Heidi Klum és Seal sosem nyilatkozott semmiről annyit, mint hogy milyen nagyokat szerelmeskednek ők ketten, és ez mennyire jó. Közleményük szerint csak eltávolodtak egymástól. Hát persze. Inkább túlszexelték a házasságukat.

2449 nap után Heidi Klum és Seal szóvivője bejelentette, hogy elválnak. Állítólag a szupermodellasszonyt férje tűzhányóba ojtott smirgli mivolta zavarta annyira, hogy véget akarjon vetni a násznak. (Nem ide tartozik, de hogyan végződhetne egy házasság, amely Edvin Marton hegedűjátékával kezdődik?)

A bejelentés módja (meg nem cáfolt Jól Értesült Közeli Ismerős, majd szóvivői nyilatkozat a People-nak) merőben eltér az eddig megszokottól. Merthogy eddig főleg Heidi Klum nyilatkozott kettejükről: azt, hogy állandóan szeretkeznek, és úgy, de úgy, de úúúgy imádja a férjét!

Álszentség De Luxe

A celebpár szexuális életéről már a kezdetektől szinte mindent tudni lehetett. Már az eljegyzésük előtt Klum arról regélt egy német tévéműsorban, hogy neki van a világon a legjobb szeretője. "Ennél azt hiszem, nem is lehetne ideálisabb az életem" – áradozott első közös gyerekük születése után. 2007-ben még imádta kemény és durva pasiját, aki nem baj, ha nem visel semmit, bár ő speciel biciklisnadrágban látta meg először a farkát, és ez azonnal mély benyomást tett rá.

2007 végére azonban becsaphatott valami válság, mert a hűvös szépségnek egyáltalán nem tűnő Klum pucér hétvégéket akart rendezni, hogy helyrehozza házaséletét. (A családi idill még rendben volt, Seal csak a közös fiaikat fogta keményen.) Az akció jól sikerülhetett, az asszony a következő nyáron már alkarjára tetováltatta ura nevét, lesz most mit leszedetni.

"Néha azon kapom magam, hogy fekszem az ágyban, és rádöbbenek 'Te jó ég, de hisz ez itt Seal mellettem! De hát mit csinál ő itt?!' Aztán elmosolyodom - hát igen, a mézesheteink még nyilvánvalóan nem értek véget" – folytatódott a nyilvános nyunyukázás 2008 novemberében. Úgy tűnik, egy laza évi átfutással sikerült a gyakorlatba is átültetni a pucér hétvégék gondolatát.

Évente megújították házassági esküjüket, a hatodik lett az utolsó lagzijuk, de Klum már a negyedik után felvette ura nevét. Halloweenkor randa jelmezekbe bújtak, és a folyamatosan érkező gyerekekről egyre cukrosabban beszéltek. "A világ legszebbje, mi pedig boldogok vagyunk, hogy bennünket választott, hogy lássuk, amint felnő. Mindkettőnknek szerelem volt ez első látásra" – kommentálták Lou megszületését.

Végjáték

2010 a túlfűtöttség éve volt: szexről szólt az első randi, illetve a modell szerint a férje is, úgy, ahogy van. „Nem tudom, miért vagyok ilyen szerencsés. Gyakran magamba kell csípjek, és meg kell kérdeznem: ez csak egy álom? [...] Szexi számomra, mert bátor, és mert nem fél kimutani az érzelmeit. Szuper szexi, jól csókol, és szexi, mert az egyik percben még 25 ezer ember előtt énekel, és a másikban a lányunk pelenkáját cseréli ki”– nyehegett Klum.

Indítottak párterápiás műsort, aztán egy hétig dugtak. Aki ezek után meglepődött azon, hogy intim videót forgattak, az nem figyelt. 2011-ben a modellnek még mindig volt mondanivalója a dugásról, Seal november végére már csak annyit tudott kipréselni magából, hogy neje a világ legszexibb majma. Aztán kifújt.

Epilógus

Az Egyesült Államokban csütörtökön fog adásba kerülni az Ellen DeGeneres Show következő adása, amelyben Seal a válásról beszélget – írja a JustJared. Az énekes többek közt arról elmélkedett, mennyire komolyan gondolták a "míg a halál el nem választ"-frázist, és hogy bombasztikus feleségével kapcsolatban gyerekeikért a leghálásabb. "Szerintem még mindig ő a legcsodálatosabb nő a világon. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy kulturáltan, méltósággal viseljük a jelenlegi helyzetet. Még mindig nagyon szeretjük egymást." Azt is hozzátette, még mindig viseli a jegygyűrűjét, és ez lehet, hogy örökre így marad.