Témában igen jártas olvasóinknak hála, csütörtöki cikkünk után nagyon hamar előkerült a felvétel, melyből az egykori Miss Kaliforniának látszó főszereplő fotói származnak. A videó alapján egyre kevésbé biztos, hogy valóban Carrie Prejean várva várt videójáról van szó: ez a felvétel ugyanis egy rakás pornómegosztón is szerepel, úgyhogy nem mondható ismeretlennek, és még csak a feltöltési dátuma sem friss.

Egyre kevésbé tűnik valószínűnek, hogy tényleg a volt Miss Kalifornia szexvideójából származnak azok a képkockák, amiket az I Don't Like You In That Way blog Carrie Prejean rég várt kisfilmjéből származóként közölt. Témában erősen jártas kommentelőinek hála, a fotó alapján kaptunk jópár linket, melyeken a teljes film megtekinthető. Ez alapján viszont elképzelhető, hogy a felvételen szereplő fiatal lány csak hasonlít Carrie Prejeanra: hisz ha a film már több éve szerepel jópár pornó-megosztón, ahol ingyen megnézhető, miért fizetett volna a Vivid Entertainment egy fillért is érte? A feltöltések dátumai egyúttal azt is kizárják, hogy - Prejean hozzájárulása hiányában, bosszúból - a Vivid maga szivárogtatta volna ki a filmet. Hogy mi az igazság, azt döntsék el Önök, a videókat ide kattintva megtekinthetik a Velvet felnőtt tartalmakkal foglalkozó blogjában, a Muffinban, vagy az alábbi képre kattintva.

Akár ő is lehetne

Ön szerint ki van a filmen?

Ezt leszámítva még mindig lehetséges, hogy Prejean szerepel a felvételen: bár a felvételen szólót játszó főszereplő haja sötétebbnek tűnik, mint a szépségversenyző jelenlegi hajszíne, a volt pasinak köszönhetően tudható, hogy Prejean 2007-ben még egyáltalán nem volt ilyen ragyogó szőke

Az ex - akitől már azt is megtudtuk, hogy Prejean nem 17, hanem 20 évesen készítette a felvételt, és hogy egyedül szerepel rajta - a TMZ-nek pár akkoriban készült turbékolós fotóval igazolta magát. Ezeken pedig látható, hogy Prejean haja 2007-ben sötétszőke, akár barnának is nézhető.

A pornókiadó még fenntartja a Prejeannak tett ajánlatát, miszerint akár több millió dollárt is fizetnének neki, ha a hozzájárulását adná, hogy megjelentessék a birtokukba jutott felvételt. A szépségversenyző azonban már ügyvédjével, Charles LiMandrival is megüzente, nem érdekli a dolog – írja a TMZ -, sőt, ha a Vivid Entertainment mégis ki találja adni a filmet, a gatyájukat is leperlik róluk a képmáshoz fűződő jog megsértéséért.

Visszavágott az expasi

Carrie Prejean szexvideóját egy nevét nem vállaló volt pasija dobta be a médiába, miután eljuttatta azt a Miss Kalifornia verseny szervezőcégének, hogy ezzel megzsarolhassák Prejeant. A kirúgott szépségversenyző így azonnal visszalépett attól az egymillió dolláros követeléstől, amit azért támasztott, mert összeesküvés-elmélete szerint  őt csúnyán diszkriminálták melegházassággal kapcsolatos véleménye miatt – írta meg november elején a TMZ. Annak ellenére, hogy Prejean visszalépett a követeléstől, a cég még mindig perli őt, bár ők nem egymilliót akarnak, csak annak az implantátumnak az árát, amit ők fizettek Prejeannak a Miss Kalifornia-verseny után. Szerencsére ez mindössze ötezer dollár körül van, úgyhogy az esetleges pornóbevételből még mindig marad mit eljótékonykodni, ha visszafizette.

Hogy volt

Prejean azért perelte be a verseny szervezőit, mert szent meggyőződése, hogy azért nem lett belőle Miss USA, mert konzervatív neveltetésének hatására nem a világbékéről, hanem a melegházasság-ellenességéről beszélt ország-világ előtt. Ezzel aztán később nemcsak a jogvédő szervezeteket, de a celebbloggerből lett bloggercelebet, Perez Hilton is magára haragította, aki először lehülyepicsázta, aztán bocsánatot kért tőle, amiért csúnyát mondott rá, majd visszavonta a bocsánatkérést.

Először még csak aktfotókkal bukott le

A Carrie Prejean-történelem következő lépcsőfokait az aktfotók jelentik, merthogy persze azok is voltak a sztoriban. A 22 éves trónvesztett szépségkirálynő akkor azt nyilatkozta, hogy a képek még 17 éves korában készültek róla, de ezt többen azzal cáfolták, hogy a képen szemmel láthatóan nagyobbak Prejean mellei, és mivel terhes nem volt, csak a szépségversenyt szervező cégtől kapott mellimplantátummal magyarázható a növekedés.

Donald Trump, a verseny atyaúristene akkor szárnyai alá vette a szentéletű Prejeant, de a szépségversenyző így sem sokáig tarthatta meg a koronáját: később maga Trump javasolta, vegyék el tőle, mert nem elég, hogy Prejean semmibe sem vette a szervező cég munkatársait, királynői feladataival sem foglalkozott.