horoszkóp

Nyomozók jártak Stohl András otthonában

bry
2010.05.13. 16:04 Módosítva: 2010-05-13 16:10:21

Nyomozók mentek csütörtökön Stohl András fóti otthonába, mondta el a Velvet érdeklődésére a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője Beluzsárné Belicza Andrea. A rendőrség látogatásának okáról részleteket nem közölt, mint mondta "nyomozati cselekmények" miatt van erre szükség. A Velvet kereste a hír kapcsán Stohl Andrást, azonban a színészt nem sikerült elérnünk.

A Blikk értesülései szerint kábítószert találtak Stohl András vizeletében, azonban Beluzsárné a Velvetnek korábban elmondta, a nyomozók még még várnak a szakértői véleményekre, amelyek legkorábban is pénteken kora délután, de lehet, hogy csak hétfőn érkeznek meg.

Bár Stohlt egyelőre nem gyanúsították meg közúti baleset gondatlan okozásával - az eljárás jelenleg ismeretlen tettes ellen folyik - Dunakeszi rendőrkapitánya, Kovács László a Blikknek szerdán elmondta, az ittasság és a tanúk vallomása alapján pénteken valószínűleg gyanúsítottként fogják kihallgatni Stohlt. A gyanúsítás mellett szól az is - mondta Kovács a lapnak -, hogy a szakértők nem találtak műszaki hibát Stohl autójának vizsgálatakor. A nyomozók már meghallgatták a színész barátnőjét is, ám az eddigi vallomások alapján egyelőre nem tartják bizonyíthatónak, hogy Stohl barátnőjére akarta kenni a balesetet.

A 43 éves színész szombat hajnalban, közepesen ittas állapotban okozott közúti balesetet a 2102. számú út M0 autópálya és Fót közötti szakaszán. Stohl a baleset után tanúk előtt állítólag arra kérte barátnőjét, hogy vállalja magára a történteket, majd elhagyta a helyszínt. Később előállították Stohlt a Dunakeszi Rendőrkapitányságon, majd miután meghallgatták, hazaengedték, és ismeretlen tettes ellen eljárást indítottak. Stohl a baleset után lemondta az X-Faktor műsorvezetését és a Nemzeti Vágta sztárfutamán való részvételét, a Duna televízió pedig bejelentette, elhatárolódik a színésztől. A Nemzeti Színház igazgatója, Alföldi Róbert a színház honlapján közölte, mélyen elítéli Stohl tettét.