Valóságshow-celebségből a populáris rappelésbe igazol az Aranypart két géniusza, Levi és Ádám. Első klipjüket a hétvégén forgatják egy luxusvillában, ehhez kasztingoltak embereket szerda este egy kelenföldi kocsmában.

Éden Levi a tökéletes magyar celeb. Aki már megjárt két valóságshowt, mindkettőhöz pózolt egy-egy galériányit, hányt erkélyről és bőröndbe, de egyszer sem dugott (csak pettingelt).  Viszont valószínűleg elég jól keresett ezzel, és a fél ország megismerte, ráadásul érzelmeket vált ki a megmozdulásaival, igen, szeretik: fotózkodnak vele, buliznak, szúrnák.

Na, ez a tökéletes celeb a minap első videoklipjéhez kasztingolt szereplőket, mert neki olyan is lesz. (Éden-)Aranypart Levi ugyanis Golden Coast néven alapított együttest egykori lakótársával, Ádámmal. Van már nekik Facebook-profiljuk, és lesz produktum is. "Szevasztok, ez a Golden Coast. Közép-Európa legnagyobb bulihuligánjait keressük az első videoklipünkhöz."

A  társulat másik fele Aranypart Ádám, tudjuk, a fiú, aki állkapocsgörcsig szopatta a csontos testű Adát, és számos egyéb emlékezetes lépése is volt. "Ez úgy kezdődött, hogy Levi nagyon szeret rappelni, feltöltögetettt már néhány számot a netre, és hát régen ezzel én is foglalkoztam, úgy, 4-5 éve" – fejtette ki a Velvetnek maga az érintett, hozzátéve, akkor még nem ismerte őket senki.

"Épp most csináljuk a zenét a stúdióban. Pörgős, bulizós, gyors ütemű zene lesz, elektronikus alapra Levi meg én rappelünk, erre egy jóbarátunk, Jimy fog énekelni." Kérdésünkre, hogy nem tartanak-e a konkurenciától (például a most éppen zenés karrierbe kezdő VV Leonidasztól [igen, komolyan gondolja], vagy a többi haknizó celebtől), egyértelmű választ adott: "nagyon nagyot fogunk csinálni, nem tartunk semmitől!".

Mint menedzserüktől, Karácsonyi Bencétől megtudtuk, a Golden Coast első klipje egy luxusvillában játszódik majd, ahol mindenki bulizik. A formáció egyébként az élő fellépéseket klasszikus félplaybackkel és két hiphop-táncossal szórakoztat majd, remélhetőleg decembertől. Eszményi választásnak tűnnek céges bulikra.