Kiszel Tünde a punciszőrözés miatt rágott be Fluorra, Geronazzo meg azért pöccent be, mert Hajdú Péter szörnyetegnek nevezte. Összegyűjtöttük az egymással mai napig ellenségeskedő közszereplőket, döntse el, melyik celebpárosnak van a leggázosabb története. Versenyben még Dopeman vs. Majka, VV Éva vs. VV Gigi és még sokan mások.

Baukó VV Éva vs. Rácz VV Ildikó

A két nő közötti ellenségeskedés már a villa falain belül elkezdődött, aztán kint a tetőfokára hágott: az egy dolog, hogy kölcsönösen ribancozták egymást a Facebookon, de egyik alkalommal állítólag Baukó Éva még Rácz Gigi halálhírét is keltette. (VV Éva egyébként az eset után azzal magyarázta a dolgot, hogy tök más Gigire célzott akkor, amikor felhívta Jerzyt a halálhírrel.) A történetnek azonban ezzel még mindig nem volt vége, hiszen amikor a Rácz lányról az a hír kelt szárnyra, hogy Dubajba ment nyaralni, Baukó egyértelmű utalást tett arra, hogy a modellcsajok miért is szoktak arrafelé járni.

Kiszel Tünde vs. Fluor

Másfél millió forintjába került Fluornak a kibékülés Kiszel Tündével, ami persze mindennek tűnik, csak őszinte gesztusnak nem. Az ő történetük egyébként a tavalyi év egyik legszórakoztatóbb sztorija, amikor is a múltból előkerült egy régi felvétel, amin az énekes Kiszel punciszőrét vette a szájára.

Hiába volt az égig érő Mea Culpa, a médiabohócnő addig nem bocsátott meg, míg meg nem lett az összeg a lakásfelújítására.

Ganxsta Zolee vs. SP

Minden akkor kezdődött, amikor a rapper a Mokka adásában egyenesen nőnek nevezte Éder Krisztiánt, és hozzátette, felrúgná a Holdig. Természetesen erre le is csapott a média, bár ebben az esetben sem bokszmeccset, sem iszapbirkózást nem hoztak össze a történet résztvevőinek, viszont összeültették őket Hajdú Péter műsorában.

SP szerint egyébként Ganxsta ugyan bunkó, de nem olyan bunkó, mint Dopeman, aki csak a háta mögött fikázza - Döglégy legalább a szemébe mondja, amit gondol róla. Vagyis, hogy langyi. Ganxsta amúgy kifejtette, voltaképp nem is a zenészfiúval van gondja, hanem az SP-szerű jelenségek zavarják, de ettől Éder még nem nyugodott meg, és az is biztos, hogy haverok sem lesznek a jövőben.

Mr. Busta vs. Fankadeli

Arról, hogy a két rapper pontosan min veszett össze, több verzió is született, a legtárgyilagosabb mindenesetre az, hogy Fankadeli már nem tudott azonosulni a Busta által képviselt stílussal. Persze egy szakításnak sem kellene csúnyán végződni, főleg nem ugyanúgy folytatódnia, ám Mr. Busta nagyon bepöccent, és elindította Telibe Verem című számsorozatát volt haverja ellen. A csata egyébként a mai napig tart, a rapperek a Facebookon is folyamatosan üzengetnek egymásnak.

Geronazzo Mária vs. Hajdú Péter

A nagyszájú asszonynál akkor szakadt el a cérna, amikor Hajdú Péter egy szépségápolással kapcsolatos beszélgetés alatt szörnyetegnek nevezte őt. Geronazzo Mária szerint ugyanis a műsorvezető ezzel emberi méltóságát tiporta a földbe, ezért pert indított ellene. A bíróság azonban úgy döntött, hogy a médiában nem nagy cucc leszörnyetegezni valakit, hiszen mindenkinek lehet véleménye, főleg, ha egy közszereplőről van szó.

Az asszony ekkor egyébként bosszút esküdött, és elégtételt is vett, nyilvánosan jelentette ki, hogy akkor sem dugna a műsorvezetővel, ha az fizetne neki érte. Hajdúban valószínűleg ennél a pontnál összetört valami.

Friderikusz Sándor vs. Pálffy István

Pálffy István akkor jelentette fel a showmant, amikor az könyvében azt írta, a televíziós rendszeresen részegen vezette a TV2-n futó Jó estét, Magyarország című műsorát. A műsorvezető az utolsó hírek szerint négymillió forintot és nyilvános bocsánatkérést követel Friderikusztól, aki kicsit meglepődött azon, hogy Pálffy mellett Bochkor Gábor tanúskodik úgy, hogy soha nem is dolgoztak együtt.

Csodrás Tibor vs. Knapik Tamás

Több mint tíz évig haverkodott egymással a zenekaron belül Csodrás Tibor és Knapik Tamás, de már ennek a barátságnak is vége, ahogyan a Fiestának is. A hírek szerint a zenészek az utóbbi időben már alig álltak szóba egymással, de ezt igyekeztek eltitkolni a rajongók elől. Most viszont már nyilvánosan balhéznak, sőt, volt társát Knapik még a Fiesta Facebook-oldaláról is letiltotta. Állítólag pereskedés is megy kettőjük között, hogy melyikőjük használhatja majd a Fiesta nevet a későbbiekben.

Dopeman vs. Majka

A zenész és az akkor még csak a valóságshow-ból ismert műsorvezető a Való világ villájában ismerkedett össze, amikor is a rapper egy hetet töltött el ott.

Kik a legszánalmasabbak?

A zene és az esti piálgatások aztán úgy összehozták őket, hogy Majkát szabadulása után Dopeman a szárnyai alá vette, még a La Mafia Familia nevű formációba is befogadta. A nagy haverkodásnak azonban tíz hónap után vége is szakadt, Majoros Péter ugyanis a saját útját szerette volna járni, így egyre ritkábban ment a zenekarral fellépni, a hiányzásokat pedig Pityinger nem vette jó néven, úgyhogy kirúgta védencét. A média persze jól profitált a felek köpködéséből, egyik alkalommal még össze is eresztették őket a ringben. A feszültség azóta sem oldódik, Majka szerint Dopeman úgy viselkedik, mint akinek a seggéből rángatták őt elő, Pityinger meg a mai napig megemlékezik Majkáról a facebookos oldalán, mint egykori szülöttjéről, aki nem tud kilépni mestere árnyékából és saját ötletekkel előállni.