Az Aranypartot megjárt realitycelebek Golden Coast néven alapítottak kéttagú együttest, már túl vannak az első klipforgatáson. Mi meg ott voltuk. De hová lett Sarah ecsetje?

Éden-Aranypart Levi és Aranypart Ádám zenélni fog, ez már nemcsak ígéret, bizonyítékunk van rá. A két fiatalember munkásságából eddig főleg az jutott el hozzánk, miként abajgatják a nőket vagy a gyomrukat, most viszont hirtelen elkezdtek érteni a populáris raphez: Golden Coast néven alapítottak kéttagú együttest, már túl vannak az első klipforgatáson. Persze, hogy elmentünk megnézni. (A videóban emlegetett bőröndbehányásról itt olvashat.)

Aki még nem volt klipforgatáson, az a következőket képzelje el: egy Budapest közelében lévő luxusvilla földszintjén medence és jacuzzi víztükre feszül. A népsűrűség három bikinis lány/négyzetméter (plusz Sarah, Levi barátnője), a tetovált felületek összterülete meghaladja a négy négyzetmétert. Éden Levi fején a már többször látott I ♥ MY CAT feliratú baseball-sapka (vannak lányok is, I ♥ MY DOG feliratú sapkában), Aranypart Ádám bikinis nőkkel díszített bermudában lézeng a medenceparton.

Hol az ecset? Nem láttad az ecsetem? - érdeklődik Levi barátnője, Sarah, miközben az ingatlan összes pontján jelen van egyszerre. Mint kiderült, a sminkecsetjét keresi, órák óta. Az nincs meg. Van helyette három, aranyszínű pezsgősüveg, ebből locsolják magukat és egymást a szereplők. Levi és Ádám néha belehajolnak a kamerába és rappelnek, a lányok sajtkukacként izegnek-mozognak a háttérben A duckface-ek száma elenyésző, a fröcsögtetés folyamatos (tudják, az Aranypartban volt visszatérő motívum a "fröcsögjön a kula"): a fürdőruhások pancsolnak, a pezsgősüvegből mindenfelé locsolják a vizet, így ázik el a pulóverem.

 klip 0005 Layer 14

Egy fekete, nyuszifarkas, láthatóan önjelölt playmate illegeti magát le-föl, de ő nem Sarah, Levi barátnője, mert akkor nem Ádám előtt ficeregne feszt. A statisztalányok ügyesen mocorognak a vízben, a fiúk megunták már a medence szélén feszítést. Sarah továbbra is az ecsetet keresi.

A mi videónk olyan lett, amilyen. Alant azonban a klip hivatalos trailerét tekintheti meg, ami sokkal szebb, annak ellenére, hogy a munka a fenti súlyosbító tényezőkkel zajlott. És Sarah ecsetje sem lett meg.

>