Összegyűjtöttünk néhány hírességet, akik az elmúlt hetek celebeseményein megmutatták dekoltázsukat, találja ki, melyik mell kihez tartozik.

Korábban már eldőlt, hazánkban Konta Barbara a legjobb mellű híresség, most azonban teljesen más irányból közelítjük meg a mell-kérdést. Arra vagyunk kíváncsiak, a Velvet olvasói vajon felismerik-e a képen látható dekoltázsok tulajdonosait, akik egyébként állandóan a bulvármagazinok címlapjain láthatók. Hiszen szilikon és szilikon között is van különbség, ráadásul a sebészi beavatkozástól mentes női mellekből is akad többféle, az egyik sztáré szétfolyik, a másikéról pedig senki sem hiszi el, eredeti. Tippeljen, és a képre kattintva ellenőrizheti, kitalálta-e kinek a domborulataira közelítettünk rá.

Csak a haja más

Ki szerepel a lenti képen?

Elsőként egy igazi kihívás elé állítjuk olvasóinkat, hiszen a dekoltázsból nem látszik minden, ráadásul ez a ruha két hírességen is felbukkant. Nem könnyíti a helyzetet, hogy mindkettőjük divattervezéssel szeretne még ismertebbé válni, és mindketten ledobták a ruháikat, több alkalommal is. Így a különbség csupán a két hölgy hajszínében van. Ez is valami.

Az első számú bombázó

Ki szerepel a lenti képen?

Az ifjú hölgy - akit az első számú bombázónak választottak - szinte a semmiből tűnt elő, és köszönhetően annak, hogy könnyen hozza a buta szőkét, akinek nagy a melle, vallószínűleg sokáig is marad még. Állítása szerint minden eredeti rajta, sebészkéssel nem csinosítottak rajta. Tudjuk, hogy ez így nehéz, de a legnagyobb segítséget a végére hagytuk: nincs szemtengelyferdülése.

Ágyesz-bogyesz, helló!

Ki szerepel a lenti képen?

Kicsit szétfolyt mellek, rendezetlen összhatás, pedig nem is akárkiről készült ez felvétel. A képen látható hölgy bizony egykori Playmate, igaz a magazinban a gravitáció ellen be szokták vetni a retusálást, így nem olyan egyszerű felismerni az idétlen névvel rendelkező tulajdonost, de mi segítünk: ágyesz-bogyesz, helló.

Szilikon és anyaság

Ki szerepel a lenti képen?

A következő versenyzőnk nemrég szült, így óriási mellmérete csak részben köszönhető a szilikonnak. A hölgy ismertségét nem igazán saját magának köszönheti, a bulvármagazinok címlapjain való szereplése egyedül a Geronazzo Máriát leszörnyetegező férje érdemeit dicséri.

Nővérke, DJ, Playmate

Ki szerepel a lenti képen?

Ismét egy zenész versenyző, újabb szilikonpár. Persze a hírességünk playmate volt, így érthető, hogy szükség van ezekre a kiegészítőkre. Azt azonban már kevésbé tudjuk megbocsátani, hogy klipjeiben csak odáig jutott el, hogy beöltözzön nővérkének, illetve megmutassa, hogyan telik el egy napja.

Fogyókúra ellenére is van mit kirakni

Ki szerepel a lenti képen?

Újabb szétfolyt, ám mégis tekintélyes méretű dekoltázs, igaz, ennek tulajdonosa valamiért sosem volt Playmate. Pedig az énekesnő együttesének másik hölgytagja nemrég vetkőzött le új könyvének fotózásához, melyben meg szeretné osztani a világgal, hogyan is dobta le magáról a felesleges kilókat és mindez hogyan befolyásolta a szexuális életét.

Hazánk celebtáncosa

Ki szerepel a lenti képen?

Hirtelen váltás, zenészek után egy táncos. Hazánk celebtáncosáról van szó, aki ugyan második lett a a tehetségkutató versenyen, de valahogy mégis kiverekedte magának, hogy a figyelem középpontjában maradjon. A kép az Eurovíziós Dalfesztiválon készült, melynek döntője előtt – ahova Ádok Zoli ugye nem jutott be – arról panaszkodott, rosszul váltották a kameraképeket és ezért nem volt olyan látványos a koreográfia.

Nehezítésként most ruha van rajta

Ki szerepel a lenti képen?

Ez a feladvány különösen nehéz lesz, mivel a képen látható nő mellei általában nem ruhában voltak láthatóak, hiszen a rózsaszín ruhás indulónk pornósként kereste kenyerét, mostanság pedig a DJ pult mögött tevékenykedik, ráadásul ott is topless látható.

Vendégszereplő

Ki szerepel a lenti képen?

Következő dekoltázsunk egy külföldi előadóé, aki azért kerülhetett be tesztsorunkba, mert nemrég tiszteletét tette hazánkban is. A lányegyütteséből kivált és egyedül sokkal híresebb és sikeresebb énekesnő hazánkat ugyan ketreccsizmájával nem tisztelte meg, de mi ennek tulajdonképpen örülünk is.