Térdig érő fűben, rekkenő hőségben fotózták a CKM augusztusi számához Metzker Viktóriát és Daniludisz Nikolettet, a 2007-es és a 2010-es főplaymate-et. Metzkernek kijött az allergiája, a sminkjünk elfolyt, de legalább a biciklik szexik voltak. Meg cukik.

„A fotózás napján nagyon meleg volt és rettentően fújt a szél. A smink nehezen maradt az arcunkon, térdig érő fűben kellett pózolnunk és Vikinek kijött az allergiája is. Nem volt könnyű, de azt hiszem, látva az eredményt, igazán megérte” – nyilatkozta a Velvetnek a Playboy 2010-es arca, Daniludisz Nikolett. A modellt a megválasztása óta többnyire djként dolgozó 2007-es playmate-tel, Metzker Viktóriával kapták le a CKM augusztusi számához. Ehhez vettek egy pár természetes, egy pár szilikonmellet, néhány biciklit, mindezt kipakolták a természetbe, végül pedig megfotóztatták Ördög Nóra fotósceleb férjével, Nánási Pállal.

Kifacsart testhelyzet és Bódi Sylvi

A 25 éves Daniludisz a tavaly szeptemberi playmate-választáson barátkozott össze Metzkerrel. Februárban lettek igazán jóban, ekkor kaptunk hírt az első közös fotózásukról. A Misso reklámarcainként egy motoron tűrték mosolyogva a kifacsart testhelyzeteket. Műterem helyett most a szabadba vitték őket. „Az elején nagyon meg voltam ijedve, hogy milyen lesz, de amikor megláttam a kis cuki bicikliket, akkor megörültem. Tetszett, hogy ilyen régebbi típusú biciklik voltak, végül is igen szexinek találom” – fogalmazott Daniludisz.

Metzker mellett egyébként Bódi Sylvivel is szívesen meztelenkedne. Azt viszont, hogy milyen férfival tudná elképzelni a munkát, nem tudja, csak abban biztos, hogy mediterrán típusú testtel pózolna – mondjuk a tengerparton, mert ott még úgysem készültek róla képek, pedig ez az egyik legnagyobb álma. Hacsak Dundika után nem ő lesz a következő főplaymate, erre leginkább szeptemberig van esélye, akkor ugyanis lecserélik egy pár újabb mellre.

Ruha - és pózcserék

Ahogy a fotózás másik résztvevőjétől, Metzker Viktóriától megtudtuk, Érd környékén készültek a képek, bár Metzker azt nem tudta pontosan megmondani, hogy hol. "Nánási Pali ötlete volt az egész. Azért választotta ezt, mert imád errefelé biciklizni. Jó idő van, nyári számhoz készültek a képek, minden együtt volt ahhoz, hogy megfotózzon minket a mezőn" – mondta a 2007-es év playmate-je.

Mint említette, régóta tervezett egy címlapot, többször is beszélgettek erről Pantl Péterrel, a lap főszerkesztőjével. "Szerettem volna valami változatosságot. Én még soha senkivel nem voltam párban, de Nikivel el tudtam képzelni a közös munkát." A munka állítása szerint nagyon jól indult, mert stúdióban kezdték őket fotózni, de amikor kimentek terepre, akkor nagyon rosszul lett. "Allergiás vagyok elég sok fűfélére, folyt az orrom, a szemem könnyezett. Próbáltuk a stábbal minél gyorsabban összehozni a képeket. Ruhacserékkel, pózcserékkel hamar, kábé három óra alatt megvoltunk" – mondta a modell.

Munka és kapcsolat

Metzker Viktóriát nemrég jegyezte el a barátja, de ahogy a Velvetnek elmondta, nem sietnek az esküvővel. "Azt gondolom, hogy még azért ráér az esküvő. Hat éve vagyunk együtt, a kapcsolatunkat nem tudta szétszakítani sem az, hogy ismert lettem, sem az, hogy sokat utazom." A modell ugyanis már évek óta dj-ként dolgozik, most is éppen Ibizán értük utol telefonon. "Nagyon sok fellépésem van, az elmúlt három év olyan volt, hogy körbeturnéztam a világot" – magyarázta, hogy miért is nem sietnek a házassággal.