Ezen a héten a petanque-verseny női résztvevőinek ruhatárát elemeztük. Az egysíkú karaktert alakító Brózik Klára visszafogott volt, Csomor Csilla a piros-fekete összeállításra esküszik, Tallós Rita előszedte leopárdmintás ruháját a szekrény mélyéről. Ön szerint ki választott a legjobban? Szavazzon.

Ki volt a petangue-verseny szépe?

A múlt héten a hazai hírességek parfümszagoláshoz választott viseleteit elemezgettük, és az olvasóink szavazataiból kiderült, legszívesebben Novák Henriettől vennének parfümöt. Ezen a héten a sztárvilág képviselői a második hazai celeb petanque-versenyen vettek részt, és megnéztük, ki milyen viseletet tartott ideálisnak a golyódobáláshoz. Csomor Csilla a piros-fekete színkombináció mellett döntött, Dombovári Vanda ezen a héten sikkes hippilánynak öltözött, Tallós Rita pedig a régebben még működőképes leopárdminta mellett döntött. Önnek melyik összeállítás tetszik a legjobban? Szavazzon.

Csomor Csilla

A Barátok közt című sorozat szereplője úgy tűnik, hiába fogyott 8 kilót, felhagy a szappanoperában való szerepléssel. Így valószínűleg arra is lesz némi ideje, hogy a golf mellett a petanque-ot is alaposabban áttanulmányozza. A nemrég Ivan klipjében felbukkanó Csomor Csilla a jeles sporteseményre egy piros, térd fölé érő ruhát választott, melynek nem túl előnyös szabását egy fekete rózsával ékesített övvel próbálta ellensúlyozni. A rendezvénnyel járó fehér karkötő sajnos elég erősen rontja a piros-fekete kombinációt, azt pedig végképp nem értjük, miért maradt ki a lábujjkörömök pirosra festése után a művésznő keze.

Dombovári Vanda

A műsorvezető múlt heti összeállításunkban szintén szerepelt. Akkor egy rózsaszín csizmával borzolta a kedélyeket, most viszont a francia játékhoz közelebb álló stílust választott magának. Dombovári Vanda esetében a különleges színek persze ezúttal sem maradtak el. Azonban a sikkes franciákra jellemző stílus helyett végül egy hippi lány ízlésvilágát sikerült prezentálni. A zöld cipő, és a ciánkék táska mellé a lila csíkokkal kiegészített sapka az est egyik legrikítóbb összeállítását eredményezte, pedig a magas derekú szoknya a körítés nélkül is megállta volna a helyét.

Tallós Rita

A Jóban rosszban című sorozatból már biztosan kiírt Tallós Rita nem kis meglepetésünkre egy leopárd mintás ruhában tette tiszteletét az eseményen. A korábban motorral gyalogost gázoló színésznő – aki az esetben vétlen volt, mivel a gyalogos takarásból lépett elő, ráadásul nem gyalogosátkelőhelyen – a ruhához színben passzoló lábbelit választott. A magas talpú szandált valószínűleg gardróbszekrényének mélyéről szedte elő. Azonban – tekintve az összhatást – talán jobb lett volna, ha mindkét darabot, otthagyja, ahol eddig rejtőztek.

Brózik Klára

A Jóban Rosszban című sorozatban egysíkú karaktert alakító színésznő eddig mindig tett arról, hogy legalább a való életben feltűnjön egyedi ruháival, elég csupán a Story Gálára gondolni, ahol kaotikusan pöttyös estélyiben tette tiszteletét. A petanque-versenyre azonban kifejezetten visszafogott öltözetben jelent meg, és első ránézésre könnyedén összekeverhető egykori kolléganőjével, Novák Henriettel. Ugyanakkor a felhozatalt tekintve nem biztos, hogy neki is sikerül kiérdemelnie a hét legjobban öltözött híressége címet.

Erdélyi Mónika

A beszélgetős műsorok nagyasszonya nem különösen erőltette meg magát, már ami a ruhaválasztást illeti. A szerencsésen alakot formáló fekete nadrág, és a kevésbé előnyös látványt generáló vízszintes csíkos felsőben Erdélyi Mónika leginkább egy osztálytalálkozó riadt résztvevőjére emlékeztet. Mivel ez egy sportesemény volt, ezért sajnos nem került elő az eddig elért eredmények témakör, pedig végre megtudhattuk volna, Erdélyi még mindig vár-e az igazi férfira, vagy tényleg csak kitalált magának egyet.