Megint X-Faktor (ez már az ötödik), ami megint a válogatóval, vagyis leginkább szomorú, ellenben nagyon viccesnek beállított tehetségtelen énekesek kiröhögésével indult. 

A zsűri – akarjuk mondani a mentorcsapat – összetétele csak egy kicsit változott meg a tavalyi széria óta, Geszti Pétert a blues-zenész Little G Weevil váltotta, de Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Tóth Gabi meg a mellei maradtak. 

Egyelőre Istenes Bence vitte a műsort, de gyanítjuk, hogy az élő adások alatt bedobják még mellé Lilut is, hogy ne csak Tóth Gabi lábát lehessen nézegetni.

Az idei széria is nagyon jó lesz, mert egy hülye maszkos együttes a zöldre festett arcú és erősen humortalan énekesével együtt csak azért tovább tudott jutni, mert hülye maszkban voltak, és zöldre volt festve az arcuk. Meg azért, mert Szikorának őket hallgatni olyan jól esett, mint egy jó hideg sör.

Közben Geszti Péter is bejelentkezett a Twitterről, ha valakinek nagyon hiányzott volna. (Egyébként hangsúlyoznánk, hogy ez nem volt élő adás.)

Plusz indult idén a Szegedi Picsaember is. És pont úgy lógatta ki a seggét, mint Miley Cyrus a tavalyi MTV VMA-n.

Persze nem jutott tovább.

Aztán megérkeztek azok is, akiket a mentorok továbbjuttattak a felkészítőtáborba, annak ellenére, hogy a többségük nem volt tehetségesebb egy haldokló perzsamacskánál. És szerencsére már most megvan az új ByTheWay is, a Spoon személyében, akik négytagúak, 19-20 évesek, és Tóth Gabi már most rájuk mozdult. Na meg van duettező szerelmespár is, akik szintén 19 évesek, plusz jegyesek is. Mi meg nagyon várjuk a drámát, mert a felkészítőtáborban szinte biztos, hogy szét akarják majd választani őket.

Jövő héten tovább folytatódik a válogató, amit egy halom ember kiszórása követ majd, hogy aztán összekaparjanak 12 nagyon tehetséges indulót, akik között ott lesz az ötödik hazai X-Faktor győztese. 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!