Miután hírbe hozták Róka Adriennel, Adával és Bódi Sylvivel, Dzsudzsák Balázs tényleg, igazából megtalálta magának a szerelmet Zimány Linda személyében, és az ő ikreiben, amik februárban még nagyobbra nőttek. Bár bevallásuk szerint nem is lehetnének boldogabbak, nem kizárt, hogy Zimány heteken belül pont úgy szakít a PSV Eindhoven válogatottjával, mint korábbi pasijával, Kaló Dénessel. Ebben az esetben pedig Dzsudzsáknak alternatívák kellenek, amikből alább találnak néhányat. Válasszák ki azt a versenyzőt, akit mellméret alapján el tudnának képzelni a balszélső játékos oldalán.

Most még dúl a szerelem Dzsudzsák Balázs és Zimány Linda között, olyannyira, hogy a 24 éves modell meg is csináltatta a mellét, mert mégis hogy néz az ki, hogy a fogyástól besüppedt a dekoltázsa. Azt persze nem tudni, hogy mennyi ideig tart a 24 éves focista és Zimány Linda kapcsolata, így még az is elképzelhető, hogy ők lesznek a magyar Beckham-pár, de ha mégsem, Zimány még mindig kedvére válogathat a legpartiképesebb celebmilliomosok közül. Dzsudzsáknak viszont nincsenek ilyen egyértelmű alternatívái, hiszen már hírbe hozták a kétgyermekes Adával, Bódi Sylvivel és Róka Adrienn aktmodellel is, akik egyvalamiben biztos hasonlítanak: vagy a jó gének, vagy a sebészi munka miatt, de nagy mellel ajándékozták meg a focistát.

Fogarasy Mariann focistaspecifikus

A fentiek ismeretében mellméret alapján válogattunk Dzsudzsáknak. A legkézenfekvőbb Zimány-utódnak Fogarasy Mariann ígérkezik, akinek a hírek szerint nem a PSV Eindhoven balszélsője lenne az első focista az életében. A modellről 2009-ben több olasz bulvárlap is azt állította, hogy viszonyt folytat David Beckhammel, ám Beckhamhez hasonlóan ezt Fogarasy hevesen tagadta és kikérte magának, hogy nyilvánosan páros lábbal ugráltak a becsületén. Pert végül nem indított, anélkül is olasz celeb lett.

Miután Dzsudzsák a műsorvezetőket sem veti meg, az Éden Hotelben szigorú tanárnénit alakító Horváth Éva is bekerült a lehetséges jövőbeni barátnők közé. Az egykori szépségkirálynő magánéletéről nem sokat tudni azóta, hogy szakított a budapesti Fashion Street atyjával, Csipak Péterrel. Legutóbb 2010 júniusában kaptuk hírt Horváth Éva magánéletéről: a modell-műsorvezető egy ismeretlennel vívott heves nyálcsatát az Ötkert nevű budapesti szórakozóhelyen. Hogy jelenleg van-e pasija vagy sem, nem tudni, de a keble alapján kétségtelenül esélyes a "Dzsudzsák Balázs következő barátnője" címre.

Keleti Györgyi ikrei rácsok mögött várják

A PSV Eindhoven focistája számára kiváló parti lehet VV Szandika, aki mellének és szájának paramétereit nem a szüleinek, hanem a plasztikai sebészének köszönheti. A 21 éves, önbizalomhiányos tököli táncoslány szókimondó, nyers és őszinte, így ha Dzsudzsák változásra vágyik, érdemes a villalakót választania. VV Szandika nem modellkedik és műsort sem vezetett még, de a ValóVilág után bizonyára mindkettőre lehetősége nyílik majd.

Kit ajánlana Dzsudzsák Balázsnak?

Mellmérete miatt Keleti Györgyi is átcsúszott a rostán, bár az kétségtelen, hogy kapcsolatuk aligha lenne idilli, hiszen a volt honvédelmi miniszter lánya jelenleg Olaszországban raboskodik. A 700 köbcentis ikerpár persze még így is vonzó lehetne a focista számára, bár valószínűleg évekig kellene várnia arra, hogy ne pusztán vizuális élményfokozásra használhassa őket.

Lévai Adrienn közönségdíjas playmate is látványos dekoltázs birtokosa, és ezt nyíltan, címlapokon vállalja, mert szeret meztelenkedni. A Velvetnek korábban elmondta, hogy mindig is exhibicionista volt, már ötévesen levetkőzött a belvárosban, mert nagyon élvezte, hogy ezzel sokkolhatja a járókelőket, majd később, amikor már volt melle, a Tescoban, a buszmegállóban és az étteremben is kirakta a másodlagos nemi jellegeit. Ön melyiküket választaná az egyik legjobban fizetett magyar sportolónak?