A meztelenkedés nemcsak a férfimagazinok sajátja, egyéb kiiadványokban is szerepelnek olyan hírességek, akik vetkőznek, de az intimebb részeket eltakarják. Helena Christensen, Milla Jovovich és Heidi Klum is úgy pucérkodik, hogy nem mutat semmit. De ki a jobb?

Mivel mostanában sok visszafogott vetkőzéssel találkoztunk, úgy döntöttünk, hogy összeszedjük az elmúlt fél év termését, önök pedig megszavazhatják, hogy kié a legjobb szemérmes vetkőzés.

A sort Milla Jovovich nyitja. Az ukrán származású színésznő a Jalouse magazin szeptemberi számának címlapján nem viselt sem pólót, sem blúzt, a hanyagul a hátára vetett kabát, valamint a nadrágtartó és a vastag aranylánc alapesetben nem takarná a mellét, ezért kénytelen volt kezébe venni a dolgokat. A nagyon laza, nagyon sárga Milla Jovovichról egyébként Kenneth Cappello készítette a címlapfotót.

 

Helena Christensen nem egy szégyenlős fajta, az utóbbi két év alatt is sokat vetkőzött. Jó, a teljes kitárulkozás nála is elmaradt. A dán modell legutóbb egy tehetségkutató miatt meztelenkedett, és a friss fotó megszólalásig hasonlít arra a görnyedős, mellet átkarolós felvételre, amit tavalyelőtt a Citizen K tett a címlapjára. Hiába, ha egyszer valami bevált, minek változtatni rajta, ugye? Christensen egyébként kevésbé volt szemérmes, amikor a Reeboknak vagy az i-D magazinnak kellett pózolnia.

Gwyneth Paltrow, aki alapvetően nem zárkózik el a mellműtéttől, a Vanity Fairnek ugyan neccharisnyára vetkőzött, de azt nem volt hajlandó megmutatni, hogyan is néz ki a melle két gyermek szoptatása után. Ahogyan fent említett társai, ő is a kezét használva takarta el magát. A többi részt végigmérve azért elmondhatjuk, megéri egészségesen élni.

 

Freida Pinto, a Gettómilliomos című film női sztárja az Interview magazin legutóbbi számának címlapján nem mutat magából sokat, de a kiadvány számára készült sorozatban, amit egyébként az állandó páros, Marcus Piggott és Mert Alas készített, vannak merészebb képek is. Igen, tudjuk, igazán lerakhatta volna a kezét, amikor elölről és oldalról fotózták félmeztelen testét.

 

Akárcsak Helena Christensen, Heidi Klum sem ellenkezik nagyon, ha egy fotó kedvéért vetkőzni kell, bár ez a modelleknél követelmény. Persze a német híresség legutóbb csak a Glamour magazin belsejében szabadult meg a felsőruházatának egy részétől, a címlapon teljes az öltözék, és hát azon a belső fotón is csak egyik mellének domborulata villan ki keze alól. A világ legjobban kereső modellje, Gisele Bündchen sem érzi szükségét annak, hogy a lehető legtöbbet mutasson meg magából egy topless fotózáson, az ő esetében már bőven elég egy leheletnyi kebel és némi kidudorodó gerinc.

Kinek áll a legjobban a szemérmes vetkőzés?

Nos, az elmúlt hat hónapban ennyi szemérmes vetkőzésről számoltunk be. Mint látszik, a topless fotózás elengedhetetlen feladat a modellek és a színésznők számára, de azért lehet úgy trükközni, hogy az olvasó kapjon is egy csupasz bőrfelületet, kivillanó mellet, de azért ne legyen teljesen korhatáros a tartalom, ne legyen szemérmetlen perszóna a fotózás főszereplője. Nos, önök szerint kié a legjobb "topless" kép?