk rá mérget. Az énekessel a nem nagy sikereket elért Jack Jack formáció alakulásakor arról is beszélgettünk, kedveli-e a trágár dalszövegeket. Elmondta, a szókimondó fogalmazás híve, mert ilyenné tette őt a világ, elvesztette a türelmét.