Amint kiteszik lábukat az önként vállalt börtönükből a valóságshow szereplők, máris a híres személyek és/vagy celebek között találják magukat. Nem csoda hát, hogy mind a ValóVilág, mind a Big Brother történelméből kerültek ki olyan játékosok, akik kihasználva a hirtelen jött népszerűséget, közismert emberek ágyába másztak. BB Zsanett például Hajdú Péterébe, de őt simán lepipálta Molnár Anikó, akinél rövidebb lenne felsorolni, kivel nem dugott. Majka és Frenki sem teketóriázott, BB Gézu és Tommyboy pedig még feleségül is vette híres, illetve hírhedt választottját.

BB Gézu - Pikali Gerda

A Big Brother 2-ben élt együtt Gézu, azaz Csongárdi Géza a ma már alig ismert lakótársaival, 2003 tavaszán. Gézu az utolsók között költözött ki a Nagy Testvér házából, a negyedik helyen végzett a játékban. Később a tv2 reggeli műsoránál gyakornokként foglalkoztatta a csatorna, ahol megismerkedett Pikali Gerdával. Pikali Gerda szerint BB Gézu már a kapcsolatuk elején gyereket akart a műsorvezetőnőtől, ez be is teljesedett: később összeházasodtak és két gyerekük is született. Hat év házasság után elváltak.

BB Zsanett - Hajdú Péter

A Big Brother első szériájában ismerhette meg a közönség Horváth Zsanettet, a gellénházai szörpnagykerben dolgozó BB Zsanettet. A lányt olyannyira nem bírták a lakótársai, hogy szinte minden kiszavazóshow-n szerepelt, míg végül a 12. héten elhagyta a Nagy Testvér házát. Bár a faszija otthon várta, a házban pedig a Szabi nevű játékossal cicázott, ahogy kiszabadult a házból, kilépett a szerelmi háromszögből és karrierjét kezdte építeni. Tette ezt a Playboy-jal és Hajdú Péterrel, akivel rövid ideig volt viszonya. Hajdú Péter állítólag Tornóczky Anita után járt az akkor még nagyon ismert BB Zsanettel, majd hamarosan szakítottak, és a Frizbi műsorvezetője a Barátok köztből ismert Szabó Erika (Tilda 2) karjaiban landolt.

VV Frenki - Fresh Andi

A Való Világ harmadik szériájában egy ország nézte, ahogy VV Frenkit, azaz Jámbrik Ferencet térdelve szereti két nő is a valóságshow-ban. VV Frenki párjával, Szilvivel költözött a Villába, ám mivel a nőjét hamar kiszavazták, VV Katkával is jól elvolt. Frenki 107 nap után hagyta el a villát, majd összejött Majka akkori exével, Fresh Andival. Kapcsolatukkal tele volt a sajtó, például azt is megtudta az ország, hogy Frenki Fresh Andi öccsétől kölcsönkapott gerincvédője miatt élt túl egy motorbalesetet. Másfél év után szakítottak, Frenki ma már házas és van egy gyereke, a Storyonline úgy tudja, hogy benzinkutasként keresi kenyerét.

Tommyboy - Black Diamond

A ValóVilág harmadik szériájából kikerült chippendale fiú először VV Anettel szűrte össze a levet, de kapcsolatuk két év után megromlott. Tommyboy ezek után a 2006-os Pornó Oscar-díjjal jutalmazott  Black Diamonddal jött össze, megismerkedésük után nem sokkal pedig feleségül is vette. A hírek szerint azóta mindketten visszavonultak az éjszakai életből.

Molnár Anikó - Majka, Bochkor Gábor, DJ Schultz, Klausmann Viktor, Kammerer Zoltán

A VV-s csajok közül a valóságshow második szériájának szereplője, Molnár Anikó büszkélkedhet a leghosszabb celeblistával : a lúzerkirálynő Majkával kezdte (állítása szerint az ózdi rapper már a villába is bejárt hozzá dugni), majd DJ Schultz, Bochkor Gábor, Klausmann Viktor következett. Az egykori Nagy Ő itt egy kicsit megtorpant, és egy szimpla építési vállalkozóval jött össze, de nem sokáig bírta celebek nélkül: a következő és egyben utolsó nyilvánosság elé tárt áldozata Kammerer Zoltán olimpiai kajakozó volt.

Majka - Fresh Andi, Kiss Ramóna, Debreczeni Zita, Dundika

Az ózdi rapper alighogy kitette a lábát a ValóVilág első villájából, máris belevetette magát a rá fogékony celeblányok ágyába. Majka legelőször Fresh Andit döntötte meg, akit egy év után Kiss Ramónára cserélt, később pedig Debreczeni Zitát is kibeszélte a bugyijából. A most már hivatalos pókerjátékos jelenleg Dundikával kavar, akivel az Ezek megőrültek forgatásán figyeltek fel egymásra. Kapcsolatukat sokáig igyekeztek titokban tartani, ám egy lesifotó leleplezte őket.