A ValóVilág 4 utolsó párbaján kiesett VV Anikó édesanyjával a játékot feladó Villa Asszonya, Gina tartotta a kapcsolatot. VV Gina ott volt VV Anikó anyja mellett, amikor csak kellett. A több mint 150 napban, amit a külvilágtól elzárva töltött, Nádai VV Anikó az autóvezetést hiányolta a legjobban, azt, ahogy beül a kocsiba, letekeri az ablakot, maxra rakja a zenét és csak vezet.

A Velvet Nádai VV Anikóval beszélt a Való Világ 4-ről, akivel az interjú során egyáltalán nem sikerült megtalálni a közös hangot. VV Anikó vagy kelletlen ember, vagy nagyon rosszkor hívtuk, esetleg sokkot kapott az ismertségtől, de az is meglehet, hogy egész egyszerűen ilyen ember, nem tudni. Simor VV Olivér készségesen, hosszan állt a rendelkezésre, Rácz VV Béla futtában, de legalább igyekezett odatenni magát, Szandika önmaga volt, és így volt jó. Még VV Gigi is, akit annyiszor előszedtünk fétisfilmes múltja miatt, örömmel válaszolt a többnyire provokatív kérdésözönre. Nádai VV Anikó azonban közhelyeket, semmilyen vagy kitérő válaszokat adott a Velvet kérdéseire.

Megbánta, hogy odavolt Béciért

VV Anikó több mint 150 napot töltött a Villában, leginkább sírásaival és szerelmi vallomásaival hívta fel magára a figyelmet. Arra végig ügyelt, hogy semmit ne mutasson magából, a játék végéig fürdőruhában tusolt. VV Anikó még a valóságshow kezdetekor bevallotta, még soha nem volt orgazmusa. “Sose számoltam, hogy mennyi volt az az idő, amit kibírtam szex nélkül, nem számoltam. Felvállaltam, nem vagyok egyedül ezzel a problémával, mások is vannak ezzel így, én ezt nem szégyellem, ez van” – nyilatkozta a Velvetnek Nádai VV Anikó. “Az ember mindig hibázik, és mindig tanul belőle. Nem csinálnám másképp, mert nem tartanék ott, ahol most. Konkrétan a Bécinek tett vallomást a fürdőszobában megbántam” – tette hozzá az először Bécinek szerelmet valló VV Anikó.

Az autóvezetés hiányzott a legjobban

A rosszkislány kategóriában indult bajai lány, aki már feltűnt A királynő című műsorban is, bár akkor még színésznőként, nem műkörmösként, a két részre szakadt csapat között ingázott. Végül egyikhez sem tartozva hagyta el a villát. “Az elején nagyon nehezen találtam meg a helyem. Az ember társas lény, kell valaki, akibe lehet kapaszkodni. Néha bűnnek számított, hogy megtaláltam ezekkel az emberekkel a hangot, de nem tartottam fegyvert a fejükhöz” – mondta VV Anikó a Velvetnek. “Édesanyám hiányzott a legjobban, és a vezetés. Beülni az autóba, lehúznia az ablakot, maxon hallgatni a zenét és csak menni. De még nem volt erre lehetőségem, amióta kijöttem a villából” – mondta VV Anikó a Velvetnek, aki még nem érzi a népszerűséget, de örül, hogy megismerik az emberek, hogy sajnálkoznak, amiért kiesett.

Nem beszélt a leszbikalandokról

Sajnos a Szandikával való paplan alatti dolgokról, illetve a lányok piás leszbikalandjairól nem akart beszélni VV Anikó, mindössze annyit fűzött ehhez: poénos dolog volt. A szexhiányt véleménye szerint a fiúk könnyebben meg tudták bent oldani, hogy mások, azaz a lányok mit csináltak a szexhiányuk oldásához, azt mindenkinek a fantáziájára bízta.

Mivel mindenkit megkérdezett a Velvet, mit szólt VV Gigi, VV Gina és VV Jerzy múltjához, így VV Anikó sem maradt ki a sorból. “Szerintem nincs olyan ember a földön, akinek ha kiteregetnék a szennyesét, ne lenne olyan dolog az életében, amit szégyellne. Nagyon könnyű az emberek feje fölött pálcát törni, de én ezek miatt a dolgok miatt nem ítélek el senkit” –  mondta szinte beprogramozott válaszként VV Anikó, aki nagyon kivolt, amikor VV Gina feladta a játékot. “Mi már az elején összebarátkozunk a Ginával, ő volt az az ember, aki miután kiesett, végig segített édesanyámnak, tartotta vele a kapcsolatot, ott volt mellette végig, és én ezért nagyon hálás vagyok neki”– adta magyarázatul arra a kérdésre, mikor lettek Ginával ennyire nagy barátok, hogy vele töltötte az első szabad éjszakáját.

Még nem tudja, mit tervez vele a csatorna

“Bent ki tudtam próbálni magam, amit előtte sosem. Sok olyan dolog volt, ami előtte nem adatott meg nekem: éneklés, szinkronizálás, műsorvezetés. Az ember merjen nagyot álmodni, de azért vannak határok. Tisztában kell lennem a lehetőségeimmel, most még nem tudom, mit akarok, meg kell látnom, mi az, amiben látja bennem a csatorna a lehetőséget” – tette hozzá VV Anikó és elmondta, véleménye szerint VV Bécinek lesz igaza és megoszlanak majd Alekosz és VV Éva között a szavazatok, és végül Jerzy nyeri meg a játékot.