A legújabb hírek szerint Kovács Lázár lehet a szakácsa a Magyarországon forgató Angelina Jolie-nak és családjának. Ennek apropóján összegyűjtöttünk a híres párnak egy rendes udvartartást, hogy kényelmes mindennapjaik legyenek. Pénzügyeiket például Zalatnay Saroltára, a gyerekeket meg Terry Blackre vagy Kiszel Tündére bízhatnák.

Egyelőre ugyan nincs magyar gyereke Angelina Jolie-nak, mint azt ahogy egy pár éve megjósoltuk, de most, hogy Magyarországon forgat filmet, magyar kiszolgálószemélyzete még könnyen lehet.

Mivel nyilvánvalóan nincs otthon a magyarországi viszonyokban, azon döntése alapján, hogy Kovács Lázárt jelölte meg potenciális szakácsaként, összegyűjtöttünk neki egy rendes udvartartásra való hírességet, hogy kényelmesen teljenek a hazánkban töltött hónapjai.

Szakács: Kovács Lázár

Nem a legfontosabb embere ugyan a saját udvartartásnak a szakács, de komoly bizalmi pozíció azé az emberé, aki nap mint nap a hírességre főz. Csak bólogatni tudunk Angelina Jolie bölcsességét szemlélve, amikor úgy döntött, lehet, hogy Kovács Lázárra bízza ezt a posztot. A tévéből ismert szakács szakmája minden fortélyát ismeri, de attól sem riad vissza, ha mirelit vagy bulvárpizzát kell készítenie.

Bébiszitter: Kiszel Tünde, Terry Black

Talán a két leghíresebb gyerekes celebünk Terry Black és Kiszel Tünde, ezért gondoltunk rájuk, hogy lehetnének a pár bébiszitterei. Egyrészt Kiszel Donatellácska és Terry Black Danikája is nagyjából egykorú a Jolie-Pitt pár Maddox nevű fiával, de a többieknél sem sokkal idősebbek, így biztos jókat játszanának együtt. Másrészt Kiszel Tünde és Terry Black sajtómegnyilvánulásait szemlélve keresve sem találhatnánk jobb pótszülőket a gyerekek mellé. Reméljük november végén még Magyarországon lesz Angelina Jolie, mert akkor a kis Pax Thien hetedik születésnapjára akár Kiszel Tünde is szervezhetné a zsúrt, hogy olyan előadókat hívjon meg rá, mint Nyertes Zsuzsa.

Dada: Geréb Ágnes

Angelina Jolie legkisebb gyerekei alig múltak kétévesek. Az ikrek, Knox Léon és Vivienne Marcheline felügyelete egész embert kíván, és ki lehetne jobb dadája a gyerekeknek, mint Geréb Ágnes, aki rendszeresen kerül be a hírekbe szülészeti hírekkel. Persze nem biztos, hogy jó ómen az otthonszülés egyik legelkötelezettebb hazai képviselője, mert az általa kísért szüléseken egy csecsemő maradandó károsodásokat szenvedett, egy meghalt, egy anya pedig kis híján elvérzett.

Testőr: Damu Roland

A fontos, személyhez közeli pozícióknál maradva nem feledkezhetünk meg a testőrről sem. Damu Roland ideális választásnak tűnik a hazai mezőnyből. Az a férfi, aki akár egy nőnek is behúz, mert beszólt az aktuális barátnőjének, biztosan képes megvédeni a hazánkban forgató híres színésznőt a komolyabb támadásoktól is. Damu korábban rendszeresen bokszolt, és nem ijed meg egy kis erőszaktól sem, néhány éve egy súlyos testi sértés miatt felfüggesztettet kapott.

Sofőr: Stohl András

Keresve sem találhatnánk alkalmasabb sofőrt a híres pár mellé Stohl Andrásnál. A színész már kétszer is bizonyította, hogy egy darabig egészen magabiztosan kezeli az autókat még részegen is. A színész amellett, hogy olyan állapotban is elvezet egy autót, amikor sokan már járni sem tudnának, és nem zárkózik el az akciójelenetektől sem. Rendszeresen ő hajtja végre szerepei kaszkadőrmutatványait, így biztosan élvezné is, ha a híres párt és gyerekeiket szállítva tempósan kellene menekülniük a lesifotósok elől.

Smink, haj, test: Gáspár Bea, Csifó Dorina, Balázs Pali, Ambrus Attila

Egy híresség nem hagyhatja el a házat makulátlan külső nélkül, ezért a test- és szépségápolás kategóriáján belül is igyekeztünk a legjobbakat kiválasztani. A sminkért Gáspár Győző felesége felel majd, aki koporsóbizniszbe kezdett férje mellett úgy döntött, kitanulja a sminkes szakmát . Angelina Jolie szép körmeiről Csifó Dorina gondoskodik, aki az énekesnői karrier mellett a műkörmösséget találta megfelelő párhuzamos szakmának. A szépen rugózó fürtjeiről ismert Balázs Palinál valószínűleg senki sem tudja itthon, hogy milyen egy jól elkészített, emlékezetes haj, ezért nehezen találhatnánk nála jobb fodrászt. Az általános fittségért pedig a pályáját jégkorongozóként kezdő, később viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila felelhetne majd, igaz csak akkor, amikor beszélője van.

Pénzügyi tanácsadó: Zalatnay Sarolta

Talán erre a pozícióra lennének a legtöbben alkalmasak a magyar közéletből, mi viszont mégis Zalatnay Sarolta mellett döntöttünk, mert egyrészt ismeri a sztárság előnyeit és hátrányait, másrészt azon kevés ismert ember közé tartozik, aki annyira ügyesen bánt a pénzével, hogy a börtönt is sikerült megjárnia. Zalatnay jelenlegi pénzügyi helyzetéről nem sokat tudni, egyesek azt mondják, luxusban él, az énekesnő azt állítja, 13 éves nadrágot hord. Ezért is lenne jó választás Pitték mellé, biztosan meg tudná oldani, hogy a pár úgy költse a pénzét, hogy ne keltsen feltűnést, például ne költsön olyan hülyeségekre, mint koffeinmentes tejeskávé.

Kertész: Farkas Péter

Ahhoz, hogy igazán kényelmesen töltsék el itt a forgatás néhány hónapját, nem árt egy szép kert sem, ahol a gyerekek közösen játszhatnak a szülőkkel. Farkas Péter, egykori olimpikonunk nagyon lelkes kertész, 2004-es elfogásáig sikerült összehoznia egy több ezer tőből álló marihuánaültetvényt egy XVII. kerületi családi ház egyik zegzugos melléképületében. A sok növény, meg hogy zárt térben is sikeresen nevelte őket Farkas társaival egyértelműen jelzi, hogy a volt sportoló odaadóan gondozta a növényeket, így egy sima angolkert fenntartása nem okozhatna neki különösebb problémát. Mondjuk a börtönből nem lesz egyszerű locsolni a bokrokat.

Párterapeuta: Liptai Claudia

A kényelmi szolgáltatások sorában a kertész és a pénzügyi tanácsadó mellett nem hagyhatjuk ki a párterapeutát sem, akihez a Magyarországon forgató híres pár nyugodtan fordulhat, ha kapcsolatukat az élet hullámai sziklás zátonyok felé akarják sodorni. Magyarországon jelenleg Liptai Claudiát tartjuk a legfelkészültebb jelentkezőnek, hiszen pontosan tudja, hogyan működik a csábítás egy gyerekes, néhány éve működő házasság esetében. Ha tudja azt, hogyan kell elcsábítani valakit egy házasságban, valószínűleg arra is tudna tippeket adni, hogyan lehet megakadályozni a dolgot.

Fotós, operatőr: Debreceni Zita, Hujber Ferenc

Egy magára valamit is adó híres párnak megvan a saját fotósa és operatőre azért, hogy a legrosszabb pillanatokra utazó lesifotósokkal szemben olyan képek és felvételek is készüljenek róla, amelyek a pár előnyös oldalát mutatják be. A fotós posztjára Debreceni Zitánál nehéz lenne alkalmasabb embert találni: először modellkedett, majd beállt a fényképezőgép másik oldalára, és gyorsan elkezdett fotózni, ráadásul a Photoshopot Isten ajándékának tartja. A fotós mellé a mai világban már nem árt egy operatőr sem, és ki ismerhetné jobban a kamerákat, mint Hujber Ferenc? Hujber azzal hívta fel magára a figyelmet egy pár évvel ezelőtt, hogy elvette egy újságíró kameráját, de nem videózott vele, hanem ledobta a Mammut bevásárlóközpont emeletéről. Reméljük, azóta már jobban megy a forgatás.

Tolmács, idegenvezető: Fekete Pákó

Fekete Pákó talán a leguniverzálisabb hírességünk, aki Angelina Jolie seregében szolgálhatna. Tökéletesen át lehetne hidalni a segítségével a híres pár és a magyar polgárok közötti nyelvi szakadékot, Pákó ideális szinkrontolmács lenne, ha legalább olyan jól beszél angolul, mint magyarul. Valószínűleg a helyismerete egészen jó lehet, ezért az idegenvezetői feladatokat is szívesen rábíznánk a tolmácsolás mellett. Utcát is neveztek már el róla Budapesten, tuti otthonosan mozog a városban. Az is igaz viszont, hogy a Fekete Pákó utca sajnos már megszűnt.

Koordinátor: Hajdú Péter

Ha Frei Tamás még aktív lenne, nyilván őt lehetne felkérni egy ekkora stáb koordinálására két híres ember mellett, Frei híján viszont Hajdú Péternek adnánk a mindent elintéző udvari bolond szerepét. Mivel műsorának köszönhetően ismeri a fenti embereket, találkozott már velük, könnyebb lesz velük megtalálni a hangot. Ezenfelül legendásan jó a viszonya a sajtóval is, így egyértelműen nála van a legjobb kézben a sajtóügyek kezelése is. Az már csak hab a tortán, hogy ha Brad Pitt lusta valamikor letenni a kocsit, akkor nyugodtan odaadhatja Hajdúnak a járművet, már többször bizonyította tehetségét parkolásban.

Önnek hiányzik valaki az álomcsapatból?

Ha úgy gondolja, kihagytunk valakit az álomcsapatból, esetleg nem volt szó egy elengedhetetlenül fontos pozícióról, ne habozzon! Ötletét írja meg ide a hozzászólások közé, vagy küldje el e-mailben!