Jesse James nem csak megcsalni szerette nejét, de filmre venni is mindezt. Legalább 12 videó készült a férfi és különféle szeretői főszereplésével, és mivel ezek tulajdonosai jelenleg vevőt keresnek rájuk, hamarosan akár a nyilvánosság is részesülhet az élményből. A megcsalt nej először szólalt meg a botrány kitörése óta, leszögezve: aki az ő szereplésére is számít, csalódni fog, ilyenekben ő sose vett részt.

Sandra Bullock színésznő hűtlen férje, Jesse James nem csak egyszerűen 4 már nevesített, és három, egyelőre meg nem nevezett nővel tartott fel hónapokig, sőt évekig tartó viszonyt ötéves házassága alatt, de előszeretettel vette filmre is, amiket csináltak - tudta meg a RadarOnline. Értesüléseik szerint jelenleg legalább 12 James-féle házipornó van a piacon, melyre tulajdonosaik vevőt keresnek, és nem csak tartalmuk miatt cikisek, de azért is, mert James a szexuális játszadozások során is előszeretettel használt náci látványelemeket.

„A felvételek legtöbbjén tobzódnak mindenféle náci kellékekben, nagyon gáz” – foglalta össze a lap informátora, aki látott párat a filmekből. „Az egyiken egy pucér nő térdel Jesse előtt, aki egy náci katonai fejfedőben karlendítéssel hülyéskedik. A csaj keze mintha össze volna kötözve, Jesse meg kiabál, énekel és folyamatosan egy üveg bourbont szlopál” – foglalta össze a cselekményt. James ideológiai beállítottsága már nem újdonság, először homlokig tetovált fétismodell szeretőjéről, Michelle McGee-ről derült ki, hogy lelkesen pózol náci karszalagban-bajonettel-tányérsapkában fotósorozatokhoz, majd Jamesről is előkerült egy fénykép, amelyen - állítása szerint persze csak viccből - ilyen katonai sapkában, karlendítéssel üdvözli a fotóst.

Bullock férje jelenleg épp szexrehabon próbál rejtőzni a dagadó botrány elől, de állítólag elismerte a színésznőnek, hogy összesen hét nővel csalta meg házasságuk alatt. A hírek szerint Bullock már a válókereset beadására készül, mások szerint még habozik, mert tart attól, hogy a – további hírek szerint a házasság megmentéséért küzdő – férje esetleg bedühödik és elkezdi kipakolni ötéves kapcsolatuk intim részleteit. A színésznő, aki idén, alig másfél héttel a botrány kipattanása előtt kapta meg élete első Oscar-díját, soha nem volt a bulvárlapok főszereplője, a legszükségesebb híradásoktól eltekintve mindig igyekezett megóvni magánéletét.

Bullock a botrány kirobbanása óta nem nyilatkozott, nem is igen tűnt fel a nyilvánosság előtt, de a pornóvideók hírére azért reagált: „Nincs semmiféle házipornó. Soha nem is volt, és nem is lesz” – szögezte le a People-nek eljuttatott közleményében. Április elején, még az egész szeretős-náci klisés szexbotrány kirobbanása előtt ugyanakkor már keringett egy pletyka egy olyan felvételről, melyen Bullock a női résztvevő Jamesszel, és amelyen James szintén náci kellékeket használ, ennek a történetnek azonban nem volt folytatása.