Idén is megrendezték a Cosmopolitan Bikinishow-t. Tapasztalataink szerint, ha elég határozottak vagyunk, akkor bármilyen fürdőruha jól áll, de szerencsére van miből választani, a celebeknek pedig kifejezetten jól áll a kék szín. Az est másik nagy felfedezése: a hazai sztárok ismert pasijai igazi lovagok. Végül, de nem utolsósorban pedig, nincs bemutató bőrig ázott Karsai Zita nélkül.

Csütörtökön ismét megrendezték a Cosmopolitan Bikinishowt, ami az idei év legdivatosabb fürdőruháit hivatott felvonultatni. Mivel a bemutatóra várni kellett, így volt időnk felmérni, hogy mit érdemes felvenni addig, amíg el nem érkezik a tényleges bikiniszezon. Nos, a legtöbb vendég a lila színt részesítette előnyben, de egy fekete-fehér összeállítással sem tévedhetünk nagyot, ahogy az arany és az ezüst holmikkal sem.

Szponzorok mindenkinek

A show a szponzorok bemutatóival kezdődött. A négy főtámogató négy különböző - nyilván a célcsoportnak megfelelő – műsort adott elő. Először a Tesco egyik ruházati márkájának, a Cherokee-nak a nyári darabjait vonultatták fel a modellek. Ezeket bátran ajánljuk a trendi kertészlányoknak. Ezután következett a Bonbonita-tour. Az arany és barna színű bikinik mellett a lányok természetesen bonbonokból készült ékszereket viseltek. A Flora robotmozgású modelljei láttán tátva maradt a szánk, ugyanis a sárga, narancssárga és kék bikinik mellett szív alakú plüss párnát viseltek a hátukon, illetve karjukon, majd zárásként, az egyik lány egy plüss szívekből álló uszályos ruhakölteményben vonult végig. Végül, de nem utolsósorban a Coca Cola Light kollekció következett természetesen a piros, fekete, ezüst és a féktelen bulizás jegyében.

Ez lesz a trend

Az önbizalom a lényeg

Ezután kezdődött a műsor érdemi része, amely során a modellek többek közt a Calzedonia, a Soli Di Mare, a Just Cavalli, az O’Niell és a Nike termékeit vonultatták fel. Továbbra is divat a megkötős, háromszög bikini, emellett a hatvanas, hetvenes éveket idéző, csattal és gyűrűkkel díszített, csípőnadrágos összeállítások. A hagyományos egyrészessel továbbra sem vívhatjuk ki a fashionisták elismerését, nem úgy, mint a rafináltabb, aszimmetrikus kivágással, vagy láncszerű összekötő elemmel megbolondított darabokkal. A magazin szerint idén a meleg színek, mint például a sárga és narancssárga a sláger, de a fürdőruhák terén is hódít a két klasszikus szín, vagyis a fekete és a fehér ezüst vagy arany díszítésekkel.

Bármelyik szín és modell mellet döntünk, a bemutató során kiderült, ha elég határozott a fellépésünk, nagyjából minden jól áll. Ha mégis szégyenlősek vagyunk, akkor esetleg egy tankinivel leplezhetjük a problémásnak vélt területeket. Az első sorban helyet foglaló nők – például Zimány Linda és Fresh Wiki – legnagyobb bánatára férfi modelleknek csak egy kör jutott. Úgy tűnik, továbbra is a térd alá érő, bő fürdőnadrág a divat. Ami a mintákat illeti, továbbra sem ciki a pálmafa, és a nyolcvanas évek is éreztetik hatásukat, vagyis neon színű téglalapokkal, vagy grafittiszerű rajzokkal díszített gatyákat is vásárolhatunk. És persze nem árt, ha egy wakeboard, vagy egy szörfdeszka is ott figyel a kigyúrt testű férfiak kezében.

Hírességek kékben és minden másban

Híres hableányok

Úgy tűnik, mostanában nincs divatbemutató anélkül, hogy Karsai Zita ne mutatna be egy vizes produkciót. Bár az előadás hatásos volt, az első sorban ülőknek arcára fagyott a mosoly, amikor rájuk hullott néhány csepp. A bemutató végén bikinis hírességek vonultak be stílszerűen Britney Spears Piece of me című számára, amit Zimány Linda, avagy az amerikai énekesnő egykori hasonmása lelkesen énekelt. Erdőhegyi Brigitta, Dombovári Vanda, Pokrivtsák Mónika, Váradi Vivien, Ada, Novák Henrietta és Dér Heni pedig bebizonyította, hogy a kék bikinik nem csak a professzionális modelleken mutatnak jól. Bár a szervezők a biztonság kedvéért Ebergényi Rékát is becsempészték a sorba. A show végén a magazin főszerkesztőjének, Szabó Patríciának vezetésével a hivatásos és az alkalmi modellek is tettek még egy kört. Majd Lilu, az est háziasszonya néhány közérdekű közleménnyel zárta a bemutatót.

Munka és szórakozás

Természetesen a vendégek soraiban is számtalan híresség tűnt fel. Van, aki valószínűleg szakmai érdeklődésből látogatott el, mint például Lakatos Márk, illetve KenGuru. Van, aki pedig a társaság és a buli miatt (is). Igaz, ottlétünk alatt csak Dér Heni és Karsai Zita perdült táncra, de érdeklődés hiányában hamar felhagytak vele. Majd rajtakaptuk Zimány Lindát és Debreczeni Zitát is, amint kórusban dúdoltak egy dalt, amit sajnos nem ismertünk fel. Azt est folyamán megállapítottuk, hogy honi celebjeink pasijai lovagiasak. Noszály „Nagy Ő” Sándor nem a csinos lányok tömege, hanem egyetlen hölgy miatt jött a bemutatóra, mégpedig barátnője, Novák Henriett kedvéért. Az egyik cigiszünetben lettünk figyelmesek Görög Zitára, illetve kedvesére, Seres Zoltánra, aki a modell pocakját simogatta. Majd szemtanúi voltunk, ahogy Margl Tamás olimpikon induláskor magára vette barátnője, Karsai Zita nehéz táskáját, hogy ne a táncosnőnek kelljen cipelnie azt.

Celebek ruhában és anélkül

A körítés

Sikerült megállapítanunk azt is, hogy a celebsereg akárcsak a Story Gálán, ezúttal is a mojitót részesítette előnyben. Mivel a bikiniszezon elejére mindenki szeretné a lehető legjobb formáját mutatni, így apró falatkákat és salátákat szolgáltak fel. Sajnos a desszertként kínált bonbonok és a jégkrém meglehetősen addiktívnak bizonyult, így valószínűleg több vendégnek is módosítani kell az edzéstervét illetve az étrendjét az elkövetkezendő pár napban. A végére hagytuk az est egyetlen szubjektív negatívumát. Mivel reggel a Fauna állatvédő egyesület eseményén jártunk, kicsit érzékenyen érintett bennünket, hogy a kifutó körülötti asztalokon apró akváriumokban aranyhalakat helyezetek el a dekoratőrök. A szerencsésebbeknek csak a villódzó fényeket és a hangerőt kellett elviselnie, egyes példányokat azonban meg is etettek a vendégek.