Pontozós gigaposzttal zárjuk az Éden Hotellel foglalkozó Kockahas-sorozatot, tekintettel arra, hogy a héten az utolsó férfijátékos, Attila is beköltözött, aki a tegnap esti adásban aztán búcsút is vett az egzotikus valóságshow-tól. Így már csak három férfijátékos esélyes a fődíjra, Dani, Kristóf és Robi. Tizenöten voltak összesen, lássuk, kik voltak ők! A tökéletes férfinak tíz pontot adjon, akit látni sem bír, annak egyet!

01. István

A férfijátékosokat kiesési sorrendben mutatjuk be. Bár a pasik közül legelőször Dani kényszerült távozásra, ő később visszakerült a Hotelbe, így az első végleges kieső a 23 éves István, azaz Mr. Nyíregyháza volt. “Arról szó sem volt, hogy ott majd fiúkkal kell csókolózni” - nyilatkozta a Velvetnek kiesése után, de a Kockahas-olvasók számára István fotói minden bizonnyal emlékezetesebbek, mint nyilatkozatai.

02. Norbi

Norbit szőrös mellkasa miatt pécéztük ki itt ebben a blogban rögtön a legelső édenes posztban, hiszen minden eszközzel azon vagyunk, hogy megtörjük a csupasz mellkasú férfimodellek egyeduralmát. Valószínűleg nem a testszőrzeten múlott, hogy nem sokkal István után Norbi is kiesett. Ő utólag azt mondja, hiba volt elmondania a véleményét, de ez önt ne riassza el, nyugodtan mondjon véleményt Norbiról egy méltányos pontszám formájában!

03. Danny

A harmadikként távozó fiatalember jelenleg Angliában dolgozik, nyilván ezért kellett neki angolosítani keresztneve helyesírását, hogy meg lehessen különböztetni a másik Danitól. Danny személyében egy 23 éves birkózót ismerhettek meg az Éden Hotel azon nézői, akik a megfelelő napon nézték a műsort. Dannynek ugyanis egy nap után kitették a többiek a szűrét, és helyette Krisztiánt választották. Őneki az Édenben pihenő lányok úgyse jöttek be - önnek bejön Danny?

04. Szöszi

Nem hoztak szerencsét a furcsa nevek az Éden Hotelben. Szöszit igazából Ádámnak hívják, de mint Daniból, Ádámból is kettő lett volna, ha ez az Ádám nem módosít Szöszire. Talán nem is bánja, hogy igazi neve nem vésődött be a magyar reality-k történelemkönyvébe, bőven elég, hogy arra emlékszünk, mennyire kifordult önmagából. Vagy ha nem emlékszünk, megnézzük ezt a cikket. Vagy ha ilyesmire nem is akarunk emlékezni, akkor csak a képeit nézegetjük.

05. Levi

Olvasóink körében nem volt különösebben népszerű a focista Levi hosszú haja, de kiesése után a Velvet azért csak elment a 21 éves fiatalemberrel egy napra Jászkarajenőre. Levi az Éden Hotelben ugyan viszonylag kevés ideig bírta, de ennyi idő alatt is szolgált legalább két emlékezetes pillanattal. Egy igazi hányásra és egy kvázi-dugásra gondolunk, bár ez leírva sokkal rosszabbul hangzik, mint amilyen szórakoztatóak voltak az ezeket tartalmazó epizódok.

06. Toldi

Toldi azt mondja, csak a buli kedvéért ment el a valóságshow-ba, és reméljük, a négy bent töltött nap alatt sikerült kibuliznia magát. A 20 éves, hosszú hajú Toldiról nem sok minden derült ki ennyi idő alatt, legfeljebb az, hogy a keresztneve Kristóf, de ebből a névből is volt már egy másik a játékban, és hogy kedveli a színes kiegészítőket. Ön szerint jól állnak neki?

07. Krisztián

Volt a mezőnyben egy táncos-koreográfus is, Krisztián. 25 évével a legidősebbek közé tartozott, és a legaktívabbnak is mutatkozott, mármint a szex terén. Krisztiánnak köszönhetjük, hogy áprilisban volt apropónk a “dévaj fingerlizés” jelzős szerkezetet címben használni, de az egykori focista Szandrával is kavart, sőt, volt ott kavarásnál több is. A vecsési József Attila Művelődési házban készítettünk vele riportot, kattintson ide érte, ha húsvétkor kihagyta!

08. Gábor

Gábor - szerencséjére - nem volt a rosszízű kritikák kereszttüzében, de miért is lett volna, amikor a 23 éves biharkeresztesi lakos pl. Krisztián mellett kifejezetten visszafogottnak tűnt a műsorfolyamban. Pedig neki azért már volt ideje kiteljesedni az Éden Hotelben, hiszen két hónapot töltött benn, és már egész a vége felé esett ki. Azt mondja, nem jöttek be neki a csajok.

09. Attila

Míg Gábor a visszafogottabbak közé tartozott, addig Attilának tényleg minden porcikáját láthatták a nézők. Persze nem mindet a tévében, vannak Attila testének olyan részei, amiket csak modellkedve hagyott lefényképezni, még az Éden Hotel előtt. Itt ráadásul a párhuzamosan futó másik reality, a Való Világ 4 egyik szereplőjével ismerkedhetett meg - vajon mi lett volt az Éden Hotelben, ha a budapesti villa helyett Jerzy is az egzotikus nyaralóhelyen köt ki…?

10. Ádám

Attilával szemben Ádám benne volt a kezdő ötösben (a műsor indulásakor csak 5 férfi érkezett a Hotelbem, a többiek később jöttek), és negyven napig tudta elkerülni a kiszavazást. Amikor végül a kasza áldozatául esett, feláldozva magát a párválasztáson, a korábbi, Danival közös erotikus tánc már nagyjából feledésbe merült, inkább Szandrával való nézeteltéréseiről volt szó.

11. Laci

Laci a kilencedikként kiesett Attilával együtt érkezett az Éden Hotelbe, de nála sokkal tovább ő sem húzta. Hamarosan Lacira is sor került, aki csak 19 éves, és két bent töltött hét után műsorbéli párjával, Lottival együtt távozott a hotelből. Mit érdemes még róla megemlíteni? Talán hogy a Budapesti Gazdasági Főiskolára jár, és hogy jól áll neki, ha nincs rajta felső.

12. Attila

Aki eddig figyelt, az tudja, hogy az Éden Hotelben két Ádám volt, két Dani és két Kristóf. Míg őket eltérő nevekkel különböztette meg egymástól a ViaSat, addig az első Attila kiesése után jött egy másik Attila, aki viszont maradhatott Attila. Néhány napi szereplés után ő esett ki a tegnap esti műsorban. Ez az Attila személyi titkárként dolgozik, szeret pókerezni és horgászni, 24 éves és 187 centi magas.

13. Dani

Kitartás, kedves olvasó, már csak az három férfi van hátra, akik még mindig benne vannak a játékban, azaz ők hárman esélyesek a főnyereményre. A háromból Dani volt az, aki elsőként kiesett, és aki aztán mégis visszakerült a Hotelbe. Úgy tűnt, a Kockahas blog kommentelőinek Dani kifejezetten bejön, vajon előfordulhat, hogy meg is nyeri a játékot?

14. Kristóf

Kristóf is benne volt az első ötben, és még csak átmenetileg se esett ki, hanem kezdettől úgy néz ki, végig benne marad a játékban. Ez alatt az idő alatt különösen kétszer hívta fel magára a figyelmet, egyszer amikor egy másik férfijátékossal szájból-szájba adták egymásnak a jégkockát, egyszer pedig amikor Szandra hivatására vonatkozóan bocsátkozott találgatásokba.

15. Robi

És végül itt a harmadik férfi, aki még mindig versenyben van a fődíjért: Robi. A 25 éves szekszárdi vállalkozó az egyetlen a menet közben érkezettek közül, akinek sikerült megvetnie a lábát az Éden Hotelben. Vajon minek köszönheti a sikerét? A blogunkban központi témának számító testszőrzetnek? A férfias, de nem zavaróan kidolgozott izomzatnak? A sötét borostának? Döntsön ön!