Az év heti trendjeiben végre nem csak a magyar mezőnyben találtunk legjobban kinéző hazai celebeket: Osvárt Andrea például a Velencei Filmfesztiválon Monica Belluccinál is szebb volt önök szerint. Aranypart Ada (emlékszik még rá?) és Ördög Nóra is a mezőnyben, szavazzon: kik a legjobban öltözött magyar celebek? 2011 magyar vonatkozású heti trendjeinek összesítése következik, az alábbi hölgyek az önök szavazatai alapján diadalmaskodtak.

1. Lilu a Glamour gálán

A májusi Glamour gálán Lilu lett az év műsorvezetője, és az est legjobban öltözött nője – utóbbi önök szerint. A jól szabott, vállrészén bőrrel kombinált, elöl rojtos, vöröses árnyalatú koktélruhához a rojtokkal harmonizáló, hosszú fülbevalót választott Kovalcsik Lilu Ildikó, haját is rendesen megcsináltatta, és kellemes sminkkel dobta fel az amúgy is szívet melengető összhatást. Az általunk időnként kritizált műsorvezetőnő cipőválasztása sem hagyott kívánnivalót maga után, a vékony talpú, nyitott orrú lábbeli igazi felüdülés a rengeteg platformcipő között.

2. Dukai Regina 6144 embernek tetszett saját tervezésű  ruhájában

A glammodell kapta az év legtöbb szavazatát a sárga, lila deréköves, saját tervezésű ruháért, amiben márkája divatbemutatóján parádézott. Az élénk szín nagyon jól ment a modell-énekesnő napbarnított bőréhez, és már csak azért is telitalálat volt, mert az élénk színek párosítása volt 2011 egyik nagy durranása. Ebben a mezőnyben is Dukai a legjobb, vagy már divatjamúlt a nyári ruha ön szerint?

3. Debreczeni Zita nézett legdögösebben F&F bemutatót

Kedves Ferenc barátnője szinte minden hazai celebes trendelemzésünkben szerepel, és általában szép helyezést ér el: a májusi F&F bemutatón egyenesen ő volt a legjobban öltözött. A lakkosan fénylő leggings és a flitteres kabátka ünnepivé tette megjelenését, ruhái összeillettek, és Debreczeni csöppet sem volt közönséges, pedig a latex kényes választás.

4. VV Anikó a CKM parti legjobbja

VV Anikót már a villában a legjobban öltözött realityszereplők között jegyeztük, majd miután kiszavazták, a CKM partin is lenyomott mindenkit a bajai műkörmös. Púderszínű ruhájához kevés kiegészítőt és igényes sminket választott, és még arra is figyelt, hogy a ruha szabása előnyös legyen: a húzott anyag optikailag kicsit vastagít, a fekete deréköv pedig kiemeli Nádai VV Anikó vékony derekát. Az azóta műsorvezetőként dolgozó Nádaira egyébként jellemző az egyszerű öltözködés, és önöknek a jelek szerint ez tetszik.

5. Ördög Nóra önök szerint jól öltözött a CSISZ-ben

Az RTL Klub műsorvezetőnőjét (és Náray arcát) általában szapultuk 2011-ben furcsa ruhaválasztásai és főleg őszi X-Faktoros stílusa miatt, de önök imádják Ördögöt, így a Csillag Születik és a Nagy Duett szereplőit felvonultató heti trendben Ördög Nóra lett a legjobban öltözött. A műsort pedig már akkor is minimum érdekes göncökben vezette, de a hivatalos fotókon valóban lélegzetelállítóan nézett ki Ördög: teszünk be képet erről is, arról is, aztán döntsön! Megérdemli a műsorvezető a legjobban öltözött magyar celeb címet 2011-ben vagy nem?

6. Palvin Barbara volt a Comet legjobb csaja

Az Év modellje több hazai eseményen is feltűnt, és általában díj miatt ment: a Glamour után a VIVA Cometet sem hagyta ki, ahol ő adott át díjat. Szemmel láthatóan nem bízott semmit a véletlenre, úgy döntött, hogy egy kis fekete ruhával nem lehet tévedni, főleg, ha fekete kiegészítőket veszünk fel hozzá. Palvin persze mindenben őrülten jó csaj, lássuk, ebben a mezőnyben hány szavazatot kap!

7. Iszak Eszter mindenkinél jobb volt a TV2 buliján

A Nagy Duettben fellépő műsorvezető a nyár két legkomolyabb trendjét, a fehéret és a csipkét ötvözve parádézott a TV2 nyári partiján. A visszafogott horgolt ruha mellé barna, nagyon magas sarkú szandált vett, és a színharmóniára is kínosan figyelt (azaz a táska jól ment a cipőhöz), ezzel körözte le a szintén nagyon jól öltözött Hient. Ha az alkalmi szexistennő a kedvence, tegye őt az év legjobb nőjévé!

8. Aranypart Ada lenyomta Horváth Évát

Volt idén Aranypartunk is, aminek volt bemutató bulija: a partin az akkor még ártatlannak tűnő Ada (aki később bizony görcsig szopott) volt önök szerint a legjobban öltözött híresség. A sportos alkatú lány fekete, színes betétekkel megspékelt miniruhában mutogatta lábait, ezzel pedig Horváth Évánál is jobban öltözötté avanzsált, hangsúlyozzuk, önök szerint. Persze ha még mindig úgy gondolják, Aranypart Ada az év legjobban öltözött celebe, szavazzanak megint rá!

9. Osvárt Andrea kétszeresen verte Monica Belluccit

A legszebb arcú magyar híresség (ezt a címet is önöknek köszönheti) egy ideje Olaszországban próbálkozik, nem kis sikerrel: a Velencei Filmfesztiválon is feltűnt a rövid hajú színésznő, és persze remekül nézett ki. Rövid haja, különleges fülbevalója, ízléses ruhája és füstös szeme annyira megfogta önöket, hogy Osvárt 4941 szavazata szemtelenül magasan verte a mindig vonzó Monica Bellucci 1743 szavazatát. Osvárt egyébként Maternity Blues című, versenyen kívül bemutatott filmjét promotálta a rangos filmfesztiválon.

10. Mihalik Enikő: extraszéles dekoltázzsal mind fölött

A legmenőbb magyar modell a párizsi divathéten vonult fel extraszéles dekoltázzsal Kanye West bemutatóján. A rapperként ismert tervező Mihalikra adta az est talán legmerészebb darabját, melyben a modell olyan jól nézett ki, hogy lenyomta a válogatás összes többi mélyen dekoltált modelljét. Most azonban jó sok celebbel kell megbirkóznia: ha ön szerint még mindig Mihalik a legjobb West ruhájában, szavazzon rá!

Ki volt a legjobban öltözött 2011-ben?

Önön a sor, újragondolhatja, ki tetszett a legjobban 2011-ben: Ördög Nóra még mindig a legjobban öltözött, a Grace Jones frizura után is? Vagy akkor már inkább Iszak Eszter, akiről a Nagy Duett óta alig hallottunk? Esetleg emlékszik még Ada ruháira, és az ő stílusa tetszik önnek a legjobban? És mit szól ahhoz, hogy Osvárt Andrea a Velencei Filmfesztiválon promózta filmjét, nem is akárhogy? Mégis Nádai Anikó az örök szerelem? Most minden eldől, szavazzon!