Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup házassága nagyjából tavaly decemberben romlott meg, ami miatt nemcsak szétköltöztek, de a közös munkájukat is felfüggesztették. Azóta a sajtónak köszönhetően elég jól nyomon követhető, hogy mi van velük éppen, így szó volt arról, hogy a kettejük között kialakult feszültség a válókereset beadásáig fajult, de aztán történt egy és más, amelyek miatt úgy tűnt, hajlandóak lépéseket tenni a kapcsolatuk megmentése érdekében. 

Amikor a háromszoros olimpiai bajnok úszónő a férje ellen vallott a bíróságon, az még nem éppen a békülési szándékot mutatta, de az, hogy együtt mentek külföldre, hogy szüneteltetik a válópert, és hogy elkezdtek találkozgatni egymással (kénytelenek, hiszen állítólag párterápiára járnak), csupa olyan hír, amely már sokkal több okot adott a rajongóknak a reménykedésre. 

You and me against the World

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Most azonban valami áttörés történhetett, ugyanis Hosszú Katinka egy közös fotót posztolt férjével, amelyen úgy fest, egész jól kijönnek egymással. Mielőtt fölösleges spekulációkba kezdenénk, és kategorikusan kijelentenénk, hogy a páros ismét szerelmi kapcsolatban áll egymással, azért azt is kalkuláljuk bele, hogy talán annak örvendeznek ennyire, hogy a kezdeti elválás ellenére újra együtt dolgoznak. A kép alatti felirat („You and me against the World” - tehát „te és én a világ ellen”) mindenesetre annyira sokat sejtető, hogy gyakorlatilag bármit jelenthet, kivéve azt, hogy utálják egymást. És ez jó.