Keressük 2013 legrosszabbul öltözött celebnőjét, ezért megnéztük, hogy a vasárnaponként megjelenő heti trendekben idén ki kapta a legkevesebb szimpátiaszavazatot. Az olvasói voksok alapján Rihanna, Lil Kim, Lady Gaga, Miley Cyrus és Iszak Eszter ízlését értékelik a legkevesebben, most döntsünk közülük! Szavazzon, ki volt a legrosszabbul öltözött 2013-ban!

Rihanna mellpiercinget is mutatott, és pénisztáskával pózolt

Rihanna nem éppen a szolid öltözködéséről híres, a szettjei gyakran annyira közönségesek, mint a 44-es út bármelyik prostituáltjának. Van, hogy valamennyire elegánsan jelenik meg, például a lepkés Mary Katrantzou felsőben, ami mindenét takarja. Az olvasók szavazatai szerint sem öltözködik igazán stílusosan, azokban a heti trend cikkekben, amikben szerepelt, rendszerint alulmaradt a szavazatokban. Bőr kezeslábasban ment a New York-i Nobuba vacsorázni, áttetsző, fehér trikóban mutatta meg mellpiercingjét, de például az is megtörtént, hogy egy zászlós ruhában, pénisztáskával pózolt. És akkor még nem is beszéltünk a bundesligás sérójáról, amit már egy random falu kocsmájában se találni a törzsvendégeken. 

Iszak Eszter a Viva Cometen szuperhősnőnek öltözött

A szőke hajú műsorvezetőnő Super Woman 2013-as alteregójának – vagy Barbarellának – öltözött a Viva Cometen. A fekete-arany öltözékhez tehenészlány hajfonatot viselt, harisnyájához pedig arany színű szandált vett fel. Olvasóink szavazatai szerint azonban az eseményen ő volt a legkevésbé stílusos. Egyébként Cheryl Cole a will.i.ammel közös Three words klipjében hasonló szuperhősnős ruhában van, mint Iszak. 

Lil' Kim megmutatta, hogy még mindig nem tud felöltözni rendesen

A rapper, aki egyébként hamis tanúzás miatt sitten ült, az idei VMA-re olyan ruhában érkezett, ami inkább egy fétispartihoz lenne alkalmas. A fekete kezeslábast pedig egy sárga platforcipővel dobta fel, és kirakta a melleit, igaz, a hiphop, a rap és a soul nem az a műfaj, ahol úgy kellene öltözködni, ahogy Katalin hercegné. Azonban az eseményen az olvasók szavazatai alapján Ciara nézett ki a legjobban, és természetesen Lil' Kim maradt alul. (2013-ra már annyira megkopott Lil' Kim fénye, hogy a Lady Gaga és Rihanna Instagramján szocializálódó generációnak nagyjából semmit nem mond a neve. Pedig vannak elég jó számai.)

Lady Gaga kagylós bikiniben áll a színfalak mögött

A Video Music Awardsnál maradva, Lady Gaga kivételesen elegánsan jelent meg, hosszú, fekete sellőszerű estélyiben vonult be, fekete uszállyal. Még a színpadon is normálisan nézett ki, azonban a színfalak mögött hozta a szokásos formáját: apró kagylók takarták a melleit, és apró bugyikában sétálgatott, pohárral a kezében. A főleg albínó állatokra hasonlító Lady Gaga jelent már meg lovon ülve is a vörös szőnyegen, olyan cipőben, amiben járni se bírt, és még egy ázsiai tésztahalmot is a fejére pakolt, csak hogy felhívja magára a figyelmet. 

Miley Cyrusról szólt ez az év

Ki 2013 legízléstelenebb celebnője?

 Miley Cyrus minden tőle telhetőt megtett, hogy 21 éves korára az egész világ megismerje a nevét, bár az, hogy direkt élt-e azzal az egyszerű reklámfogással, hogy a negatív reklám is reklám, sose derül ki. Cyrus a twerkeléssel és a nyelvnyújtogatással nagyon odatette magát, és elindított egy virtuális ribancversenyt. Volt, hogy átlátszó trikóban mutatta meg, hogyan néz ki fehérneműben, és a hétköznapokban is szereti megmutatni, mije van. Az évet elég jó lendülettel kezdte: végigízléstelenkedte a New York-i divathetet, a Grammyn pedig annak ellenére vetkőzött le, hogy villantástilalmat rendeltek el a szervezők. Abban a ruhájában pedig, aminek a seggén két arc van, és amit combcsizmával viselt, bátran kiállhatna nyáron a Szemétgető környékére, és akkor a karácsonyi szettjeiről még nem is beszéltünk. Ön szerint ki volt az év legízléstelenebbje?  

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!